Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.591
- Πόντοι
- 12.756
ενα κοπαδι περδικες θες ρε πουστη στην καθισια σου
Τράκαρα σε μία πόρτα κατά τις 19:30. Έβαλα κατά τις 20:00 που έφτασα σπίτι.....
Αρχίδια τώρα πονάει *θα το κάνεις μάκια να περάσει;
*μόνο αν δεν έχεις πουλάκι,αν έχεις από μακριά και αγαπημένοι
γαμησε τα καλα παμε ομως παω για ανεφοδιασμο αυριο τελειωσε.ενα κοπαδι περδικες θες ρε πουστη στην καθισια σου
Αν χάσω κερδίζεις το υπόγειο που νοικιάζω Αν κερδίσω παίρνω την μονοκατοικία σου και την φιλιπινέζα σου και έρχεσαι εσύ να μείνεις στην υπόγα,μέσα;
με το κορμι τουΚαι πως θα την πληρωνεις βρε μαλακα την Φιλιπινεζα ?? 850 το μηνα παιρνει και εσυ παίρνεις 350 επιδομα ....Αντε και οι λογαριασμοι ειναι παγιες εντολες , ολα τα αλλα ?
Θα πάρω μαζί μου καρέκλαεφοσον εβαλες παγο, δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο αν δεν εμφανισεις καποιο αλλο συμπτωμα.
γενικα προσεχε για το επομενο 24ωρο σε περιπτωση που ζαλιστεις.
[size=15pt]ηρεμα με τα γυρισματα.
[/size]
Eγω κατι τετοιο εχω στον νου μου αλλα μην σου χαλαω και την φαντασιωση.
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=km5AWoC7B7s[/video] [/video]
ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΡε μαλάκες δεν μου είπατε τι να βάλω στο καρούμπαλο που όλο και πονάει
θα την απειλώ πως θα την δώσω στην Χρυσή ΑυγήΚαι πως θα την πληρωνεις βρε μαλακα την Φιλιπινεζα ?? 850 το μηνα παιρνει και εσυ παίρνεις 350 επιδομα ....Αντε και οι λογαριασμοι ειναι παγιες εντολες , ολα τα αλλα ?
εφοσον εβαλες παγο, δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο αν δεν εμφανισεις καποιο αλλο συμπτωμα.
γενικα προσεχε για το επομενο 24ωρο σε περιπτωση που ζαλιστεις.
ηρεμα με τα γυρισματα.
θα την απειλώ πως θα την δώσω στην Χρυσή Αυγή
Θα πάρω μαζί μου καρέκλα
Αλλού ήξερες να κάνεις τις παρανομίες αρχίδιΤης εχω βγαλει χαρτια βρε μαλακα ειναι νομιμη ... εσυ παιζει να εισαι και πιο παρανομος απο αυτην
Αλλού ήξερες να κάνεις τις παρανομίες αρχίδι
κωλο δινει;Αν δεν τους βγαλεις χαρτια δεν καθονται , ειναι σωστες , και θελουν να εχουν και ασφαλεια ...ΙΚΑ κτλ
ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
κωλο δινει;
Ας έπαιρνες Ανατολικιά ρε μαλάκα Μάθατε όλες οι κυρίες της Εκάλης με τις ΦιλιπινέζεςΑν δεν τους βγαλεις χαρτια δεν καθονται , ειναι σωστες , και θελουν να εχουν και ασφαλεια ...ΙΚΑ κτλ
αν εχει καλο κωλαρακι γιατι οχι
Δεν ξερω ρε τρελε .... και την φιλιπινεζα θες να γαμησεις ??