σε ευχαριστω θα παμε αν είναι αυτό το σαββατο κατά της 9 το βραδακι είναι καλη ωρα πυστευω
Αυριο εννοεις?
σε ευχαριστω θα παμε αν είναι αυτό το σαββατο κατά της 9 το βραδακι είναι καλη ωρα πυστευω
Ναι γιατι την κυριακη το βραδυ λεμε να παμε μια βολτα στο 2+2 μαζι με ένα ζευγαρι που ειμαστε είναι από την τσεχια τα παιδια αυτά που ειμαστε εδώ στην ελλαδαΑυριο εννοεις?
Αυτό να βλέπεις ένα μελος το σαιτ να εχει φωτο τον παττακο που το βαζεις ερε τι άλλο θα δουμε εδώ μεσα μαλλων και για αυτό και της ιδεες του του εριξαν ποινηΤωρα θα παρω το ελικοπτερο της φρεγάτας που είμαι στο καστελοριζο και θα ερθω κρατιστε μου θεση παιδια
Ναι γιατι την κυριακη το βραδυ λεμε να παμε μια βολτα στο 2+2 μαζι με ένα ζευγαρι που ειμαστε είναι από την τσεχια τα παιδια αυτά που ειμαστε εδώ στην ελλαδα
καλυτερα να πατε σαββατο .ποιο πολύ κοσμο 2+2.Ναι γιατι την κυριακη το βραδυ λεμε να παμε μια βολτα στο 2+2 μαζι με ένα ζευγαρι που ειμαστε είναι από την τσεχια τα παιδια αυτά που ειμαστε εδώ στην ελλαδα
Ωραιο θα είναι στο 2+2 αλλα εγω δεν εχω γκομενα οποτε δεν γινεται να μπω. Θα το ηθελα ομως
Όλες οι ηλικίες. Οι περισσότεροι ήταν straight και πήγαιναν να περάσουν την ώρα τους αλλά και δουν την τσόντα τους και να τον παίξουν. Δεν υπήρχαν βίντεο, internet, κινητά tablet που βλέπεις σήμερα τα πάντα.
Κάτι Καζανόβα κυκλοφορούσαν και πανάκριβα περιοδικά στην Ομόνοια της Colour Climax κυρίως.
Βυζί με το κιάλι έβλεπες και στα περιοδικά κιόλα τα Ελληνικά τα έκρυβαν με αστεράκια.
Αυτος εχει τον παττακο για προφιλ και κανει παρεα με τραβεστί σαν να λεμε να εισαι χρυση αυγη και να εχεις μαγαζι και να δουλευουν πακιστανοι και αραπηδες χωρις χαρτιαΤύπε μίλα με στεφαν29 να σου βρει κανα τραβεστί σε καλή τιμή.
Αυτος εχει τον παττακο για προφιλ και κανει παρεα με τραβεστί σαν να λεμε να εισαι χρυση αυγη και να εχεις μαγαζι και να δουλευουν πακιστανοι και αραπηδες χωρις χαρτια
Αυτος εχει τον παττακο για προφιλ και κανει παρεα με τραβεστί σαν να λεμε να εισαι χρυση αυγη και να εχεις μαγαζι και να δουλευουν πακιστανοι και αραπηδες χωρις χαρτια