Νέα

Lady Alexia

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lady Alexia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 331K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
23
Like
7.536
Πόντοι
3.446
Δυστυχώς τα νέα από το μέτωπο δεν είναι καλά αδέρφια . το ραντεβού δεν έγινε , γιατί η κοπέλα εξαφανίστηκε. Έτσι ήθελε , έτσι έκανε.:undecided-old:

Να τα πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή. Το ραντεβού μας κλείστηκε χθες το βράδυ για σήμερα στις 17.00 στο μπιλ. Δέχθηκα μάλιστα ώρα που πρότεινε η ίδια η κοπέλα οτι την εξυπηρετούσε. Ολα μια χαρά στο κλείσιμο, ναι γλυκέ μου, ναι καλέ μου, φιλια , ζουζουνιές κλπ κλπ. Συμφωνήσαμε επίσης να επιβεβαιώσουμε το ραντεβού μας σήμερα στις 12.
Πάμε στο σήμερα λοιπόν. Στέλνω 11.30 μήνυμα για επιβεβαίωση , το διαβάζει και δεν παίρνω καμία απάντηση. Ξαναστέλνω στις 13.00 και την παρακαλάω αν έχει αλλάξει κάτι και δεν μπορεί τουλάχιστον να με ενημερώσει να μην τρέχω άδικα ο καημένος στο ξενοδοχείο. Καμία απάντηση πάλι, αυτή την φορά δεν τα διαβάζει καν .
Κάπως έτσι λοιπόν εξελίχθηκε το αποψινό μας ραντεβού. Ευτυχώς που δεν έμεινα στα λόγια της και δεν πήρα δωμάτιο, αλλά ζήτησα επιβεβαίωση οπως κάνω πάντα. Αλλιώς το στήσιμο ήταν δεδομένο.:confused:

Η κοπέλα τελικά έδωσε σημάδια ζωής πριν μισή ώρα όπου μου έγραψε οτι είχε πολύ δουλειά και δεν ασχολήθηκε καθόλου (συγνώμη πουθενά φυσικά). Αναρωτιέμαι εκείνης θα της άρεσε να της κάνουν οτι μου έκανε εμένα ; Δηλαδή να της κλείσουν ραντεβού και μετά να εξαφανιστούν;; Λυπάμαι πολύ για αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά της . Ότι και να είχε συμβεί όφειλε να ενημερώσει όπως θα έκανα και εγώ αντίστοιχα . Η εξαφάνιση δεν είναι λύση , αντίθετα δείχνει δειλία .Προφανώς και δεν τίθεται καν θέμα να ξανασχοληθώ με αυτό το νήμα ούτε προφανώς λόγος για συνάντηση. Τέτοιες συμπεριφορές δεν πρέπει να είναι ανεκτές από κανέναν μας .

Αυτή λοιπόν ήταν η εμπειρία μου με την κοπέλα . Εγώ δεν θα πω ούτε μαύρο, ούτε κόκκινο, ούτε άσπρο, ούτε τίποτα. Ο καθένας ας πράξει οπως θέλει, εγώ απλώς ενημέρωσα, δεν κάνω κουμάντο στην τσέπη κανενός.

ΥΓ1 . Lady λοιπόν αποδείχθηκε μόνο στα λόγια η συγκεκριμένη, στην πράξη ούτε που πλησίασε αυτόν τον όρο . Αλίμονο αν φέρονταν έτσι οι πραγματικές ladies.

Υγ2. Δόξα τον Θεό βρήκα άλλη κοπέλα και έκανα την δουλειά μου , τέτοιος παίδαρος δεν θα έμενε ελεύθερος για πολύ :cheesy:χαχα αστειεύομαι. Τουλάχιστον είχαμε happy end στην βραδιά αφού δεν αφήνω τίποτα και κανέναν να μου χαλάσει την διάθεση , μια ζωή την έχουμε ,και ο κατακλυσμός του Νώε να γινόταν, θα έκανα ραντεβού, δεν προμηθεύτηκα για πλάκα τοσα πακέτα βιαγκρα να πούμε:buck2: .
Αυτά από εμένα , καλή συνέχεια , καλό βράδυ σε όλους:hi:

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.775
Πόντοι
2.356
Τουλάχιστον είχαμε happy end στην βραδιά αφού δεν αφήνω τίποτα και κανέναν να μου χαλάσει την διάθεση , μια ζωή την έχουμε ,και ο κατακλυσμός του Νώε να γινόταν, θα έκανα ραντεβού, δεν προμηθεύτηκα για πλάκα τοσα πακέτα βιαγκρα να πούμε:buck2: .

Ωραίος παίκτης, άμα δεν αφήνεις να σου χαλάσει καμία και κανένας τη ζαχαρένια σου. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, και καλό σου βράδυ και σε σένα.

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.060
Πόντοι
22.886
Δυστυχώς τα νέα από το μέτωπο δεν είναι καλά αδέρφια . το ραντεβού δεν έγινε , γιατί η κοπέλα εξαφανίστηκε. Έτσι ήθελε , έτσι έκανε.:undecided-old:

Να τα πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή. Το ραντεβού μας κλείστηκε χθες το βράδυ για σήμερα στις 17.00 στο μπιλ. Δέχθηκα μάλιστα ώρα που πρότεινε η ίδια η κοπέλα οτι την εξυπηρετούσε. Ολα μια χαρά στο κλείσιμο, ναι γλυκέ μου, ναι καλέ μου, φιλια , ζουζουνιές κλπ κλπ. Συμφωνήσαμε επίσης να επιβεβαιώσουμε το ραντεβού μας σήμερα στις 12.
Πάμε στο σήμερα λοιπόν. Στέλνω 11.30 μήνυμα για επιβεβαίωση , το διαβάζει και δεν παίρνω καμία απάντηση. Ξαναστέλνω στις 13.00 και την παρακαλάω αν έχει αλλάξει κάτι και δεν μπορεί τουλάχιστον να με ενημερώσει να μην τρέχω άδικα ο καημένος στο ξενοδοχείο. Καμία απάντηση πάλι, αυτή την φορά δεν τα διαβάζει καν .
Κάπως έτσι λοιπόν εξελίχθηκε το αποψινό μας ραντεβού. Ευτυχώς που δεν έμεινα στα λόγια της και δεν πήρα δωμάτιο, αλλά ζήτησα επιβεβαίωση οπως κάνω πάντα. Αλλιώς το στήσιμο ήταν δεδομένο.:confused:

Η κοπέλα τελικά έδωσε σημάδια ζωής πριν μισή ώρα όπου μου έγραψε οτι είχε πολύ δουλειά και δεν ασχολήθηκε καθόλου (συγνώμη πουθενά φυσικά). Αναρωτιέμαι εκείνης θα της άρεσε να της κάνουν οτι μου έκανε εμένα ; Δηλαδή να της κλείσουν ραντεβού και μετά να εξαφανιστούν;; Λυπάμαι πολύ για αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά της . Ότι και να είχε συμβεί όφειλε να ενημερώσει όπως θα έκανα και εγώ αντίστοιχα . Η εξαφάνιση δεν είναι λύση , αντίθετα δείχνει δειλία .Προφανώς και δεν τίθεται καν θέμα να ξανασχοληθώ με αυτό το νήμα ούτε προφανώς λόγος για συνάντηση. Τέτοιες συμπεριφορές δεν πρέπει να είναι ανεκτές από κανέναν μας .

Αυτή λοιπόν ήταν η εμπειρία μου με την κοπέλα . Εγώ δεν θα πω ούτε μαύρο, ούτε κόκκινο, ούτε άσπρο, ούτε τίποτα. Ο καθένας ας πράξει οπως θέλει, εγώ απλώς ενημέρωσα, δεν κάνω κουμάντο στην τσέπη κανενός.

ΥΓ1 . Lady λοιπόν αποδείχθηκε μόνο στα λόγια η συγκεκριμένη, στην πράξη ούτε που πλησίασε αυτόν τον όρο . Αλίμονο αν φέρονταν έτσι οι πραγματικές ladies.

Υγ2. Δόξα τον Θεό βρήκα άλλη κοπέλα και έκανα την δουλειά μου , τέτοιος παίδαρος δεν θα έμενε ελεύθερος για πολύ :cheesy:χαχα αστειεύομαι. Τουλάχιστον είχαμε happy end στην βραδιά αφού δεν αφήνω τίποτα και κανέναν να μου χαλάσει την διάθεση , μια ζωή την έχουμε ,και ο κατακλυσμός του Νώε να γινόταν, θα έκανα ραντεβού, δεν προμηθεύτηκα για πλάκα τοσα πακέτα βιαγκρα να πούμε:buck2: .
Σε έχει καρφώσει μάτι μαν .

Δεν εξηγείται διαφορετικά .
Τα ίδια έπαθες προχθές με Κατερίνα :coffee:

1730753331931.gif

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
14.030
Πόντοι
10.395

ρε συ...πάλι δεν σου έτυχε κάτι ανάλογο τις προάλλες???
Περίεργο!!
Τυχαίο???

Να το κοιτάξεις... μην έχεις μπει καμιά μπλακ λιστ απ'τα κορίτσια... τέτοιος παίδαρος...
Θα φοβούνται μην σε ερωτευτούν!! :buck2::rockon::rockon::rockon:

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
23
Like
7.536
Πόντοι
3.446
Σε έχει καρφώσει μάτι μαν .

Δεν εξηγείται διαφορετικά .
Τα ίδια έπαθες προχθές με Κατερίνα :coffee:

1730753331931.gif
:grin:

Διαφορετικές περιπτώσεις παιδιά η μια κοπέλα με την άλλη. Με την Κατερίνα που λέτε δεν φτάσαμε καν σε ραντεβού, δεν κλείσαμε ούτε μέρα ,ούτε ώρα κλπ. Απλώς διακόπηκε η επικοινωνία μας. Και έθιξα με ευγένεια στο νήμα της ακριβώς ότι με ενόχλησε. Γενικά εστιάζω σε θέματα συμπεριφοράς αρκετά συχνά , γιατί κοιτάω ολο το πακέτο, μιλάμε για c.girls άλλωστε, όπου έχουμε και κάποιες παραπάνω προσδοκίες.

Στην περίπτωση εδώ όμως μιλάμε για ένα κλεισμένο ραντεβού, με μέρα, ώρα, ξενοδοχείο, επιβεβαιώσεις , τα πάντα. Μέχρι και πουκάμισο είχα βάλει, ήταν επίσημα τα πράγματα. Το μονόμετρο μόνο μου έλειπε. Τελείως άλλη περίπτωση. Τελος πάντων, το πουλάκι τώρα πάει, πέταξε , πάμε παρακάτω. Αυτές χάσανε την ευλογία να συναντηθούν με έναν πελάτη υψηλού επιπέδου, όμορφο, πετυχημένο, δυναμικό, με πολύ χιούμορ και με πολλές κρυφές χάρες. Πάω στοίχημα ότι όταν συνειδητοποιήσουν τι θησαυρό κρατούσαν στα χέρια τους και τον άφησαν να τους φύγει , τότε θα με παρακαλάνε οι ίδιες γονατιστές να γυρίσω πίσω.. Να μην με λένε υποτακτικό αν δεν συμβεί αυτό.. Εδώ είστε και θα το δείτε..:buck2:
Θα φοβούνται μην σε ερωτευτούν!! :buck2::rockon::rockon::rockon:
To σκέφτηκα και εγώ αυτό το σενάριο και το θεωρώ αρκετά πιθανό. Δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση να μην μπορούν να αντέξουν την θανάσιμη ομορφιά μου... Γιατί το ότι μετράω σαν Άντρας , μετράω, αυτό ειναι γεγονός, το έχει δείξει η ιστορία άλλωστε, άρα δικαιολογημένος ο φόβος τους .. Άμα είναι αυτό, τότε τις συγχωρώ, έχω μεγάλη καρδιά. :buck2:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.656
Πόντοι
28.246

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
14.030
Πόντοι
10.395
Αυτές χάσανε την ευλογία να συναντηθούν με έναν πελάτη υψηλού επιπέδου, όμορφο, πετυχημένο, δυναμικό, με πολύ χιούμορ και με πολλές κρυφές χάρες.

To σκέφτηκα και εγώ αυτό το σενάριο και το θεωρώ αρκετά πιθανό. Δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση να μην μπορούν να αντέξουν την θανάσιμη ομορφιά μου... Γιατί το ότι μετράω σαν Άντρας , μετράω, αυτό ειναι γεγονός, άρα δικαιολογημένος ο φόβος τους .. Άμα είναι αυτό, τότε τις συγχωρώ, έχω μεγάλη καρδιά. :buck2:
Να σου πω ρε συ…
Με το καλάμι κοιμάσαι ή το αφήνεις;

Αν ναι, ξαπλώνεται αγκαλιά ή το αφήνεις δίπλα σου, στο πλάι…σαν να έχεις μια γυναίκα στο κρεβάτι σου;;; Φιλιόσαστε; Μιλάτε; Λέτε καληνύχτα;;;

Κι αν όχι, το αφήνεις έξω απ’το δωματιο ή έξω απ’το σπίτι;;;

:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.656
Πόντοι
28.246
Να σου πω ρε συ…

Αν ναι, ξαπλώνεται αγκαλιά ή το αφήνεις δίπλα σου, στο πλάι…σαν να έχεις μια γυναίκα στο κρεβάτι σου;;; Φιλιόσαστε; Μιλάτε; Λέτε καληνύχτα;;;

Δεν καταλαβα, τον αποκαλεις ψωναρα; Ελα ρε, ο Ιμπραιμοβιτς ειναι χειροτερος.

Μουντιαλ Βραζιλιας και η Σουηδια εχει αποκλειστει και δεν παει Βραζιλία.

Ιμπρα: Αφου δεν θα ειμαι εγω στην Βραζιλια στο Μουντιαλ, δεν εχει καμια αξια να το παρακολουθήσετε καν.

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
14.030
Πόντοι
10.395
Δεν καταλαβα, τον αποκαλεις ψωναρα; Ελα ρε, ο Ιμπραιμοβιτς ειναι χειροτερος.

Μουντιαλ Βραζιλιας και η Σουηδια εχει αποκλειστει και δεν παει Βραζιλία.

Ιμπρα: Αφου δεν θα ειμαι εγω στην Βραζιλια στο Μουντιαλ, δεν εχει καμια αξια νατο παρακολουθήσετε καν.
Νομίζω ο Ιμπρα…δεν πιάνει μια μπροστά του!! :rockon::rockon::rockon:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.656
Πόντοι
28.246
Νομίζω ο Ιμπρα…δεν πιάνει μια μπροστά του!! :rockon::rockon::rockon:
Ουτε στο νυχακι...

Οι νεες ταπεινες του δηλώσεις.

«Ο ρόλος μου στην Μιλαν, είναι απλός, πολλοί μιλούν. Είμαι το κουμάντο, είμαι το αφεντικό και όλοι οι υπόλοιποι δουλεύουν για μένα»,

Ζλαταν Ιμπραιμοβιτς.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.326
Πόντοι
8.815

O Υποτακτικος δε χαριζει σε καμια,ωραιος!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.656
Πόντοι
28.246
O Υποτακτικος δε χαριζει σε καμια,ωραιος!
Γιατι να χαρισει; Αν δεν μας χρωστανε οι εργαζομενες μια εμεις δεν τους χρωστάμε δέκα.

Απο την στιγμη που τηρηθηκε ο σεβασμός προς την γυναικα, δηλαδη να μην φερθεις σαν τραγος, και ο σεβασμος προς την επαγγελματια, να μην κανεις παζαρια δηλαδη. Δεν χρωσταμε για να χαριστουμε.

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
23
Like
7.536
Πόντοι
3.446
Να σου πω ρε συ…

Δεν ειναι καλάμι αγαπητέ μου , αλλά η άμυνα μου. Προτιμώ γενικά να βλέπω την θετική πλευρά της ζωής. Και όποτε τυχόν περνάω ζόρια, προτιμώ να επιστρατεύω το χιούμορ μου ( αυτό που έχω τέλος πάντων ) απο το να κάθομαι να κλαίγομαι ή να σκάω επειδή δεν έγινε η δεν πέτυχε ένα ραντεβού. Σιγά τα ωα. Ειναι ένας τρόπος αντιμετώπισης πολλών δύσκολων καταστάσεων αυτός. Τον επιλέγω και στην καθημερινότητα μου.
Πολλοί βέβαια θα με χαρακτηρίσουν ψυχρό, αναίσθητο κλπ. Αλλοι ίσως να απορούν με όλα αυτά , σου λένε μα καλά αυτός έφαγε τέτοιο στήσιμο καραμπινάτο και το ρίχνει στην πλάκα αντί να βράζει; Τί σοί αντίδραση είναι αυτή; Δίκιο έχουν.
Προφανώς πάντως ολα αυτά που λέω για τον εαυτό μου ειναι στο βαθμό τρολαρίσματος, απο ολα όσα λέω ζήτημα να έχω το 1/10 και πολύ λέω . Αλλά δεν πειράζει, και έτσι καλός είμαι, για έναν γύρο τουλάχιστον, γιατί μετά κουράζομαι και παραδίδω τα ηνία στην κοπέλα..:cheesy:
ΥΓ. Ο ιμπρα εννοείται και δεν πιάνει μια μπροστά μου. Στα νιάτα μου ήμουν και τρομερός μπαλαδόρος συν όλων των αλλων χαρισμάτων που έχω. Καλά μου το θυμίσατε, να το βάλω και αυτό στο βιογραφικό μου, μπας και εξιτάρω περισσότερες κοπέλες..:buck2:

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.326
Πόντοι
8.815
Δεν ειναι καλάμι αγαπητέ μου , αλλά η άμυνα μου. Προτιμώ γενικά να βλέπω την θετική πλευρά της ζωής. Και όποτε τυχόν περνάω ζόρια, προτιμώ να επιστρατεύω το χιούμορ μου ( αυτό που έχω τέλος πάντων ) απο το να κάθομαι να κλαίγομαι ή να σκάω επειδή δεν έγινε η δεν πέτυχε ένα ραντεβού. Σιγά τα ωα. Ειναι ένας τρόπος αντιμετώπισης πολλών δύσκολων καταστάσεων αυτός. Τον επιλέγω και στην καθημερινότητα μου.
Πολλοί βέβαια θα με χαρακτηρίσουν ψυχρό, αναίσθητο κλπ. Αλλοι ίσως να απορούν με όλα αυτά , σου λένε μα καλά αυτός έφαγε τέτοιο στήσιμο καραμπινάτο και το ρίχνει στην πλάκα αντί να βράζει; Τί σοί αντίδραση είναι αυτή; Δίκιο έχουν.
Προφανώς πάντως ολα αυτά που λέω για τον εαυτό μου ειναι στο βαθμό τρολαρίσματος, απο ολα όσα λέω ζήτημα να έχω το 1/10 και πολύ λέω . Αλλά δεν πειράζει, και έτσι καλός είμαι, για έναν γύρο τουλάχιστον, γιατί μετά κουράζομαι και παραδίδω τα ηνία στην κοπέλα..:cheesy:
ΥΓ. Ο ιμπρα εννοείται και δεν πιάνει μια μπροστά μου. Στα νιάτα μου ήμουν και τρομερός μπαλαδόρος συν όλων των αλλων χαρισμάτων που έχω. Καλά μου το θυμίσατε, να το βάλω και αυτό στο βιογραφικό μου, μπας και εξιτάρω περισσότερες κοπέλες..:buck2:
Εισαι 1.92 αγαλμα εχουμε πει,γιατι χαλας την περσονα του Υποτακτικου,του μπρουκλη του βαρυ του αδυσωπητου?

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
14.030
Πόντοι
10.395
Σ’ωραίος!
Σε τρολάρω και αντιδράς με ψυχραιμία κ χιούμορ!

Πίστευα ότι θα μου «τα χώσεις»!

Ανέβηκες στην εκτίμηση μου…
:hi:

ΥΓ: φαντάζομαι ότι χεστηκες για την εκτίμηση μου αλλά το αναφέρω!!

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.326
Πόντοι
8.815
Σ’ωραίος!
Σε τρολάρω και αντιδράς με ψυχραιμία κ χιούμορ!

Πίστευα ότι θα μου «τα χώσεις»!

Ανέβηκες στην εκτίμηση μου…
:hi:

ΥΓ: φαντάζομαι ότι χεστηκες για την εκτίμηση μου αλλά το αναφέρω!!
Ο Υποτακτικος δε χρειαζεται εκτιμηση,ο Υποτακτικος περναει την εκτιμηση απο εκτιμηση.

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
6.156
Πόντοι
4.027
με έναν πελάτη υψηλού επιπέδου, όμορφο, πετυχημένο, δυναμικό, με πολύ χιούμορ και με πολλές κρυφές χάρες. Πάω στοίχημα ότι όταν συνειδητοποιήσουν τι θησαυρό κρατούσαν στα χέρια τους
την θανάσιμη ομορφιά μου...
Σιγά τα αυγά μαν, ένα απλό μέσο μέλος του μπου είσαι. Όλοι έτσι είμαστε εδώ μεσα και με πέος 25 εκ το λιγότερο.
Την καλημέρα μου!

ΥΓ κρίμα για αυτό που σου συνέβη, μεγάλο φάουλ της Αλεξίας

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom