You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 265K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αντε καλη αρχη στις ενημερωσεις.... ;)to sait σασ παιδεσ ειναι και γαμωω
piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
αυριο πρωι αν εινε ανοιχτα θα περασω αν προλαβω πεταχτα να δω πια εινε κ θα ενημερωσω.αλλιωσ τησ επομενεσ ημερεσ.
piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
.πολυ φοβαμαι οτο οmilk 1989 μαλακασ κ βλακασ,επεστρεψε με ψευτικεσ κριτικεσ κ φαντασωσεισ που να του εξασφαλιζουν καμια μαλακια το βλημα.α κ με αλο ονομα φυσικα νομιζωντασ οτι δεν των καταλαβαινουμε μερικη βρε ουστ ρε λαμωγιο.
ks1995
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
φιλε χιστι848 κανεισ μεγαλο λα8οσ και λεσ μλκιεσ η μαρια οταν πηγα εγο εκανε τελεια πιπα αφηνε να της πιανο τα μαλλια και εκανε οποια σταση της ζητουσα μπορει εκεινη την μερα που πηγεσ εσυ να χε τα χαλια της δεν ειναι δυνατον και εγο και ο γλ να γραφουμε καλα λογια και εσυ να τα βρισκεισ ολα σκαρτα.
piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
πιεσ κριτικεσ ρε φιλε δεν βλεπεται οτι το ατομο εινε αρρωστο.εδω εστησε ολοκληρει κριτικη με τραβελια που φανταζοταν στον υπνω του το ατομο δεν στεκι καλα λεμε εινε για πολα μπουκετιδια ο malk 1989.
piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
εγω παντωσ γιατην μαρια την τσεχα θα πω αυτο που ειδα.περασα ενα βραδυ την ειδα απο εμφανιση οντωσ εινε αστερι,αλλα στο σαλωνι μου φανηκε ψυχρη κ ετσι δεν περασα μεσα,,πηγαινωντασ στο απεναντι στην μαγια κ περασα σουπερ.
ks1995
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εντομεταξυ για να ξεκαθαριζουν τα πραγματα εδω μεσα ι κριτικη μου για μαρια δεν ειναι μουφα.ολεσ οι κριτικεσ μλκ1989 για βυρωνοσ 8 για ντανιελα ειναι μουφα.για υφαιστου 23 για μια ελληνηδα <<δωρα>> επισησ μουφα.και για βυρωνβοσ 19 ολεσ οι κριτικεσ για ναντια και για μια ρουμΑΝνα που γραφει ενασ χριστης <<τρακατοασ>>ειναι μουφα και απετω να σβιστουν.πως μπορουμε να τισ σβισουμε γνωριζει καποιοσσ????
piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
εγω παντοσ για την μαρια την τσεχα θα πω οτι ειδα.περασα ενα βραδακυ κ την ειδα.απο εμφανισει οντωσ αστερι σκιζει η κοπελα αλλααααααα.στο σαλωνι μολισ βγηκε μου φανηκε ψυχρη κατι που με αποτρεψε να περασω μεσα.κ πηγα απεναντι στην μαγια την μολδαβεζα οπου κατεθεσα κ περασα σουπερ.αυτα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις