Νέα

Ladyboys made in Asia-true stories of a Greek traveller

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gypaetos46
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 394
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Εδώ μέσα ρε μαλάκες δεν πέφτει ποτέ ban για τόσο ασήμαντους λόγους. :birdman:

Ρε μην φύγετε όλοι,ας κάτσει κάποιος μέχρι τις 7:30  όπου θα πάω για γύρισμα να μου κάνει παρεούλα :helpplea:

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Εδώ μέσα ρε μαλάκες δεν πέφτει ποτέ ban για τόσο ασήμαντους λόγους. :birdman:

Ρε μην φύγετε όλοι,ας κάτσει κάποιος μέχρι τις 7:30  όπου θα πάω για γύρισμα να μου κάνει παρεούλα :helpplea:

δες καμμια ταινια
να εμπνευστεις

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
an ego eimai omofilofilos ase na to ksero ego
o omofilofilos einai stin psuchologia file
ki ego kati malakes sa ki esena se exo gia plaka
mis se petixo

Συγκρατησου πουστρα μην βρεθεισ με κανα μπουκαλι στον κωλο
αντε μαλακοπουστα σε αφηνουν να περνας και αντρας

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
makropoule mou fenesai asxetos. i seksualiki ikanopiiisi enos antra ginetai kai me to daxtilo kai einai telia, afto den ton kanei omofilofilo
Οταν καποιος πηγαινει με καποιον του ιδιου φυλου ειναι εξ ορισμου ομοφυλοφιλος...το λεει και η ιδια η λεξη.
Δοξα το διαολο,η ελληνικη γλωσσα ειναι πλουσια και εχει μια λεξη για το καθετι...
Αν εσυ αρνεισαι να παραδεχτεις οτι εισαι πουστης,τοτε βρισκεσαι σε σταδιο αρνησης και πρεπει να πας σε ψυχιατρο να ξεκαθαρισεις μεσα σου τι γινεται.
Παντως οσοι τον τρωνε απο τον κωλο αντρες δεν τους λες...οπως λεω και γω "και ψωλη στον κωλο και ψυωη στον παραδεισο δε γινεται..."

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εγώ πάντα είχαν την απορία γιατί κάποιος που δηλώνει ετεροφυλόφιλος πάει με έναν άντρα που έχει κάνει αποτρίχωση, έχει βάλει βυζιά, έχει κάνει ορμονοθεραπεία, έχει κάνει ρινοπλαστική κλπ για να μοιάζει με γυναίκα, όταν μπορεί να πάει απλώς με μια γυναίκα...
Γιατι ειναι ανωμαλος και κρυφοπουστης φιλε μου!Πολυ μυαλο θελει να το καταλαβεις?

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΠΡΕ ΟΠΕΡΑΤΕΝΤ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΣΤ. ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΛΕΕΙ....ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΛΕΙΝΤΙ ΜΠΟΥΣ .ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΨΥΧΕΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΕΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΩΜΑ. ΟΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΠΑΙ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ Π....ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΩ ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΕΧΩ ΠΟΙΚΙΛΙΑ. ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΖΕΤΑΙ ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 100 ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ.ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΔΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΑΛΙΑ...
Κατι κανεις λαθος τυπε,η γυναικα δεν εχει πουτσο να σε γαμησει...

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΔΑΓΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ...
ΚΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ...
Εγω δεν θα το πηδαγα γιατι ειμαι αντρας και δεν παω με αντρες.
Και ας εχει αυτη τη μορφη.
Και αμα εδω μεσα φοβουνται να σε κρινουν,εγω σε κρινω και σου λεω οτι εισαι ομοφυλοφιλος,το λιγοτερο bisexoyal και οτι και να λες δεν αλλαζει.
Κανενας αντρας δεν βαζει ψωλη στον κωλο του ειτε μοιαζει με γκομενα ειτε οχι.
Ο κωλος του αντρα ειναι μονο για εξαγωγη,οχι για εισαγωγη,καταλαβες?

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
16
Πόντοι
16
Γιατι ειναι ανωμαλος και κρυφοπουστης φιλε μου!Πολυ μυαλο θελει να το καταλαβεις?
Τύπε μου δε θα τον έλεγα ανώμαλο..Για μένα ότι γίνεται με συγκατάθεση πάνω στο σεξ μεταξύ ενηλίκων δεν είναι ανωμαλία!!Στο δεύτερο χαρακτηρισμό ίσως και να συμφωνούσα,αλλά πλέον,κρίνοντας από όσα ουσιώδη και μη που διάβασα στο thread,θα τον θεωρούσα bisexual που θεωρεί τον εαυτό του straight γιατί δεν παίρνει πούτσα από τριχωτούς,αρρενωπούς νταγλαράδες,αλλά από θηλυπρεπείς νοτιοανατολίτες Ασιάτες..

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
ΑΛΕΞ ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ
ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΑΣ ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ....
Εγω εχω παει ταυλανδη 4 φορες και δεν εχω αλλαξει αποψη.
Παω μονο με γυναικες και αυτα τα εκτρωματα ουτε που τα κοιταω.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Τύπε μου δε θα τον έλεγα ανώμαλο..Για μένα ότι γίνεται με συγκατάθεση πάνω στο σεξ μεταξύ ενηλίκων δεν είναι ανωμαλία!!Στο δεύτερο χαρακτηρισμό ίσως και να συμφωνούσα,αλλά πλέον,κρίνοντας από όσα ουσιώδη και μη που διάβασα στο thread,θα τον χαρακτήριζα bisexual που θεωρεί τον εαυτό του straight γιατί δεν παίρνει πούτσα από τριχωτούς,αρρενωπούς νταγλαράδες,αλλά από θηλυπρεπείς νοτιοανατολίτες Ασιάτες..
Ακου τυπε,το νορμαλ στον κοσμο που ζουμε,ειναι αντρας με γυναικα...
Απο κει και περα,ολα τα αλλα θεωρουνται ανωμαλιες,ειτε ειναι αντρας με αντρα,ειτε γυναικα με γυναικα,ειτε με ζωα κτλ...
Αυτο δε μπορει να αλλαξει παρολο που καποιοι,πουστηδες κυριως,προσπαθουν να το αλλαξουν για να μην γινονται κατακριτεοι στην κοινωνια μας...

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
16
Πόντοι
16
Ακου τυπε,το νορμαλ στον κοσμο που ζουμε,ειναι αντρας με γυναικα...
Απο κει και περα,ολα τα αλλα θεωρουνται ανωμαλιες,ειτε ειναι αντρας με αντρα,ειτε γυναικα με γυναικα,ειτε με ζωα κτλ...
Αυτο δε μπορει να αλλαξει παρολο που καποιοι,πουστηδες κυριως,προσπαθουν να το αλλαξουν για να μην γινονται κατακριτεοι στην κοινωνια μας...
[size=10pt]Προσωπικά δεν κρίνω κανένα,κουβέντα κάνω..[/size]
Πιο πριν είπα ότι "για μένα ό,τι γίνεται με συγκατάθεση πάνω στο σεξ μεταξύ ενηλίκων δεν είναι ανωμαλία!!"...Τώρα μη βάζουμε μέσα στην κουβέντα ζώα και τέτοια,το πάμε πολύ μακριά πιστεύω..

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
834
Πόντοι
4.255
Παντως,παιδια....σε βαζουν σε πειρασμο τα ατιμα ladyboys!!!μερικα ειναι "αγγελοι"!!!κανα 2 φορεσ το σκεφτηκα να κανω την μαλακια αλλα μονο που σκεφτομουν το "εργαλειο" τους,εφευγε καθε σκεψη  :knockinb: μ'αυτα
Ειμαι "μουνακιας"...τι να κανω??? :-* :-* :-*
υπαρχουν λειντι-μποισ Ηλια που κοιτα την "πορτοφολα"!!!και εχουν σπονσορες.....αρα μην εισαι απολυτος σ΄'αυτο που λες.....

OP
OP
G

gypaetos46

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2013
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
1
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗ ΝΟΡΜΑΛ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΕΤΗ...
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΕΙ ΤΟΣΕΣ ΝΕΥΡΙΚΕΣ ΑΠΟΛΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΔΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΗΔΟΝΗ. ΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ Η ΕΝΙΟΤΕ ΤΟΝ Π... ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΗΔΟΝΗ .ΟΜΟΦΥΛΟΦΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΥΧΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑ. ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΣΕΙΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΣΑΣ. ΚΡΑΤΕΙΘΕΙΤΕ ΠΑΡΘΕΝΕΣ!
warnwarn.gif
 [/color[/URL]]
warnwarn.gif
 ηρεμία[/URL] παρακαλώ πολύ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom