Ότι και να σου έτυχε , όφειλες να ενημερώσεις. Ετσι κάνουν οι άνθρωποι και πρωτίστως οι ladies, δεν κλείνουν ραντεβού και μετά εξαφανίζονται. Για να στο έκαναν εσένα αυτό και τα λέγαμε..
Αν ενημέρωνες κανείς δεν θα σου έλεγε το παραμικρό. Μπορούσες να πεις το οτιδήποτε, πχ είμαι άρρωστη , έχω προσωπικό θέμα, προτίμησα να βγω με τις φίλες μου ή στην τελική χιέσε μας ρε μπάρμπα δεν ηθελα να ερθω και δεν ηρθα
Νομίζω δεν κατάλαβες καν το point των όσων αναφέρουμε, οπότε περιττό να το συζητάμε. Αντί να δώσεις πειστικές απαντήσεις , προτιμάς να το ρίχνεις στην ειρωνεία. Δικαίωμα σου. Πολύ που με νοιάζει εμένα. Έτσι όμως πιστεύεις θα κερδίσεις ή θα χάσεις πελάτες; Για ξανασκέψου το. Για να σου λέμε τόσοι οτι έχεις λάθος και όφειλες τουλάχιστον να ενημερώσεις , ε δεν μπορεί όλοι να είμαστε παλαβοί και εσύ η σωστή. Καλή συνέχεια. Ελπίζω οι επόμενοι να περάσουν καλύτερα
Σου φαίνεται για κοπέλα που θα ζητήσει συγνώμη αν έχει κάπου λάθος; Αυτή θα μας δείρει και ολας. Η συγνώμη θέλει κότσια, θέλει θάρρος, θέλει @@@, που αυτά δεν είναι για όλους
. Γενικά με αυτό το ύφος δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να σταθεί στον χώρο. Ας δει καλυτερα πως φέρονται οι συναδέλφισσες της και θα δει γιατι κάνεις τάμα να τις πετύχεις..