Lady Alexia
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 11.403
- Πόντοι
- 2.246
Εσταζε ετσι;!!ΧΡΙΣΤΈ ΜΟΥ ΤΙ ΜΟΥΝΙ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌ!!!!!!!!!!!!
Εσταζε ετσι;!!ΧΡΙΣΤΈ ΜΟΥ ΤΙ ΜΟΥΝΙ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌ!!!!!!!!!!!!
Μόνο έσταζε??.... Το στοματακι μου ρώτα!!!.... ΧαχαχαχαΕσταζε ετσι;!!
ΜμμμμμΜόνο έσταζε??.... Το στοματακι μου ρώτα!!!.... Χαχαχαχα
Οπως λεμε εχω φαει πακετο με τον κωλο τηςΓια όλο το πακέτο...
Δηλαδή έσταζε αγιασμόΕσταζε ετσι;!!
Πίνω τον κωλο μου για να ξεχάσω τον δικό της που λέει και το άσμα....Οπως λεμε εχω φαει πακετο με τον κωλο της
Ο κουβάς είναι αμείλικτος φίλε μου!!!!... Όπως και η lady!!!!Δηλαδή έσταζε αγιασμό
Ρε Λαίδη να γίνω παππάς κι εσύ η παππαδιά μου, να με μαστουριάζεις σαν παππά για να τα λέω πιο καλά και να μην πάω στον κουβά
Εγώ βλέπω αστεράκια και πεταλουδιτσες. Κόκκινες, κίτρινες και ροζ...μονο εγω βλεπω κωλο
θελω να ειμαι ειλικρινης!μονο κωλο ειδαΕγώ βλέπω αστεράκια και πεταλουδιτσες. Κόκκινες, κίτρινες και ροζ...
Φίλε Ντουντα τέτοιες ευχές κράτα τις για πάρτι σου χαχαχαχα ( χιουμοριστικο σχόλιο).Δεν νομίζω να εξαφανιστείς απότομα (αν κι αυτό είναι η ευχή μου για όλες σας, το έχω γράψει αλλού) όμως να με ενημερώσεις κατ' ιδίαν μην γίνω Γιάννης Καλαντζής ν2.
Δεν το πιστεύω ότι εσύ είπες αυτό ,,,,, ακόμα και εγώ που δεν είμαι κωλακιας ,μου γυρίσανε τα μάτια χαχαχαχα!ΧΡΙΣΤΈ ΜΟΥ ΤΙ ΜΟΥΝΙ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌ!!!!!!!!!!!!
ειπαμε ειναι για το συνολο......Δεν το πιστεύω ότι εσύ είπες αυτό ,,,,, ακόμα και εγώ που δεν είμαι κωλακιας ,μου γυρίσανε τα μάτια χαχαχαχα!
Μαλλον από τον πολύ Κούβα έχεις χάσει τη μπάλα... ΧαχαχαχαΚαιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια λέγανε οι παλιοί αγρότες οπότε ας πω (ποστάρω) μια πρώτη άτυπη κριτική για το κορίτσι.
ΨΨ Παστέλης & Όθελος: χθες τέτοια ώρα μίλησα με τη Λαίδη Bertazzoni τηλεφωνικώς για αρκετό χρόνο. Ο χαρακτηρισμός που της απέδωσα (τον έχω αναλύσει σε παλαιότερο σχόλιο, ψάξτε λίγο) φαίνεται ότι ισχύει σε μεγάλο βαθμό.
Από εκεί και πέρα το καλό αργεί να γίνει, το κακό γίνεται στο αναπάντεχο και ειδικά με βιασύνη.
Επειδή όμως έξω από την αποθήκη υπάρχουν σοβαρά προβλήματα ώρα να σας αφήσω.
Γεια σου ρε τρελέ στοιχηματζή. Δε δίνεις και σε μένα κάνα προγνωστικό διότι όλο κουβά είμαι και αν περιμένω για το πότε θα κάτσει να πιω τον αγιασμό της κοπελιάς μπας και ρεφάρω με βλέπω απ'την αφραγκία στην Ομόνοια με ακορντεόν να λέω ελεήστε στραβοί τον ανοιχτομάτηΔηλαδή έσταζε αγιασμό
Ρε Λαίδη να γίνω παππάς κι εσύ η παππαδιά μου, να με μαστουριάζεις σαν παππά για να τα λέω πιο καλά και να μην πάω στον κουβά
Μεγάλα και μικρά χείλη, κλειτορίδα, ουρήθρα, κολεός, υμέναςΧΡΙΣΤΈ ΜΟΥ ΤΙ ΜΟΥΝΙ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌ!!!!!!!!!!!!
- ειστε γιατρος??Μεγάλα και μικρά χείλη, κλειτορίδα, ουρήθρα, κολεός, υμένας
Ξέχασες τις σάλπιγγες και τον προστάτη...Μεγάλα και μικρά χείλη, κλειτορίδα, ουρήθρα, κολεός, υμένας