Lady Alexia
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 7.487
- Πόντοι
- 1.046
Καλημερααα εννοειται πως το ξερουμε.! Τον μαυρο γατο να φοβαστε! (Για ολους μας το λεω) χαχαχχαχαχα....αϊ κανονιστε να το τρομαξετε το κοριτσ' και να λακισει
Καλημερααα εννοειται πως το ξερουμε.! Τον μαυρο γατο να φοβαστε! (Για ολους μας το λεω) χαχαχχαχαχα....αϊ κανονιστε να το τρομαξετε το κοριτσ' και να λακισει
.....που κολλαει το "εννοειται πως το ξερουμε" , μαλλον λαθος παραθεση εκανες κοριτσαρα ομορφηΚαλημερααα εννοειται πως το ξερουμε.! Τον μαυρο γατο να φοβαστε! (Για ολους μας το λεω) χαχαχχαχαχα
Καλημερααα εννοειται πως το ξερουμε.! Τον μαυρο γατο να φοβαστε! (Για ολους μας το λεω) χαχαχχαχαχα
.....που κολλαει το "εννοειται πως το ξερουμε" , μαλλον λαθος παραθεση εκανες κοριτσαρα ομορφη
Εγω εγραψα να μην σε τρομαξουν κ λακισεις
Πιες καφεεεεεεεεε........
....μια κανελι με βουλες, ολες οι υπολοιπες ξεπορτισαν να βατεμαΚαμιά πιο άσπρη γάτα δεν έχετε;
Καλημέρα!
Ρε αλητηριε πρόσεξε το κωλαράκι του κοριτσιού ,μην κάνει να κάτσει σε καρέκλα κάνα μήνα ,,,,,χαχαχαχα. Την καλημέρα μου!!!....αϊ κανονιστε να το τρομαξετε το κοριτσ' και να λακισει
Χαχαχαχχα μαυρε μαυρε γατε.........που κολλαει το "εννοειται πως το ξερουμε" , μαλλον λαθος παραθεση εκανες κοριτσαρα ομορφη
Εγω εγραψα να μην σε τρομαξουν κ λακισεις
Πιες καφεεεεεεεεε........
Ούτε βομβιστής να ήσουν sexy lady χαχαχα. Καλό βράδυ κοριτσάρα !!!Καλο βραδυ αγοριαααααα μου!
καλό βράδυ ladyΚαλο βραδυ αγοριαααααα μου!
⚓️ καλημεραααα γλυκε μουκαλό βράδυ lady
.....πφφφφφΚαλο βραδυ αγοριαααααα μου!
Καλημερααα..δεν σου αρεσε;!.....πφφφφφ
....εξαιρετικο το περιεχομενο, χαλια η συσκευασια!!!Καλημερααα..δεν σου αρεσε;!
Θα βαλω τα μαυρα μου τωρα.......εξαιρετικο το περιεχομενο, χαλια η συσκευασια!!!
Σων' το κοκκινο μαναμ'
...κ αμα ειναι κ δερματινα η βινυλιο, ακομα καλυτερα!!!!Θα βαλω τα μαυρα μου τωρα...
Ούτε εμένα μου άρεσε η κωλάρα της Κωλομβίας (τα εξηγώ στη νήμα της διάθεσης με κάτι παλιοτομάρια)...Καλημερααα..δεν σου αρεσε;!
Για άρχισε το στόρυ χαχαχαχα .Σαν να μην εγινε τιποτα απολυτως...