a-aprilios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 396
- Πόντοι
- 21
Σοβαρό λογό.Καλά τώρα εσύ τρολαρεις 'η σοβαρολογείς?
Γιατί να τρολάρω φίλε μου.
Σοβαρό λογό.Καλά τώρα εσύ τρολαρεις 'η σοβαρολογείς?
Κοίταξε το προφίλ της φίλε μου, τα έχει όλα.Σοβαρό λογό.
Γιατί να τρολάρω φίλε μου.
Εγώ είδα φώς καί μπήκα και είδα ότι η κυρία είναι πολύ ακριβή για το δικό μού πορτοφόλι.Κοίταξε το προφίλ της φίλε μου, τα έχει όλα.
Πραγματικά τέλειο, όπως και τέλειο στήσιμο lady Alexia. Ο " κακακα,,,," χλωμο τον κόβω να μην τον στείλεις δύσκολα θα το γλυτώσει ,,,,,Πιασμενο μαλλι οπως παντα πανω στη δραση!!!!!(για οσους εχουν αδυναμιες)
παααρα πολυ ωραιο το ....μαλλι σου !!!!!!!!! τρομερο θα ελεγα!!!!!!!!!Πιασμενο μαλλι οπως παντα πανω στη δραση!!!!!(για οσους εχουν αδυναμιες)
Τέλεια θέα!Πιασμενο μαλλι οπως παντα πανω στη δραση!!!!!(για οσους εχουν αδυναμιες)
Δηλαδή πάνω στην 《δράση-καυλα 》μπορούμε να σου τραβήξουμε την κοτσίδα;;;Πιασμενο μαλλι οπως παντα πανω στη δραση!!!!!(για οσους εχουν αδυναμιες)
Πανω στην καυλα κατι εκτος απ τα μαλλια δεν πιανουμε;!ΚαλημεραααααααααΔηλαδή πάνω στην 《δράση-καυλα 》μπορούμε να σου τραβήξουμε την κοτσίδα;;;
Για μένα το ΛέςΠιασμενο μαλλι οπως παντα πανω στη δραση!!!!!(για οσους εχουν αδυναμιες)
Ούτε την κοιλίτσα μπορούμε να χαϊδεύουμε πρόσεχε τι θα απαντήσεις, υπάρχουν και χαλβάδες/πυρφόροι εδώ μέσαΠανω στην καυλα κατι εκτος απ τα μαλλια δεν πιανουμε;
Πιάνουμε, πιάνουμε,,,,,και δίνουμε χαχαχαχα!!!Πανω στην καυλα κατι εκτος απ τα μαλλια δεν πιανουμε;!Καλημερααααααααα
Σε τέτοια σταση δεν γίνεται να μην πιάσουμε τα μαλλιά.Πιασμενο μαλλι οπως παντα πανω στη δραση!!!!!(για οσους εχουν αδυναμιες)
αμα υπαρχει φαντασια....πολλα μπορεις...!!Σε τέτοια σταση δεν γίνεται να μην πιάσουμε τα μαλλιά.
Μας το χαλάς τώρα....αμα υπαρχει φαντασια....πολλα μπορεις...!!
Αστραγάλους??? Αγκώνες?????Πανω στην καυλα κατι εκτος απ τα μαλλια δεν πιανουμε;!Καλημερααααααααα
Πολύ απόλυτη σε βλέπω.... Μάλλον προέτρεξες στην απάντηση....Πανω στην καυλα κατι εκτος απ τα μαλλια δεν πιανουμε;!Καλημερααααααααα
Χρυσοστομε!!!Πολύ απόλυτη σε βλέπω.... Μάλλον προέτρεξες στην απάντηση....
Λίγο βυζάκι π.χ???
δηλαδή???Χρυσοστομε!!!
Υπαρχουν πολλα που μπορεις να κανεις και να τραβας-πιασεις την στιγμη της καυλας !δηλαδή???