pappousgior
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 871
- Πόντοι
- 361
@Lady Alexia έχεις κάτι να προτείνεις;
ΥΓ Αυτό το ερώτημα δεν είναι ρητορικο
ΥΓ Αυτό το ερώτημα δεν είναι ρητορικο
Βεβαιως βεβαιως ...Το θέμα Lady Alexia ειναι να ξέρουν πως να περιποιηθούν έναν άντρα αλλά και η μια κοπέλα την άλλη ..
Θα τα καψουμε ολα σου λεωωωωω ♡Μη μας ανάβεις φωτιές 2 μέρες πριν τελειώσουν οι διακοπές!!!!!
Έχουν μείνει λεφτά η τα έφαγες στης διακοπές σου καλέ μου φίλε ???Μη μας ανάβεις φωτιές 2 μέρες πριν τελειώσουν οι διακοπές!!!!!
Στάχτη και μπουρμπερι!!!! Δώσε στοιχεία στο λαό!!! ΧαχαχαχαΘα τα καψουμε ολα σου λεωωωωω ♡
Έχω κόψει το τσιγάρο μπας και μείνει τίποτα... ΧαχαχαχαΈχουν μείνει λεφτά η τα έφαγες στης διακοπές σου καλέ μου φίλε ???
Εσένα καλέ μου φίλε θα στα φάει η Αγγελικουλα .. Χα χα χα χα χαΣτάχτη και μπουρμπερι!!!! Δώσε στοιχεία στο λαό!!! Χαχαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχω κόψει το τσιγάρο μπας και μείνει τίποτα... Χαχαχαχα
Όλες θα μου τα φάνε!!!! Αλλά κύριός όσες κάνουν cim και κατάποση!!!! Χαλάλι τους!!!!Εσένα καλέ μου φίλε θα στα φάει η Αγγελικουλα .. Χα χα χα χα χα
Τότε αν ειναι έτσι να περνάς πάντα καλά καλέ μου φίλε.Όλες θα μου τα φάνε!!!! Αλλά κύριός όσες κάνουν cim και κατάποση!!!! Χαλάλι τους!!!!
Όλοι να περνάμε καλά και τα κοριτσια φυσικά!!!Τότε αν ειναι έτσι να περνάς πάντα καλά καλέ μου φίλε.
Θα μας ρωτησεις αν αναπνέουμε κιολας?Περιποιηση απο 2 γυναικες.σας αρεσει;
Πολύ σωστά το έθεσες καλέ μου φίλε...Όλοι να περνάμε καλά και τα κοριτσια φυσικά!!!
Αναπνεεις;Θα μας ρωτησεις αν αναπνέουμε κιολας?
Έτσι πρέπει ρε μαν...Πολύ σωστά το έθεσες καλέ μου φίλε...
Σεβασμός στον γυναικείο πληθυσμό,,,μέχρι το κρεβάτι μετά ο σεβασμός χάνετε και έρχεται η ευχαρίστηση και των δυο η και τριών αλλά και τεσσάρων ..Έτσι πρέπει ρε μαν...
Πέραν της πλάκας ο σεβασμός είναι το άλφα και το ωμέγα!!!Σεβασμός στον γυναικείο πληθυσμό,,,μέχρι το κρεβάτι μετά ο σεβασμός χάνετε και έρχεται η ευχαρίστηση και των δυο η και τριών αλλά και τεσσάρων ..
Τι εννοείς??? Παίζει να το κάνει και τσάμπα????Έγραψε πουθενά τσαμπα και χαρηκατε όλοι?
Πες και τιμή πρώτα,αν κ κανα 300αρι το κόβω.