Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 10.619
- Πόντοι
- 2.256
σωστη αλλα ο αδερφος @Xaramofais παιζει με την μπανανα του απο εχθες!ο @james034 μαχιμοςκατι λειπει ομως....
σωστη αλλα ο αδερφος @Xaramofais παιζει με την μπανανα του απο εχθες!ο @james034 μαχιμοςκατι λειπει ομως....
Κι εδώ να δώκω ένα δίκιο!!ποιος ζει ποιος πεθαίνει μέχρι αύριο...
Τι τι; Πες κ σε μας βρε κορίτσι όμορφο!κατι λειπει ομως....
Πάντα!σωστη αλλα ο αδερφος @Xaramofais παιζει με την μπανανα του απο εχθες!ο @james034 μαχιμος
ποσοι θα ειμαστε να οργανωθουμε πρωτα!Εε οχι!!στη συνελευση πρεπει να παρουν μερος ολα τα μελη!!
που θα γινει?????Εε οχι!!στη συνελευση πρεπει να παρουν μερος ολα τα μελη!!
μπορώ να βοηθήσω?Συντομα
Μαναρι μου εσυ!! Σε περιμενωμπορώ να βοηθήσω?
Ναι - μην παίξει κάποιος λίγο με την μπανάνα του
Κλαίω…Ναι - μην παίξει κάποιος λίγο με την μπανάνα του
Αμέσως απόκληρος
@Xaramofais + @Spiros_73 εν Χριστώ αδερφοί (όχι αδερφές ) ...... μας φτύνουν ή βρέχει?????Βρειτε τα μεταξυ σας η Λαιδη για την ωρα λεω να αφιερωσω χρονο σε μενα να χαλαρωσω...
Τελεια η παρεα σας παρ ολ αυτα σας φιλω ♡
Μια ψυχαλα μου ηρθε και εμενα αδερφε@Xaramofais + @Spiros_73 εν Χριστώ αδερφοί (όχι αδερφές ) ...... μας φτύνουν ή βρέχει?????
Μας@Xaramofais + @Spiros_73 εν Χριστώ αδερφοί (όχι αδερφές ) ...... μας φτύνουν ή βρέχει?????
χαχαχα...Μια ψυχαλα μου ηρθε και εμενα αδερφε
Θα τον έπαιζα βραδυάτικα αλλά μπήκα αργά σπίτι (πήραμε τους δρόμους όπως είδες στο παραδίπλα) οπότε άντε να ξαναπλένομαι καθόσον έχω θέματα διαρροών στα υδραυλικάκατι λειπει ομως....
Ωραίο μαλλί lady!οτι περναει απ το χερι μου
Καλημερα Καλημεραααα!! Καλα που θα βαλω γυαλια για να τους βλεπω καλυτερα...♡Καλημερούδια Λαίδη, είναι και 13 σήμερα, πρόσεξε τους μαυριδερούς Γάτους εκεί έξω!
...θελει προσοχη γιατι ειναι "μικροι στο δεμας", δεν τους βλεπεις αμεσως και δν τους καταλαβαινεις μεχρι να σου κανουν την "ζημνια"Καλημερα Καλημεραααα!! Καλα που θα βαλω γυαλια για να τους βλεπω καλυτερα...♡