...το λοιπον μαγκες, εν'αναμονη της καρτελας κριτικων του κοριτσιου, την αφηνω εδω!
Η Αλεξια ειναι ενα πετιτ καβλακι υψος γυρω στο 1.58-1.60, την εκοψα 26-27 χρονων, με ομορφο προσωπο, εξυπνα ματια και ελαφρως σχιστα (δινοντας μια εικονα εξωτικη), χειλαρες φυσικες, και μακρυ μαυρο-κορακι μαλλι! Απο σωμα καλοσχηματισμενο με ενα μεγαλο τατου στο μπουτι, χωρις περιττα (κιλα, ψωμακια, ραγαδες κτλ), κωλαρακι ολοστρογγυλο σηκωμενο κ τσουπωτο σκετη κολαση (αξιο θαυμασμου και σε προκαλει να ασχοληθεις μαζι του), μουνακι ροζ μικρο πεντακαθαρο που καβλωνει και μουσκευει ομορφα, στηθος το εκοψα για δυαρακι αλλα χαλαρωμενο αρκετα με ρωγες ομως που ανταποκρινονται αμμεσως και που γουσταρει η μικρη να τις πειραζεις και να τις "παιδευεις" και τελος προσεγματα ακρα!
Στα του κυριως πιατου τωρα, η μικρη γουσταρει και δινεται πραγματικα! Εκτιμαει ιδιατερα ενα καλο γλειφομουνι, γουσταρει να κανεις παιχνιδι με τα δακτυλα στο μουνακι της αλλα και στο κωλαρακι της και γενικα το ζει, θελει να χυσει κ αυτη, να περασει καλα και αυτο της βγαινει στην πραξη χαριζοντας σου ενα ωραιο πηδημα! Απο "τεχνικα" τωρα, πιπα ωραια, υγρη, ακολουθει το τροπο κ τον ρυθμο που θελεις, χωρις καθολου χερι και με αρκετο deep throat (δυσκολευτηκε λιγο με μενα αλλα το καταφερε στο τελος αψογα, με λιγο δακρυ βεβαια). Δοκιμαστηκε σε δυο στασεις, cow για να βλεπω το καβλωτικο μουτρακι της, οπου χτυπιοταν πανω μου αλυπητα βγαζοντας βογγητα κ κραυγουλες καβλας κ ευχαριστησης και σε doggy οπου εχεις την απιστευτη εικονα κ κανεις παιχνιδι με το κωλαρακι της, πιανοντας και τραβωντας το μακρυ μαλλι της αναγκοζοντας την να παιρνει μια σταση αψογη με το κωλαρακι τεντωμενο πανω και την μεσουλα της χαμηλα!
Στα της συμπεριφορας τωρα, αψογη-γρηγορη επικοινωνια χωρις πολλα-πολλα, συνεπεστατη στην ωρα της, χαλαρη, επικοινωνιακη και εξωστρεφης χαρακτηρας και τελος πανεξυπνη που σε διαβαζει πισω απο της γραμμες και σου ερχεται ετοιμη για αυτο που θελεις!
Για παραδειγμα απο σχολια εδω μεσα στο νημα της που καναμε παιχνιδι, διαβαζε πολυ καλα τα θελω σου, οπως εγω που ανεφερα οτι δν φτιαχνομαι με τα κοκκινα εσωρουχα ή οτι ωραια θα ηταν τα δερματινα, μου ηρθε στο ραντεβου με δερματινο μαυρο τοπακι, φουστιτσα μαθητριας και αρβυλακι, πραγμα που το γουσταρα παρα πολυ!!!!
Αυτα το ολιγα απο μενα μαγκες μου, η μικρη αξιζει της προσοχης σας!!!!
@Lady Alexia σ'ευχαριστω για την καβλα που μου χαρησες!!!
ΥΓ. δεν δοκιμασα anal γιατι το θεωρω υπερτιμημενο σ'αυτο το ποσο και της το ειπα, αλλα την εκλεισα για 1,5 ωρα και παλι δεν μου εφτασε!