Lady Alexia
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 7.071
- Πόντοι
- 1.046
Οοοχι ρε πουστη μ. ..!!!Ρε σεις γιατί ασχολείστε ?
(Ανοίξτε το ποστ)
Οοοχι ρε πουστη μ. ..!!!Ρε σεις γιατί ασχολείστε ?
(Ανοίξτε το ποστ)
Γιατί εδώ είναι διαφορετική περίπτωση κι επειδή εγώ έχω και κάποια χρόνια παραπάνω εδώ μέσα (με το διεγραμμένο λογαριασμό) θυμάμαι τα μπάχαλα που γινόντουσαν κατά καιρούς σε άλλα νήματα κοπελών που είχαν καλή παρουσία στο χώρο (δεν χρειάζεται να αναφέρω ονόματα).Ρε σεις γιατί ασχολείστε ?
Έπαθες ναυτία κούκλα ?Οοοχι ρε πουστη μ. ..!!!
Φίλε μου μπεκρα είδες πως είναι οι κουραδομαγκες....για να περνεις μαθήματαΈπαθες ναυτία κούκλα ?
Φίλε μου μπεκρα είδες πως είναι οι κουραδομαγκες....για να περνεις μαθήματα
Εσύ να ξέρεις είσαι υποψήφιος για κόκκινη κάρτα...εχεις σφιξει λαιδη Τζοναρε;
Σουζη τι λες σε αρέσει ο πουρέςΩΞΩ ΜΠΟΥΣΤΗ
Ντροπή σου μεθυσμένος άνθρωπος να γιαουρτωνεις τον κόσμο τσογλαν μπόιΤσίμπα
ΜΟΝΟ ΕΣΥ μπορείς να φέρεις το νήμα στα ίσια του ...
Παμε μια απ την αρχη..Καλησπερααα μωρακιααα!!!!!
Ένα για εμένα κι ένα για εσένα (αν κάτσουν φυσικά) και τα 53Ε εξτραδάκι κι έρχεσαι πετώντας ΚαλαμάταΠαμε μια απ την αρχη..Καλησπερααα μωρακιααα!!!!!
αντε παμε.....καλησπερααααα ladyyyyyy...................
Καλησπέρα και σε σένα καυτό μωράκι!! Καλύτερα να έβαζες όμως μια hot φώτο σου να έδενε το ''γλυκό'' παρά αυτόν τον γουρλομάτη
γαμησε τους αγαπη!! Μην τους αφησεις τιποτα,καλη τυχη!!ετσιιιιΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΚΟΓΙΟΤ:
Ένα για εμένα κι ένα για εσένα (αν κάτσουν φυσικά) και τα 53Ε εξτραδάκι κι έρχεσαι πετώντας Καλαμάτα
Τώρα μην ανησυχείς τα 9Ε έχουν ήδη βγει από αλλού και θα συνεχίζω έτσι...
Αυτό που είπες παλιομουσίτσα ότι δεν μπορώ να σε βασανίσω δεν το ξεχνάω με τίποτα, ΓΚΡ....
Να παρακαλάς να μην κάθονται οι μπόμπες, γιατί θα σου κάνω τέτοιο χουνέρι που θα το θυμάσαι μια ζωή
Τι μ'εβαλε ο διαολος να την ανοίξω τη μαλακια...Ρε σεις γιατί ασχολείστε ?
(Ανοίξτε το ποστ)
Χαστουκακια απο τν Κυρ.μελι.όταν μοστράρεις τα χειλάκια σου κάθομαι ενα τέταρτο και χαζεύω τη φωτογραφία. Είσαι για πολύ γλείψιμο!!