Kristi
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2017
- Like
- 74
- Πόντοι
- 1
σήμερα ξανά όχι ..Μήπως ψήνεσαι για σήμερα Κυριακή κατα τις 7?
σήμερα ξανά όχι ..Μήπως ψήνεσαι για σήμερα Κυριακή κατα τις 7?
εγώ να δεις φαγουρα είπα θα γράψεις δε θα γράψειςκαι ειχα μια φαγουρα αν θα σαι
και ειχα μια φαγουρα αν θα σαι
Αστερι μηπως σημερα ψηνεσαι για παιχνιδι στο Λαμδα?και ειχα μια φαγουρα αν θα σαι
στείλε μου αν θες μήνυμα να τα πουμεΑστερι μηπως σημερα ψηνεσαι για παιχνιδι στο Λαμδα?
μηπως εχεις μουνοψειρες κοπελια?εγώ να δεις φαγουρα
η καλυτερη σου μονο εσυ και η κριστι θα ειστε εκειΑστερι μηπως σημερα ψηνεσαι για παιχνιδι στο Λαμδα?
κοινωνικο φορουμ λεει ο τρομπαςμε 4 μνμτα και τετοια συμπεριφορα σε ενα κοινωνικο φορουμ
θαπρεπε να γινεται μπαν αυτοματως ενας τετοιος μαλακας ...εεε... κλωνος ηθελα να πω.
ασε μας ρε φατσεαΠαίδες το λάμδα αρχίζει να ανεβαίνει σιγά σιγά σκάνε ζευγάρια τακτικά ίσως ο αντικαπνιστικος νόμος έκανε κακκο αλλα στο λάμδα το τασάκι στο υπόγειο δεν έχασε την θέση του
Παίδες το λάμδα αρχίζει να ανεβαίνει σιγά σιγά σκάνε ζευγάρια τακτικά ίσως ο αντικαπνιστικος νόμος έκανε κακκο αλλα στο λάμδα το τασάκι στο υπόγειο δεν έχασε την θέση του
εσυ μονο μην πας απο εκει και τρομαξεις τον φατσεα ετσι σαν σαυρα που εισαιΜε εσένα εκεί.... μάλλον θα ξαναπέσει
Μιας κι εχθες ήμουν στο Adult είπα σήμερα να επισκεφτώ το ίδρυμα αυτο. Μην κάνει ομως κανείς το λάθος και ακούσει τον παπάτζα τον Φατσεα!
Αυτή τη στιγμή έναν γερο έχει κι έναν χάλια μαύρα, με γυαλιά!
Το δε παιδί στην είσοδο πιο σνομπ πεθαίνεις! Απαράδεκτο
στο μοναδικο που εχει δικιο ο φατσεας ειναι οτι πλεον δεν ειναι τελειως αδειο αλλα εχει 4-5 ατομα που για αυτο το σινεμα ειναι εξωπραγματικοΜιας κι εχθες ήμουν στο Adult είπα σήμερα να επισκεφτώ το ίδρυμα αυτο. Μην κάνει ομως κανείς το λάθος και ακούσει τον παπάτζα τον Φατσεα!
Αυτή τη στιγμή έναν γερο έχει κι έναν χάλια μαύρα, με γυαλιά!
Το δε παιδί στην είσοδο πιο σνομπ πεθαίνεις! Απαράδεκτο
οι υπαλληλοι συνεχιζουν να κανουν βολτες στις καμπινες του πανω οροφου χωρις κανενα νοημα