Διαγραμμένο μέλος 216380
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
έχει κλείσει?
Τράβα να το δειςΦωτογραφίες από μέσα δεν υπάρχουν πουθενά
Σωστός ο man…Ποιος θυμαται το λαμδα οταν ηταν ακομη μπαρ ;; αχχχ
Γεμάτο δροσερούς ήταν. Το dark room με τα τούβλα πολύ φάσηΠοιος θυμαται το λαμδα οταν ηταν ακομη μπαρ ;; αχχχ
το θυμομαστε πολυ καλα! περναγαμε παντα καλα με καλη παρεα και μουσικη και καναμε και τη βολτα μας απο το dark καμια φορα. ποιος θα μου το ελεγε οτι τωρα πια παω μονο για τα dark?! χαχαΠοιος θυμαται το λαμδα οταν ηταν ακομη μπαρ ;; αχχχ
Εγώ σαν μπαρ τό είχα στα στάνταρ από την επιλογή του στούντιο η τού οίκου ανοχής άσε που έβγαλα και 4 χρόνια σχέσης τώρα έχει χαλάσει το μαγαζί σε σχέση με το παρελθόν έχει αγωνιστεί να μαζέψει ναυάγια να πάει κόντρα με το υδρημα της Καρόλουτο θυμομαστε πολυ καλα! περναγαμε παντα καλα με καλη παρεα και μουσικη και καναμε και τη βολτα μας απο το dark καμια φορα. ποιος θα μου το ελεγε οτι τωρα πια παω μονο για τα dark?! χαχα
Μάλλον από την πολύ μεγάλη δουλειά που είχεεκλεισε
γιατι αραγεΠολύ θλιβερό να κλείνουν τέτοια ιδρύματα. Δεν το προτίμησε ο κόσμος
Σε λίγο καιρό θα ανοίξει το υδρημα και θα γίνει στέκι για ηδονοβλεψίεςγιατι αραγε
εχει βαλει πωλητηριο για την επιχειρηση μονο αν το αγορασει αλλος και θελει να το ανοιξει σαν σινεμα ξανα θα επαναλειτουργησειΣε λίγο καιρό θα ανοίξει το υδρημα και θα γίνει στέκι για ηδονοβλεψίες
Ε κάποιος θα βρεθεί να δώσει χαρά στον λαό και να κάνει το ντιλ στο χώρο των υδρηματων ερωτικης ευχαρίστησης ένα παλιό πάντως υδρημα δυστυχώς θα γίνει σούπερ μάρκετ το θρυλικό Αβέρωφ θα γίνει ΑΒ Βασιλόπουλοςεχει βαλει πωλητηριο για την επιχειρηση μονο αν το αγορασει αλλος και θελει να το ανοιξει σαν σινεμα ξανα θα επαναλειτουργησει
Αχ άλλου πουλιού το γάλα θελουμε!Ε κάποιος θα βρεθεί να δώσει χαρά στον λαό και να κάνει το ντιλ στο χώρο των υδρηματων ερωτικης ευχαρίστησης ένα παλιό πάντως υδρημα δυστυχώς θα γίνει σούπερ μάρκετ το θρυλικό Αβέρωφ θα γίνει ΑΒ Βασιλόπουλος
τι ανανεωση θα υπαρχει σε σχεση με το παλιο λαμδα?τι θα αλλαξετε?Καλησπερα σας!
Το lamda [λ] επέστρεψε με ανανεωμένη διάθεση
Απο την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 ανοίγει ξανά τις πόρτες τους σε όλους όσους το εχουν αγαπήσει αλλά και σε νέους φίλους
Θα έχει και μασάζ!!!τι ανανεωση θα υπαρχει σε σχεση με το παλιο λαμδα?τι θα αλλαξετε?