Lady Alexia
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 15.815
- Πόντοι
- 2.246
Οπου σ γουσταρει δεν με πρζ καθολουυLady πειράζει να ΜΗΝ αδειάσω στα ψιλιτακουνα???
Οπου σ γουσταρει δεν με πρζ καθολουυLady πειράζει να ΜΗΝ αδειάσω στα ψιλιτακουνα???
Φφφφφ φφφφφφ............ Τέλος του μήνα τελειώνω τις διακοπές......... Θα το θυμάμαι αυτό lady.....Οπου σ γουσταρει δεν με πρζ καθολουυ
Ψηλοτάκουνα και να με πατάειΠροτιματε την γυναικα με ψηλοτακουνο σε συναντηση η χωρις;!
ΠρωτοπαςΦφφφφ φφφφφφ............ Τέλος του μήνα τελειώνω τις διακοπές......... Θα το θυμάμαι αυτό lady.....
Με όσες προλάβω... Ήδη έκλεισε το πρώτο 3ωρακι της καριέρας μου πάντως.... ΧαχαχαχαΨηλοτάκουνα και να με πατάει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να δω με ποια θα
Πρωτοπας
Στο πάτωμα μόνο μην τα ρίξεις γιατί το πέρασε πρόσφατα παρκετινη.Lady πειράζει να ΜΗΝ αδειάσω στα ψιλιτακουνα???
Και γλιστράει και εύκολα το κορίτσι!!!!Στο πάτωμα μόνο μην τα ρίξεις γιατί το πέρασε πρόσφατα παρκετινη.
Αν δεν είναι αυτή που φαντάζομαι και το δει.. τη @@σεςΜε όσες προλάβω... Ήδη έκλεισε το πρώτο 3ωρακι της καριέρας μου πάντως.... Χαχαχαχα
Καραγκούνης κανονικός (στο πιο θηλυκό...)Και γλιστράει και εύκολα το κορίτσι!!!!
Τι εννοείς??? Με το άλλο στανταρακι μου έκλεισα!!!Αν δεν είναι αυτή που φαντάζομαι και το δει.. τη @@σες
Παστελιε.. δεν έκλεισες πρώτα την Ιωάννα ;Τι εννοείς??? Με το άλλο στανταρακι μου έκλεισα!!!
Αφού δεν μπορούσα να την βρω??? Αν μπορούσα δεν θα έκλεινα τι λες??Παστελιε.. δεν έκλεισες πρώτα την Ιωάννα ;
Μη με τρελάνεις τώρα...Παστελιε.. δεν έκλεισες πρώτα την Ιωάννα ;
Εκεί ήμουν σήμερα.. γιατί δεν μου είπες ;Αφού δεν μπορούσα να την βρω??? Αν μπορούσα δεν θα έκλεινα τι λες??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μη με τρελάνεις τώρα...
Βασικά δεν με νοιάζει, όμως εσύ θα αντιμετωπίσεις κάποια στιγμή κάτι...Προτιματε την γυναικα με ψηλοτακουνο σε συναντηση η χωρις;!
Της εχω στειλει 3-4 μηνύματα ....σου είπε τίποτα??? Σόρυ κιόλας που ρωτάω...Εκεί ήμουν σήμερα.. γιατί δεν μου είπες ;
Εε δεν τα φοραμε 24ωρο...Βασικά δεν με νοιάζει, όμως εσύ θα αντιμετωπίσεις κάποια στιγμή κάτι...
Λεω για τα ψηλοτακουνα...που αναφερθηκε πιο πανω οτι καποια στιγμη στην ουσια θα αντιμετωπισω "θεμα"μρ τα ποδια μου...δεν τα φοραμε 24 ωρες ωστε να συμβει αυτο..εγω προσωπικα!24 ώρες ραντεβου????
Ρε θηρίο, ο πεινασμένος παστελια ονειρεύεται...24 ώρες ραντεβου????
Ξέρεις πόσο καιρό έχω να δω......Ρε θηρίο, ο πεινασμένος παστελια ονειρεύεται...
Πιπί έχει ρε η κοπέλα, όχι μηχανή του κιμά...
Ωραία θα ήταν πάντως....Λεω για τα ψηλοτακουνα...που αναφερθηκε πιο πανω οτι καποια στιγμη στην ουσια θα αντιμετωπισω "θεμα"μρ τα ποδια μου...δεν τα φοραμε 24 ωρες ωστε να συμβει αυτο..εγω προσωπικα!