Νέα

Ladyboys made in Asia-true stories of a Greek traveller

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gypaetos46
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 394
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν ξερω ρε τρελε .... και την φιλιπινεζα θες να γαμησεις ??  :2funny: :2funny: :2funny: 
Εδώ θέλει να γαμήσει εμένα,στην φιλιπινέζα σου λες να κολλήσει;;;; :2funny:

Όπως τον κόβω αυτόν για χαιρετισμό την πούτσα του θα δίνει :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.593
Πόντοι
12.756
Ας έπαιρνες Ανατολικιά ρε μαλάκα :birdman: Μάθατε όλες οι κυρίες της Εκάλης με τις Φιλιπινέζες :birdman: :birdman:

Ενα πραγμα θα σου πω και βαλτο καλα στο μυαλο σου για να ξερεις . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ  για αυτη την δουλεια , ολες οι αλλες ειναι για τα πανηγυρια ... Το ξερεις οτι καλη φιλιπινεζα δεν υπαρχει περιπτωση να μεινει χωρις δουλεια , την δικια μου αν την διωξω ηδη εχω μια φιλη που θελει να την παρει , και με παρακαλαει να την διωξω για να την παρει αυτη

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Κάτι ήθελα να ψάξω στο google αλλά δεν θυμάμαι τι,για βοηθάτε ρε μαλάκες :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.593
Πόντοι
12.756

αμα φαμε κανα ομαδικο μπαν αυριο να πειτε οτι ειχαν τελειωσει οι σελιδες στο τσατ/σπαμ και συνεχισαμε εδω .. :2funny: :2funny: ή οτι ειχε κολλησει το θεμα κτλ καμια μαλακια τετοια ..

Και φτιαξε εσυ Κωστα ενα πμ και καλα μαιμου σαν και αυτα που φτιαχνει ο μαλακας ο gl που να λεει οτι αυτος μας ειπε να γραφουμε εδω  :2funny: :2funny: :2funny:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
αμα φαμε κανα ομαδικο μπαν αυριο να πειτε οτι ειχαν τελειωσει οι σελιδες στο τσατ/σπαμ και συνεχισαμε εδω .. :2funny: :2funny: ή οτι ειχε κολλησει το θεμα κτλ καμια μαλακια τετοια ..

Και φτιαξε εσυ Κωστα ενα πμ και καλα μαιμου σαν και αυτα που φτιαχνει ο μαλακας ο gl που να λεει οτι αυτος μας ειπε να γραφουμε εδω  :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.593
Πόντοι
12.756
Εδω κοιτα τι γινετε ρε μαλακα ... ημαρτον

9 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

τα μουνοπανα ...

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
παω για ξαπλα :birdman:Νιπλ καλο ταξιδι,Βιολεττα καλο παιξιμο κλειτοριδας,παπατρολη καλη αυτοκτονια  :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.593
Πόντοι
12.756
παω για ξαπλα :birdman:Νιπλ καλο ταξιδι,Βιολεττα καλο παιξιμο κλειτοριδας,παπατρολη καλη αυτοκτονια  :birdman:

καληνυχτα , παω και εγω να φτιαξω καμια βαλιτσα γιατι με βλεπω να φευγω με τα σωβρακα αυριο για να προλαβω το αεροπλανο ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom