Νέα

Ladyboys made in Asia-true stories of a Greek traveller

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gypaetos46
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 394
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Τράκαρα σε μία πόρτα κατά τις 19:30. :birdman: Έβαλα κατά τις 20:00 που έφτασα σπίτι..... :birdman:

Αρχίδια :birdman: τώρα πονάει :birdman: *θα το κάνεις μάκια να περάσει; :birdman:

*μόνο αν δεν έχει πουλάκι,αν έχεις από μακριά και αγαπημένοι :birdman:
:grin:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Ελα μην το σκεφτεσαι , κανε την κινηση

stock-photo-22905737-electrical-danger-hair-dryer-falling-into-bathtub.jpg
Πάντως για εσένα θέλω κάτι καλύτερο να βρω.... :birdman:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Ναι για εμενα το πιστολακι δεν φτανει στην μπανιερα , ειναι ΜΕΓΑΛΟ το μπανιο  ;)
Τι επιδειξίας θέεεε μου :birdman: Άντε πες μας τώρα και για το πόσο μεγάλη την έχεις :birdman: Δεν μας το πες :birdman:

Έλα να καυλώσουμε με τον βιολέτο :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.625
Πόντοι
12.756
Αυριο θα μπει κανας καυλωμενος με ladyboy και θα δει αυτα και θα  :headbang: :headbang:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.625
Πόντοι
12.756
Τι επιδειξίας θέεεε μου :birdman: Άντε πες μας τώρα και για το πόσο μεγάλη την έχεις :birdman: Δεν μας το πες :birdman:

Έλα να καυλώσουμε με τον βιολέτο :birdman:

:2funny: :2funny:

Επειδη αγχωνεσαι γι αυτο στα λεω , να σου κανω τα νευρα τσαταλια  :zfuck: :zfuck:

Για την πουτσα μου δεν λεω , αυτες τις κουβεντες με τον Κοσμα να τις κανεις που ειναι πιτσιρικας και παει και την μετραει μαζι με τους αλλους στις τουαλετες

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
:2funny: :2funny:

Επειδη αγχωνεσαι γι αυτο στα λεω , να σου κανω τα νευρα τσαταλια  :zfuck: :zfuck:

Για την πουτσα μου δεν λεω , αυτες τις κουβεντες με τον Κοσμα να τις κανεις που ειναι πιτσιρικας και παει και την μετραει μαζι με τους αλλους στις τουαλετες
Κούκλα μου τα νεύρα μου με τόσες υστερικές στο θέατρο τα έχω εκπαιδεύσει καλά :birdman: Δεν θα σπάσω από εσένα :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.625
Πόντοι
12.756
george εχε το νου σου και σισιεςες γιατι θα εχει πιει κανα μπουκαλι απο το απογευμα και θα εχει πεσει λιπόθυμος  :P

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
μην ορκιζεσαι καυλιαρα  :zfuck: :zfuck: :zfuck: γιατι θα χασεις  ;)
Αν χάσω κερδίζεις το υπόγειο που νοικιάζω :birdman: Αν κερδίσω παίρνω την μονοκατοικία σου και την φιλιπινέζα σου και έρχεσαι εσύ να μείνεις στην υπόγα,μέσα; :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom