Lady Alexia
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 7.487
- Πόντοι
- 1.046
Μιλαει απο μονο του....♡Για άρχισε το στόρυ χαχαχαχα .
Μιλαει απο μονο του....♡Για άρχισε το στόρυ χαχαχαχα .
Βρήκα γιατί οι φώτο είναι θολές... Από την "υγρασία"Σαν να μην εγινε τιποτα απολυτως...
Σαν να μην εγινε τιποτα απολυτως...
Θα το δώ απο κοντά τότε χαχαχα!Μιλαει απο μονο του....♡
Να χάνεσαι για ώρες μέσα του!!!Σαν να μην εγινε τιποτα απολυτως...
αυτα ειναι τα μαυρα???Σαν να μην εγινε τιποτα απολυτως...
Τι συμπράγκαλα είναι αυτά μήπως με δουλεύετε μαζί με τη Μάγκυ (νο μένσιον) κι είσαστε κλώνοι;The show has started!
...κοριτσαρα μου ομορφη περασα ζορικα, σ'ευχαριστω!!!
Μαυρε μαυρε γατε εισαι εδω;!♡...κοριτσαρα μου ομορφη περασα ζορικα, σ'ευχαριστω!!!
ΥΓ. κριτικη αυριο που θα ερθω στα ισια μου
....ρε Ντουντα, ρε Ντουντα!!!! Τα "παιχνιδακια" τα χαρηκε το ομορφο και καβλωμενο κωλαρακι της μικρηςΤι συμπράγκαλα είναι αυτά μήπως με δουλεύετε μαζί με τη Μάγκυ (νο μένσιον) κι είσαστε κλώνοι;
Άλλο η γλυφοκωλάδα και η πίπα του προστάτη (αφού μπήκαμε σε μια ηλικία) κι άλλο τούτα, δηλαδή πάτε να με κάνετε αδελφή;
ΠΛΟΚ...
Το έσωσες ,,,χαχαχα,μλκ με τα προηγούμενα σχόλια το μυαλό μου πήγε αλλού χαχαχαχα.....ρε Ντουντα, ρε Ντουντα!!!! Τα "παιχνιδακια" τα χαρηκε το ομορφο και καβλωμενο κωλαρακι της μικρης
Αχχ ..πως σ παει ...♡ καυλα κρασι πουρο ...με τα ολα πολυ ομορφο βραδυ !!!!
ωχ ωχ ωχ
Κάπνισε πούρα και θα σου γίνει σα γαριδάκι στο τέλος.......ρε Ντουντα, ρε Ντουντα!!!! Τα "παιχνιδακια" τα χαρηκε το ομορφο και καβλωμενο κωλαρακι της μικρης
αν εσύ πέρασες ζόρικα...η Λέιντι τι έπαθε???????????...κοριτσαρα μου ομορφη περασα ζορικα, σ'ευχαριστω!!!
ΥΓ. κριτικη αυριο που θα ερθω στα ισια μου
Καλημεραααα δηλωνω παρουσα! ορεξατη και με καυλες πρωι πρωι χαιιιιιιαν εσύ πέρασες ζόρικα...η Λέιντι τι έπαθε???????????
εμεις να δεις........Καλημεραααα δηλωνω παρουσα! ορεξατη και με καυλες πρωι πρωι χαιιιιιι
αν εσύ πέρασες ζόρικα...η Λέιντι τι έπαθε???????????