athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 53.943
- Πόντοι
- 12.756
στηριζω μονο ΣτανισηΝα μπεκρουλιάσουμε θέλουμε μαν , όχι να φάμε panettone
στηριζω μονο ΣτανισηΝα μπεκρουλιάσουμε θέλουμε μαν , όχι να φάμε panettone
Γουστάρεις λέιντη?στηριζω μονο Στανιση
Hello Lady!!!!!!Άτακτη....
Βγαινει σε εορταστκη αυτηΆτακτη....
τη φιλη σου την εμαθες να σεβεται?Ποοοσο Καιρο ειχα να μπω να εδω αν εχει Ανευασει Τιποτα Η Φιλη μου.....
ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ !!!!!!!!!!! ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ρε !
Μπορειτε να Ξεπουτσιαστειτε να Μαδομουνιαζεστε Πουθενα Αλλου !??
ΟΚ ! Δεν εχει και πολλους Κανονες Το Site....
Πρεπει εσεις Να τα Ισοπεδωνετε ΟΛΑ ?
Θα Μπαινετε , Θα κανετε την Καυλαντα σας... ΚΑΙ Αν Θελετε Θα κλεινετε Ραντεβου !!!!! ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!
Δεν ειναι Λαικο Δικαστηριο Εδω , Ουτε Ερωτοδικιο !!!!!!!!!!!!
Μαθετε Ρε Να Σεβεστε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Για να σοβαρευομαστε Λιγο !!!!!!!!!!!!!!!!!
σου λείπει τπτ εσενα;τη φιλη σου την εμαθες να σεβεται?
ας τα ακουσει ο "φιλος σου"σου λείπει τπτ εσενα;
Απλά κουρασες τα λες μόνος τ ακούς μόνος!
πολυ νεος δεν εισαι να οριζεις τι επιτρεπεται τι οχι?
Ρε Φιλε.... Αυτο Καταλαβες Απο αυτο Που Εγραψα ????????? Κριμα Αν ειναι Ετσι !!!!!!!!!!!!!τη φιλη σου την εμαθες να σεβεται?
Καταλαβες Τι Εγραψα ?...... Δεν εχει Σημασια τι Εγινε μεταξι τους.... Εσενα Σε Ενδιαφερει ? Αν Ναι ! = Μην κανεις ραντεβου μαζι της , Αν οχι ΟΚ.....η λεγαμενη τον σεβαστηκε τον συναγωνιστη που του ΕΚΛΕΨΕ 150 ευρω? αλλα ετσι ειναι μακρια απο τον κωλο μας και ας ειναι 5 ποντους
Καλα Ρε ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ Λιγο................. 5χρ εισαι ?..............το κρασι το σουφρωσες?
τύπε...τι ασχολείσαι?Καταλαβες Τι Εγραψα ?...... Δεν εχει Σημασια τι Εγινε μεταξι τους.... Εσενα Σε Ενδιαφερει ? Αν Ναι ! = Μην κανεις ραντεβου μαζι της , Αν οχι ΟΚ.....
Δικαστης εισαι ? Κι Αν Ναι ! Εδω ΔΕΝ ειναι Δικατηριο !............
Και πρωτα Απ'ολα !!???? Πως Εμφανιστηκατε καποια ατομα Εδω ! Αφοτου!!!!!!!! = Καποιος Τραγικος Αποφασησε !!! Να κανει το Νημα της κοπελας Λαικο Δικαστηριο ! Για να Κλαφτει.....
Και Να κανει Κακο σε Εναν Ανθρωπο !.... Εσεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΟΥ ησασταν ΠΡΙΝ ????????????????????????????????????????????????
Ενδιαφερεσαι ???? Γιατι ρε φιλε Βγαζεις Συμπεραζματα Ετσι ??? Κι Αν θες Να μαθεις τι ειμαι Εγω... Στειλε ΠΜ .....ας τα ακουσει ο "φιλος σου"
κρινοντας απο τη "φιλη του" κανας σπουδαιος θα ναι και αυτος...
κλαψου στη διαχειριση!!! πανε πες τον αντισθενη οτι εισαι μια κλεφτρα και οτι θες να σταματησω να στο θυμιζω!
Εχεις Απολυτο ΔΙΚΙΟ !!!!!!!!!!!!!τύπε...τι ασχολείσαι?
Χαλάς την ζαχαρένια σου ... δεν ακούνε! Τόσο μίσος είχα καιρό να συναντήσω...
Μου θύμησε (μιας που είναι και επίκαιρο) τις "17 κλωστές"! Που ζούμε? Μάλλον στον μεσαίωνα τελικά...
Ξέρεις κάτι? Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα! Δεν καταλαβαίνουν...ήρθαν εδώ να βγάλουν όλα τα κομπλεξ και τα κατάλοιπα της μίζερης ζωής τους...
Θα σου πρότεινα να μην ασχολείσαι!! Είναι η πρωτη φορά που γράφω μετά το συμβάν....και το κάνω διότι διάβασα από σένα μια σωστή τοποθέτηση...αλλιώς δεν θα το έκανα! Απλά επικροτώ...
ΥΓ: προφανέστατα η δεσποινίδα έχει υποπέσει σε ατόπημα! Όλα τα υπόλοιπα είναι κανιβαλισμός!!!
ΥΓ1: μια σωστή άποψη, δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ αν εκφράζεται από μέλος που ειναι εγγεγραμμένος μια μέρα ή 1001! Αρκεί να είναι σωστή, ανθρώπινη και τεκμηριωμένη!!
ΥΓ2: μην ασχολείσαι ρε...
μουβ ον μπρο...δεν αξίζει!Εχεις Απολυτο ΔΙΚΙΟ !!!!!!!!!!!!!
Και Θα ακουσω την Συμβουλη σου !!!!........
Απλα Εκανα Μια Τελευτεα Προσπαθεια ΜΠΑΣ και !!!!!
Αλλα Εδω Φιλε Ειμαστε Χειροτερα απο Πρωιναδικο Τελικα !.....
FUN FACT = Οι Δυο Εμπλεκομενοι Δεν μιλανε πια ! Και Ισως Το εχουν Ξεχασει !!!!........ Αλλα Τα Ασυλα και τα Καρναβαλια εδω ! Οι Πανελιστες !
Χορευουν Ακομα !!!!!!!!!!!!!!
Κι Αυτο Που μου Γραφει Ο Αλλος Που ηρθε εδω μονο να κραξει Και Δεν ξερει την κοπελα !μουβ ον μπρο...δεν αξίζει!
το ποιος εκανε κακο σε ποιον το ειδαμε!!!Καταλαβες Τι Εγραψα ?...... Δεν εχει Σημασια τι Εγινε μεταξι τους.... Εσενα Σε Ενδιαφερει ? Αν Ναι ! = Μην κανεις ραντεβου μαζι της , Αν οχι ΟΚ.....
Δικαστης εισαι ? Κι Αν Ναι ! Εδω ΔΕΝ ειναι Δικατηριο !............
Και πρωτα Απ'ολα !!???? Πως Εμφανιστηκατε καποια ατομα Εδω ! Αφοτου!!!!!!!! = Καποιος Τραγικος Αποφασησε !!! Να κανει το Νημα της κοπελας Λαικο Δικαστηριο ! Για να Κλαφτει.....
Και Να κανει Κακο σε Εναν Ανθρωπο !.... Εσεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΟΥ ησασταν ΠΡΙΝ ????????????????????????????????????????????????
πμ στειλε εσυ στη φιλη σου να της βαλεις μυαλο και ηθικηΕνδιαφερεσαι ???? Γιατι ρε φιλε Βγαζεις Συμπεραζματα Ετσι ??? Κι Αν θες Να μαθεις τι ειμαι Εγω... Στειλε ΠΜ .....
Θα Στο Πω Τελικα οπως η φιλη μου ... Γιατι Με την Λογικη εχεις Τσακωθει !....το ποιος εκανε κακο σε ποιον το ειδαμε!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πμ στειλε εσυ στη φιλη σου να της βαλεις μυαλο και ηθικη