Lady Alexia
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 17.627
- Πόντοι
- 2.256
Μη μου το κανεις αυτο πρωι πρωι...αφου το γυρισεις,αφαιρεσε και τον κυκλο μη τον βλεπω!!!!!!!καλημεραααπου πας Alexia με τετοιο καιρο??
Μη μου το κανεις αυτο πρωι πρωι...αφου το γυρισεις,αφαιρεσε και τον κυκλο μη τον βλεπω!!!!!!!καλημεραααπου πας Alexia με τετοιο καιρο??
Για το γιαννης καλαντζης.νο2Γιατί μου έκανες σμάηλ με το εικονίδιο του γέλιου;
Έχω και γνωστούς γύφτους εδώ κάτω, θα μπω σε κανένα καραβάνι να σε ψάχνω;
Ή να ρίξω στο γυαλί φαρμάκι να το πιω σαν το κρασί;
....διακρινω ψυχαναγκασμο?!!?!?!?Μη μου το κανεις αυτο πρωι πρωι...αφου το γυρισεις,αφαιρεσε και τον κυκλο μη τον βλεπω!!!!!!!καλημερααα
Πως να μην ειμαι ψυχαναγκαστικη οταν η καρδουλα εχει γυρισει;Μελι μελι το ...παστελι
Εδώ με τις παντόφλες να δεις τι γίνεται!!!Μη μου το κανεις αυτο πρωι πρωι...αφου το γυρισεις,αφαιρεσε και τον κυκλο μη τον βλεπω!!!!!!!καλημερααα
Τα παμε αυτα,και μονο η σκεψη ....!!Εδώ με τις παντόφλες να δεις τι γίνεται!!!
....δν καταλαβα τι εννοεις, αλλα για να το λες δικιο θα'χειςΠως να μην ειμαι ψυχαναγκαστικη οταν η καρδουλα εχει γυρισει;
χαχαχαχαχα.....!!!!!!!!!!!!!!!!Πως να μην ειμαι ψυχαναγκαστικη οταν η καρδουλα εχει γυρισει;
αστο σε λεω κοριτσαρα αστο!!!!!!!!!!!!..........Τα παμε αυτα,και μονο η σκεψη ....!!
Κι εσύ ψυχαναγκαστική? Join the club!!Μη μου το κανεις αυτο πρωι πρωι...αφου το γυρισεις,αφαιρεσε και τον κυκλο μη τον βλεπω!!!!!!!καλημερααα
ΧΡΙΣΤΈ ΜΟΥ ΤΙ ΜΟΥΝΙ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌ!!!!!!!!!!!!Χαστουκακια απο τν Κυρ.μελι.
μονο εγω βλεπω κωλοΧΡΙΣΤΈ ΜΟΥ ΤΙ ΜΟΥΝΙ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌ!!!!!!!!!!!!
Για όλο το πακέτο...μονο εγω βλεπω κωλο
Εσταζε ετσι;!!ΧΡΙΣΤΈ ΜΟΥ ΤΙ ΜΟΥΝΙ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌ!!!!!!!!!!!!