Νέα

Lamda Video & Cruising

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takoylhs44
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.239
Πόντοι
7.885
Ψυγειο με κοκα κολα βαλανε για τον φατσεα?? Ο καφες και το καπνισμα επιτρεπονται μεσα??

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
298
Πόντοι
26
Μέχρι τι ώρα είναι τελικά σήμερα ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παίζει τίποτα έχουμε ενημέρωση ;

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.221
Πόντοι
206
Εδώ ρε μύστη συνάδελφε εμένα που το δουλέυω το κλιματιστικό μου ήρθε η ΔΕΗ 1,745 ευρώ που στο σπίτι σε ένα οικιακό τιμολόγιο στο σινεμά που είναι καταστήμα και έχει επαγγελματίκο τιμολόγιο τη θα έρθεις έρθει και συμπλήρωση ότι έχει και υπαλλήλους που έχουν ασφάλιση οπότε τα 7 ευρω είναι λίγα και καλά για την τσέπη του παντελονιού του ηδονοβλεψία πανηδονυστη μύστη
πεστα ρε φατσεα

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
298
Πόντοι
26
Παντός χτες απολύτως νεκρά

Vjweb

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2021
Like
18
Πόντοι
0
Κανένας για τώρα? Είμαι χοντρουλης με ειδικότητα στις πίπες. Παρεπιμπτοντως κλιματισμό έχει το μαγαζί. Μην το δυσφημειτε. Λίγο παραπάνω να το μάθει ο κόσμος και θα είναι μια χαρά.

Τελευταία τροποποίηση:

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Κανένας για τώρα? Είμαι χοντρουλης με ειδικότητα στις πίπες. Παρεπιμπτοντως κλιματισμό έχει το μαγαζί. Μην το δυσφημειτε. Λίγο παραπάνω να το μάθει ο κόσμος και θα είναι μια χαρά.
Εγώ είμαι διαθέσιμος και αν γούσταρεις κάρφωμα θα έχει φάση γιατί και εγώ βυτίο είμαι

Vjweb

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2021
Like
18
Πόντοι
0
Τώρα, τέτοια ώρα δηλαδή μεταμεσονύχτια, έχει κλείσει φίλε Φάτσεα. Που να βρούμε χώρο?

mathitis

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2006
Like
22
Πόντοι
1
Πέρασμα μετά από πολύ καιρό από κέντρο Αθήνα.
Έχει κάνει άποψη για πιθανή επίσκεψη στο εν λόγω μαγαζί για τώρα??

Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
50
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά . Σημερινή μεσημεριανή επίσκεψη στο λάμδα. Κλιματισμός φουλ . Και ωραίες παρουσίες μασάζ . Ίσως δοκιμάσω την επόμενη φορά γιατί τώρα ήμουν απροετοίμαστος.
Έχει κανείς εμπειρία ?

lamdaathens

Sex Shop
Εγγρ.
1 Ιουν 2022
Like
108
Χάρισε στον ευατό σου την εμπειρία ενός πραγματικά καλού male μασάζ,στις κατηγορίες

Χαλαρωτικό μασάζ,Αθλητικό μασάζ,Body2Body – Nuru μασάζ,Τέσσερα χέρια μασάζ

Διώξε την ανασφάλεια και αφέσου στα χέρια των masseur που θα φροντίσουν να χαλαρώσεις και να ευχαριστηθείς την στιγμή.

Η υπηρεσία παρέχεται απο τους εξωτερικούς ManToMan masseurs συνεργάτες μας σε prive χώρο στο lamda
MALE-MASSAGE.jpg

Μπορειτε να καλεσετε στo 6939604595 καθημερινα ως τις 10 το βραδυ και να ρωτησετε οτι θελετε

Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
50
Πόντοι
0
Επίσκεψη σήμερα στο λάμδα.. πήρα την υπηρεσία μασάζ από την εταιρεία μαν-του-μαν που έχει μέσα... Εμπειρία με έναν Μάνο εξαιρετικό μασάζ... Και πολύ άνετος για οτιδήποτε άλλο.... Προχωρήσαμε φουλ..με+40 που ζήτησε...

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Χάρισε στον ευατό σου την εμπειρία ενός πραγματικά καλού male μασάζ,στις κατηγορίες

Χαλαρωτικό μασάζ,Αθλητικό μασάζ,Body2Body – Nuru μασάζ,Τέσσερα χέρια μασάζ

Διώξε την ανασφάλεια και αφέσου στα χέρια των masseur που θα φροντίσουν να χαλαρώσεις και να ευχαριστηθείς την στιγμή.

Η υπηρεσία παρέχεται απο τους εξωτερικούς ManToMan masseurs συνεργάτες μας σε prive χώρο στο lamda
MALE-MASSAGE.jpg

Μπορειτε να καλεσετε στo 6939604595 καθημερινα ως τις 10 το βραδυ και να ρωτησετε οτι θελετε
Κανένα βράδυ με θεματολογία τού bdsm party παίζει να δούμε καμία γυναίκα γενικά γιατί στην Αθήνα είναι σπάνιο φαινόμενο να δείτε ζευγάρια η γυναίκες σε τσονταδικο

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.221
Πόντοι
206
δηλαδη ουσιαστικα το σινεμα εγινε γκει μασατζιδικο

Stories

Νέο!

Stories