πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 76.920
- Πόντοι
- 12.056
καλως τον τζαμπατζη ...ρε θα πληρωσεις να πηδηξεις καμμιαναι ρε .........θα παρουμε τον καλαθη.........
καλως τον τζαμπατζη ...ρε θα πληρωσεις να πηδηξεις καμμιαναι ρε .........θα παρουμε τον καλαθη.........
τι λες ρε....μαλακας εισαι???....καλως τον τζαμπατζη ...ρε θα πληρωσεις να πηδηξεις καμμια
φτου σου τομαρι παλιανθρωπε δωσε κανα 150αρι στα παιδια να πληρωσουν την μυνηση που θα σου κανουντι λες ρε....μαλακας εισαι???....
ξερεις τι ωραια πραγματα μπορεις να κανεις με 150 ευρα???φτου σου τομαρι παλιανθρωπε δωσε κανα 150αρι στα παιδια να πληρωσουν την μυνηση που θα σου κανουν
αν εννοεις να εχω δωσει πολλα πιο πολλα απο 150 ...απλος δεν μπορω να υπολογισω τα υπολοιπα μηδενικαξερεις τι ωραια πραγματα μπορεις να κανεις με 150 ευρα???
Ο καφές που πήγε;Καλημέρα παιδιά
Γαμιόλα και εσύτσακω αυτον
ρε εσυ τον κολλητο σου τον πηρε το ευρηκαΓαμιόλα και εσύ
Φίλε εδώ μέσα το πάνε τόσο λάθος που δεν χρειάζονται καν ξεσκέπασμα. Εδώ ο βασικός την λέει κλανιάρα. Κακό της κάνουν.φοραω τη στολη μου και ξεσκεπαζω προμοτορες τυπε...
να ξερουμε και τους αξιοπιστους του καθε σαητ
ο ντουνταρας δε κρυβεται τυπε πισω απο το δαχτυλο του και μαγκια του. οι αλλοι οι "δηθεν" αντικειμενικοι "ισαποστακηδες" που τους κουρασαμε κιολας...Φίλε εδώ μέσα το πάνε τόσο λάθος που δεν χρειάζονται καν ξεσκέπασμα. Εδώ ο βασικός την λέει κλανιάρα. Κακό της κάνουν.
Είπα να μην μιλάσω τόσες μέρες, τέσπα σε ευχαριστώ Στρατηγέ, αλλά σε παρακαλώ σταμάτησε να στεναχωρείς το Μικρουλάκι μου αν και της έχω βγάλει ένα σωρό "παρατσούκλια".ο ντουνταρας δε κρυβεται τυπε πισω απο το δαχτυλο του και μαγκια του.
Ασχετος ειναι Ρε !! Μη τον Λες Μαλακα !!?, Προσβαλεις τους Μαλακες !?................ Χαχαχα !τι λες ρε....μαλακας εισαι???....
Την παλεύεις ρε τύπε, προκαταβολή για πουτάνες. Δεν το άκουσα ξανά πότε και πουθενά.. Αγαπούλας είσαι και πας να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα...μαγκα μου κ αλλες κοπελες ζητανε μια εξασφαλιση των ραντεβου τους με προκαταβολη, ειδικα οταν προκειται για τουρ σε πολη που δεν εχουν ξαναδουλεψει. Η καθε κοπελα επιλεγει το πως θα δουλεψει κ εμεις επιλεγουμε εαν μας ενδιαφερει ή οχι. Το να συνδεεις μια προσωπικη οικονομικη συνδιαλλαγη με την προκαταβολη ενος ραντεβου ειναι λαθος κ μαλιστα να βγαζοντας συμπερασματα υπονοωντας απατη δειχνει εμπαθεια!
έχει κάτι σκυλάκια εδώ ανά 3αδες... 50ακιλα σακιά φρισκις πρέπει να έχεις στοκαρισμένα, να τους ταΐζεις καθημερινώς.χαφτομούνης - SLANG.gr
www.slang.gr
Μεγάλη κουβέντα πέταξες γλομπεο μύστη....έχει κάτι σκυλάκια εδώ ανά 3αδες... 50ακιλα σακιά φρισκις πρέπει να έχεις στοκαρισμένα, να τους ταΐζεις καθημερινώς.