aidiogliftis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Like
- 3.499
- Πόντοι
- 446
Εγώ είδα ένα προχθές.Ξέρεις πόσο καιρό έχω να δω......
Τα ίδια είναι, όπως τα θυμάσαι, δεν έχουν αλλάξει σχήμα...
Εγώ είδα ένα προχθές.Ξέρεις πόσο καιρό έχω να δω......
Ουφ....Εγώ είδα ένα προχθές.
Τα ίδια είναι, όπως τα θυμάσαι, δεν έχουν αλλάξει σχήμα...
παραμένουμε καυλομενοιΑγοριααααα τι κανετε;
Με αυτά που βλέπουμε ......Αγοριααααα τι κανετε;
Εσύ, ότι χρειάζεσαι το έχεις επάνω σου. Δεν χρειάζεται να φοράς τίποτα…Προτιματε την γυναικα με ψηλοτακουνο σε συναντηση η χωρις;!
Όπα τής.....
Απο την σκηνη του εγκληματος
Τι κάνεις εκεί καλέ????? Αυτο που σε είχα ρωτήσει?????
Μη! Φτυστα....
Κάπως έτσι (όχι κάνοντας πιπες) γαμησα τα γόνατα μου και τώρα τρεχωγια μαγνητικές.
Κάπως έτσι (όχι κάνοντας πιπες) γαμησα τα γόνατα μου και τώρα τρεχωγια μαγνητικές.
Βάζε καμιά επιγονατίδα, αυτες του Lidl είναι καλές και φτηνές.
Ακάπωτο τσιμπούκι στα όρθια δίνω στην παρτενέρ ώστε να κρατηθώ λίγο παραπάνω στην πράξη, ειδικά αν έχω μείνει 48ωρο αντουφέκιστος.Απο την σκηνη του εγκληματος
Σουπερ ειναι!Ακάπωτο τσιμπούκι στα όρθια δίνω στην παρτενέρ ώστε να κρατηθώ λίγο παραπάνω στην πράξη, ειδικά αν έχω μείνει 48ωρο αντουφέκιστος.
Ετυχε ...δεν μου αρεσουν τα πολυ μακρυα να μπορω να τα κανω ολα χωρις να αφηνω σημαδια..;)Ακάπωτο τσιμπούκι στα όρθια δίνω στην παρτενέρ ώστε να κρατηθώ λίγο παραπάνω στην πράξη, ειδικά αν έχω μείνει 48ωρο αντουφέκιστος.
Βλέπω ότι δεν έχεις μακριά νύχια, άρα είσαι φρόνιμη γατούλα ή κάποιος κακός και πονηρός γατούλης στα λιμάρισε!
Μια ερώτηση και τα ξαναλέμε: γιατί γενικά τα κορίτσια όταν πιπώνουν έχουν κλειστά μάτια;Σουπερ ειναι!
Ακριβως...Γενικα!Μια ερώτηση και τα ξαναλέμε: γιατί γενικά τα κορίτσια όταν πιπώνουν έχουν κλειστά μάτια;
Πριν ~20 χρόνια όταν έδωσα για πρώτη φορά ακάπ πίπα στο Κεφαλληνίας 75 εκεί προς Κυψέλη λέω σε μια αγγλίδα φοράδα => look at me και με κοίταξε λίγο τρομαγμένη
Περασμένα μεγαλεία, διηγώντας τα να κλαίς
Ενδιαφέρον....
Σενάριο συνάντησης εμού & της ΛαίδηςΠροσωπικα μου αρεσει και να καρφωνω
Χαχαχα εισαιιιι. ...αχ αχΣενάριο συνάντησης εμού & της Λαίδης
Έρχεται στο ξενοδοχείο αλλά εγώ στην κοσμάρα μου, αντί να ορμήξω στο κορίτσι παρακολουθώ έναν ποδοσφαιρικό αγώνα τρώγωντας πατατάκια
Ε η Λαίδη επειδή άρχισε να βαριέται κάνει μια μπαγαποντιά και τη συνέχεια στο Τιτίβισμα
και με αρχίζει να με καρφώνει αλύπητα