White Othellos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6.582
- Πόντοι
- 1.336
Φίλε Odin_ με αυτήν την φάτσα ,δεν γάμησε κανείς χαχαχαχα.Καλησπέρεςςςςς
Φίλε Odin_ με αυτήν την φάτσα ,δεν γάμησε κανείς χαχαχαχα.Καλησπέρεςςςςς
Οχι ρε πστ μ χαχαχαχα ♡♡♡
Καλως την όμορφη κ σέξυ lady !Οχι ρε πστ μ χαχαχαχα ♡♡♡
....δεν γινεται να ειμαστε ολοι ομορφαντρεςΦίλε Odin_ με αυτήν την φάτσα ,δεν γάμησε κανείς χαχαχαχα.Καλησπέρεςςςςς
Το υφος με τρελαινει εμενα παντως....δεν γινεται να ειμαστε ολοι ομορφαντρες
.....αφου, σων' τα κοκκινα βρακιαΟχι ρε πστ μ χαχαχαχα ♡♡♡
Ναι συμφωνώ ,,,όμως εσύ έχεις άλλα χαρίσματαααααααααα !!!Χαχαχα....δεν γινεται να ειμαστε ολοι ομορφαντρες
...γουσταρεις ζαντα, τσατιλα κ αγριαδα εεεεε?!?!Το υφος με τρελαινει εμενα παντως
....πινω οτι βρω μαγκα μου, προτιμω ομως μαυρο ρουμι κ ενα καλο πουρο!Γάτε, χαμομήλι πίνεις;
Γέρασες από τώρα;
Ή έγινες ο κατσουφιασμένος Γάτος;
Θυμάμαι το θλιμμένο Μπούφο στα περιοδικά με τον Όμπραξ όταν η Λαίδη ήταν ακόμη αστεράκι ψηλά στον ουρανό.
.....ιδωμεν τι "ζημια" θα κανουμε αυτο το ΠΣΚ που κατεβαινω ΑθηναΦίλε Odin_ με αυτήν την φάτσα ,δεν γάμησε κανείς χαχαχαχα.Καλησπέρεςςςςς
δικός μου είσαι εσύ.......πινω οτι βρω μαγκα μου, προτιμω ομως μαυρο ρουμι κ ενα καλο πουρο!
(εκτος απο τα μεσημεριανα τσιπουρακια )
....ωραιος!!!δικός μου είσαι εσύ...
Μην καπνίζετε, δεν κάνει καλό στη ντούντα κι ειδικά όσο ανεβαίνουν τα χρόνια...Και το δεκαπενταρι της Havana μ'αρεσει
Δεν πίνει χαμομήλι αλλά τσάι (αστείο για τους κάγκουρες, όποιος κατάλαβε κατάλαβε)....Γάτε, χαμομήλι πίνεις;
Ωχ! Τα κορίτσια το ξέρουν ;.....ιδωμεν τι "ζημια" θα κανουμε αυτο το ΠΣΚ που κατεβαινω Αθηνα
Όχι ρε μαν, δεν προλάβαμε να πηδήξουμε, τώρα θα τις βγάλεις οφφ για κάνα μήνα!.......ιδωμεν τι "ζημια" θα κανουμε αυτο το ΠΣΚ που κατεβαινω Αθηνα
Δεν πίνει χαμομήλι αλλά τσάι (αστείο για τους κάγκουρες, όποιος κατάλαβε κατάλαβε)....
Ωχ! Τα κορίτσια το ξέρουν ;
....αϊ κανονιστε να το τρομαξετε το κοριτσ' και να λακισειΌχι ρε μαν, δεν προλάβαμε να πηδήξουμε, τώρα θα τις βγάλεις οφφ για κάνα μήνα!..
Καλημερααα εννοειται πως το ξερουμε.! Τον μαυρο γατο να φοβαστε! (Για ολους μας το λεω) χαχαχχαχαχα....αϊ κανονιστε να το τρομαξετε το κοριτσ' και να λακισει