Νέα

ΛΑ.Ο.Σ. στη Βουλή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Requiem7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 576
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ο κυριος Καρατζαφερης δεν εχει δωσει ακομα στη βουλη το απολυτηριο του Λυκειο- το οποιο κατα πασα πιθανοτητα δεν εχει τελειωσει ακομα και θελει να εκπροδωπισει τον ελληνικο λαο στο κοινοβουλιο. Υστερα λεμε γιατι σαν χωρα παμε κατα διαολου.
Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου...
Ειναι αμορφωτος...
Ομως πως εξηγεις οτι για πρωτη φορα στην ιστορια της Ελληνικης εκπροσωπησης στην Ευρωπαικη βουλη,Ελληνας Ευρωβουλευτης,Ο κυριος ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,εκλεχτηκε απο ολες τις χωρες μετα απο ψηφοφορια,ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ Ευρωβουλευτης για το 2006?
Καπου το πραμα βρωμαει..
Η πρεπει να ψηφιζουμε "αμορφωτους"...η "μορφωμενους" των αλλων κομματων,απο αριστερα μεχρι δεξια,με μπατσελορ και 5 ντοκτορα,που πανε να σε "εκπροσωπισουν" και το μονο που κανουν ειναι να καθονται σε μια καρεκλα της Ευρωβουλης,να χασμουριουνται και να εισπρατουν το παχυλο μισθο..
Ο "αμορφωτος" Καρατζαφερης,στα 2 χρονια θητειας εκανε τοσες επερρωτησεις στην Ευρωβουλη,οσες ολοι οι αλλοι Ελληνες Ευρωβουλευτες μαζι,στην ιστορια της Ελληνικης Εκπροσωπησης..
Και στο κατω-κατω,ειτε το θελουμε ειτε οχι ο Κυριος αυτος ειναι σιγουρο πως θα εκλεγει βουλευτης..Με μεγαλη πιθανοτητα το ΛΑΟΣ,να βγει τεταρτη δυναμη μετα απο ΝΔ,ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ..
Για να μη πω οτι θα χτυπησει και τριτη θεση...
Απο τη στιγμη λοιπον που υπαρχει ενα αρκετο ποσοστο συμπολιτων μας που ασπαζονται τις ιδεες του,και θα τον στειλουν στη βουλη,συμφωνουμε η οχι,πρεπει τουλαχιστον να συμφιλιωθουμε με την ιδεα αυτη..
Ο κυριος Καρατζαφερης θα ειναι βουλευτης στις 17 Σεπτεμβριου..
Και νομιζω οτι οποιος ειναι δημοκρατικος πολιτης..συμφωνει η οχι μαζι του..αξιζει τουλαχιστον να το σεβαστει αυτο..

alex_gate7

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Υπάρχει έστω και ΕΝΑΣ από τους ψηφοφόρους του ΛΑ.Ο.Σ. στις ευρωεκλογές του 2004 που να μετάνοιωσε για την ψήφο του; Όλοι οι άλλοι ΠΑΣΟΚ-ΝΔτούλιδες εδώ μέσα τί ΖΩΑ ψηφίσατε για την Ευρωβουλή; Έχουν κάνει κάτι; Κοιταχτείτε πρώτα στον καθρέφτη και μετά κρίνετε τα μικρά κόμματα και ιδιαίτερα τον ΛΑ.Ο.Σ.

Προσωπικά θα ψηφίσω ΛΑ.Ο.Σ. αλλά έχω την εξής άποψη: Δεν θέλετε να ψηφίσετε Καρατζαφέρη; Οκ! Ψηφίστε ΚΚΕ-ΣΥΝ. ΜΗΝ ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε. ΜΗΝ ΑΠΕΧΕΤΕ. ΜΗΝ ΡΙΞΕΤΕ ΛΕΥΚΟ-ΑΚΥΡΟ

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ!!

laertiosgr

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
συμφωνω ακομα και αν δεν σας εκφραζει κανενα απο τα μικρα κομματα,ψηφιστε για αντιδραση..δειξτε οτι υπαρχουν ακομα ζωντανοι(οπως ελεγε και μεγας Ιων Δραγουμης)...αν τους ξαναψηφισετε,τοτε ειστε αξιοι της μοιρας σας...

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ειναι αμορφωτος...
Ομως πως εξηγεις οτι για πρωτη φορα στην ιστορια της Ελληνικης εκπροσωπησης στην Ευρωπαικη βουλη,Ελληνας Ευρωβουλευτης,Ο κυριος ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,εκλεχτηκε απο ολες τις χωρες μετα απο ψηφοφορια,ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ Ευρωβουλευτης για το 2006?

Εχεις καποιο λινκ να το διαβασουμε?
οχι απο το ΛΑΟΣ βεβαια. Απο την ευρωβουλη ενα λινκ για να το δουμε, ειναι δεκτο.

Επισκέπτης
Ειναι αμορφωτος...
Καπου το πραμα βρωμαει..
Η πρεπει να ψηφιζουμε "αμορφωτους"...η "μορφωμενους" των αλλων κομματων,απο αριστερα μεχρι δεξια,με μπατσελορ και 5 ντοκτορα,που πανε να σε "εκπροσωπισουν" και το μονο που κανουν ειναι να καθονται σε μια καρεκλα της Ευρωβουλης,να χασμουριουνται και να εισπρατουν το παχυλο μισθο..
Ο "αμορφωτος" Καρατζαφερης,στα 2 χρονια θητειας εκανε τοσες επερρωτησεις στην Ευρωβουλη,οσες ολοι οι αλλοι Ελληνες Ευρωβουλευτες μαζι,στην ιστορια της Ελληνικης Εκπροσωπησης..
Και στο κατω-κατω,ειτε το θελουμε ειτε οχι ο Κυριος αυτος ειναι σιγουρο πως θα εκλεγει βουλευτης..Με μεγαλη πιθανοτητα το ΛΑΟΣ,να βγει τεταρτη δυναμη μετα απο ΝΔ,ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ..
Για να μη πω οτι θα χτυπησει και τριτη θεση...
Απο τη στιγμη λοιπον που υπαρχει ενα αρκετο ποσοστο συμπολιτων μας που ασπαζονται τις ιδεες του,και θα τον στειλουν στη βουλη,συμφωνουμε η οχι,πρεπει τουλαχιστον να συμφιλιωθουμε με την ιδεα αυτη..
Ο κυριος Καρατζαφερης θα ειναι βουλευτης στις 17 Σεπτεμβριου..
Και νομιζω οτι οποιος ειναι δημοκρατικος πολιτης..συμφωνει η οχι μαζι του..αξιζει τουλαχιστον να το σεβαστει αυτο..
το ότι θα βγει βουλευτής κανείς δεν λέει όχι όμως μήπως θα είναι ο νέος Κατσίκης που θα στηρίξει την ΝΔ να συνεχίσει την αντί λαϊκή πολιτική της?
όσον για το Ευρωκοινοβούλιο και τι έγινε εκεί όσο και να μιλάς δεν σου κοστίζει  τίποτε γιατί απλά είναι ένα διακοσμητικό στοιχείο άρα τάζε και δεν φτωχαίνεις.
η μαγκιά είναι αλλού κύριοι ότι ο Καρατζαφέρης είναι το ανάχωμα για να μην τους ξεβρακώσει η Αλέκα ( ΝΔ & ΠΑΣΟΚ )γιατί αν τα δύο αυτά κόμματα αν δεν πάρουν ψήφο εμπιστοσύνης θα πάρει την εντολή αυτή και εκεί είναι τα γλέντια γιατί θα βγει και θα πει για ελάτε εδώ κύριοι και θα τους προτείνει ένα πρόγραμμα αναδιοργάνωσης της χώρας και μάλιστα το πρόγραμμα το δικό τους που το έχουν μόνο στο μιλητό για να μας εξαπατούν και μετά εφαρμόζουν άλλα δεν θα τους ζητήσει ξαφνικά να εφαρμόσουν τον Λενινισμό αλλά το δικό τους όμως όχι στα λόγια αλλά στην πράξη.
και αυτό θέλουν να προλάβουν τα δυο μεγάλα κόμματα της λαμογιάς που μας παραμυθιάζουν  δεκαετίες μιλάμε για γλέντια αρκεί ο Καρατζαφέρης ο προστάτης του έθνους να μην είναι ο νέος εφιάλτης και κατά δεύτερον ο συνασπισμός στηρίζοντας τον Γιωργάκη.
Μιλάμε για μεγάλο ξεβράκωμα.

DIMPIM

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν είμαι οπαδός του Καρατζαφέρη,απλά πιστεύω ότι είναι μια φωνή η οποία θα ταρακουνήσει τα μεγάλα κόμματα με τις αλήθειες που λέει,ακόμα και αν έχει προσωπικό όφελος από αυτό.

Επίσης θα φανεί κ προς τα έξω ότι ο πατριωτισμός στην Ελλάδα ξαναγεννίεται,καθώς οι Έλληνες έχουν ξεχάσει τι όνομα κ τι ιστορία κουβαλάνε.   
[size=18pt]Μααααααααααααά θα το φάω ολο το φαί μου [/size]
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μπορεί ο Πρόεδρος να μην έχει τελειώσει : Nομική όπως ο Αβραμόπουλος και ο Κωστάκης και ο οποίοι δεν έχουν δουλέψει ΠΟΤΕ στην ζωή τους, Αρχιτεκτονική όπως η Δαμανάκη που ούτε πρέπει να έχει σφραγίσει ποτέ της σχέδιο, Τοπογράφος Μηχανικός όπως ΨΕΥΔΩΣ δηλώνει ο αρχιάθεος Ανδρουλάκης που ούτε μέλος του ΤΕΕ είναι, Κοινωνιολογία όπως ο Γεωργάκης που με αυτήν πιστεύει το παιδί ότι μπορεί να κυβερνήσειτην χώρα, αλλά τι να κάνουμε ψηφίζει ΥΠΕΡ της Ελλάδος στην Ε.Ε., μάχεται για το όνομα των Σκοπίων που οι άλλοι ψηφίζουν κατά της Ελλάδος, ήταν ο πρώτος ΚΑΤΑ του σχεδίου ΑΝΑΝ που όλοι  εκτός και από το ΚΚΕ είπαν ΝΑΙ, και άλλα πολλά.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αρχιτεκτονική όπως η Δαμανάκη που ούτε πρέπει να έχει σφραγίσει ποτέ της σχέδιο, Τοπογράφος Μηχανικός όπως ΨΕΥΔΩΣ δηλώνει ο αρχιάθεος Ανδρουλάκης που ούτε μέλος του ΤΕΕ είναι

Χημικός Μηχανικός τελείωσε η Δαμανάκη, δύσκολο να σφραγίζει σχέδια όπως το εννοείς.

Αν ο Ανδρουλάκης δεν τελείωσε ποτέ (που νομίζω ότι δεν έχει πει ότι τελείωσε) δεν μπορεί να γίνει μέλος του ΤΕΕ.

Όχι ότι τους έχω καμία ιδιαίτερη υπόληψη (ιδιαίτερα την Δαμανάκη) αλλά να ξέρουμε και τι λέμε.

Α, και ο Κωστάκης έχει PhD από το Φλέτσερ. Λίγο σοβαρότερο από της γυναίκας του φαντάζομαι....

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Χημικός Μηχανικός τελείωσε η Δαμανάκη, δύσκολο να σφραγίζει σχέδια όπως το εννοείς.

Αν ο Ανδρουλάκης δεν τελείωσε ποτέ (που νομίζω ότι δεν έχει πει ότι τελείωσε) δεν μπορεί να γίνει μέλος του ΤΕΕ.

Όχι ότι τους έχω καμία ιδιαίτερη υπόληψη (ιδιαίτερα την Δαμανάκη) αλλά να ξέρουμε και τι λέμε.

Α, και ο Κωστάκης έχει PhD από το Φλέτσερ. Λίγο σοβαρότερο από της γυναίκας του φαντάζομαι....

Nαι έχεις δίκιο το τσέκαρα για την Δαμανάκη.
Αντε ούτε ένα σύστημα βιολογικού δεν έχει κάνει το ζώον.
Ο Ανδρουλάκης είχε post στο ενημερωτικό του ΤΕΕ στις προηγούμενες εκλογές και φιγουράριζε ως Τοπογράφος Μηχανικός.
Ναι Φλέτσερ, ξήσε μου και φέξε.
Καλά η γυναίκα του μεγάλο κεφάλι μορφώσεως. Αφου μετά τον θάνατό της θα της γίνει ειδική λοβοτομή για μελέτη του εγκεφάλου της για να δούνε αυτήν την μεγάλη της πνευματική διαύγεια.
Αλλά το θέμα είναι ο Πρόεδρος που θα ΜΠΕΙ στην Βουλή και θα όλοι τους θα κλάσουν μαλί τα αποκαίδια της Δημοκρατίας.
Ξέρεις ποιον έχω χάσει??? Ο Κουναλάκης τι γίνεται δεν ακούγεται???
Που είναι αυτό το απροσάρμοστο????

alex_gate7

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
2.jpg

Η αγγλόφωνη εφημερίδα "NEW EUROPE" δημοσίευσε την ανακοίνωση της πανευρωπαϊκού κύρους μη κυβερνητικής οργάνωσης "ΤΗΕ EUROPEAN LEAGUE" που εδρεύει στη Γενεύη η οποία ανακήρυξε τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργο Καρατζαφέρη ως έναν από τους 4 κορυφαίους ρήτορες της παρούσας θητείας του Ευρωκοινοβουλίου. Η "EUROPEAN LEAGUE" χαρακτηρίζει τον Γ. Καρατζαφέρη ως "έναν από τους πιο χαρισματικούς ομιλητές της Ευρωβουλής", σημειώνει ότι "είναι από τους λίγους ευρωβουλευτές που οι ομιλίες του χειροκροτούνται από όλες τις πτέρυγες της Ευρωβουλής" καθώς και ότι "είναι κάτοχος του ρεκόρ κοινοβουλευτικών ερωτήσεων στην Ευρωβουλή με 320 συνολικά".

----------------------------------------------------------------------

Τέλος επειδή ένας φίλος είπε ότι στην Ευρωβουλή μετράνε τα έργα και όχι τα λόγια...
ΕΡΓΟ δεν είναι ο Καρατζαφέρης έπεισε 30 ευρωβουλευτές της IND/DEM να ψηφίσουν υπέρ της Μακεδονίας;;;;
Οι άλλοι 23 ευρωβουλευτές έκαναν κανέναν αγώνα; Εδώ θα μου πείτε κάποιοι εξ αυτών (αυτοί της ΝΔ) ψήφισαν ΥΠΕΡ της έκθεσης Μέγιερ.
Είπαμε. Αυτοί που ψηφίσατε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε. στις ευρωεκλογές αντί να κρίνετε τον Καρατζαφέρη κοιταχτείτε πρώτα στον καθρέφτη

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Αν δε θεωρείς έγκυρο ένα διδακτορικό από το Tufts τότε είσαι πολύ σχετικός.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Καλα ολα αυτα, αλλα γραφτηκε κατι συγκεκριμενο, και περιμενω κατι επισης συγκεκριμενο.

OP
OP
R

Requiem7

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
0
Δεν ξέρω πόσο αμόρφωτος η μορφωμένος είναι άλλα σίγουρα είναι πιο άξιος,για μένα ένας άνθρωπος ο οποίος ξεκίνησε από το 0 και κατάφερε να κάνει τα λεφτά που έκανε ,από κάτι Αλαβάνους Κωστάκιδες Γιωργάδικες κ.λ.π πού μια ζωή είχαν πλάτες για να φτάσουν εκει που έφτασαν,ο άλλος τουλάχιστον έχει γνωρίσει τι θα πεί φτώχια..

Και επειδή είστε λακαμάδες και πιπιλάτε την πιπίλα τις χούντας,δε βλέπετε ότι η διαφορά της χούντας με σήμερα είναι ότι στη χούντα κυβερνούσε ένας ενώ στη σημερινή δημοκρατία δύο??( Παπανδρέου- Καραμανλής)     

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Nαι έχεις δίκιο το τσέκαρα για την Δαμανάκη.
Αντε ούτε ένα σύστημα βιολογικού δεν έχει κάνει το ζώον.
Ο Ανδρουλάκης είχε post στο ενημερωτικό του ΤΕΕ στις προηγούμενες εκλογές και φιγουράριζε ως Τοπογράφος Μηχανικός.
Ναι Φλέτσερ, ξήσε μου και φέξε.
Καλά η γυναίκα του μεγάλο κεφάλι μορφώσεως. Αφου μετά τον θάνατό της θα της γίνει ειδική λοβοτομή για μελέτη του εγκεφάλου της για να δούνε αυτήν την μεγάλη της πνευματική διαύγεια.
Αλλά το θέμα είναι ο Πρόεδρος που θα ΜΠΕΙ στην Βουλή και θα όλοι τους θα κλάσουν μαλί τα αποκαίδια της Δημοκρατίας.
Ξέρεις ποιον έχω χάσει??? Ο Κουναλάκης τι γίνεται δεν ακούγεται???
Που είναι αυτό το απροσάρμοστο????

Στα χρόνια της Δαμανάκη δεν μάθαιναν για βιολογικούς, αυτό είναι καινούργιο φρούτο. Βάλτην να υπολογίσει κανένα δοχείο, τίποτε σωληνώσεις, είμαι σίγουρος ότι θα τα ξεπετάξει στα σίγουρα.

Στο Δελτίο του ΤΕΕ μόνον τις κηδείες διαβάζω πλέον.

Με τον χώρο του Συνασπισμού έχω να ασχοληθώ από το 1981.
Από ότι όμως θυμάμαι, μόνον ο Παπαγιαννάκης είναι σοβαρός.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εχει καποες θετικες θεσεις,ο Καρατζαφερης ειναι μορφωμενος στο πεζοδρομιο και εξυπνος,αλλα δεν παυει να ειναι το κομμα κρυφοφασιστικο,πολλα μελη της χρυσης αυγης.Οταν βγει και καποιοι ΝΔκρατες(η ακρα δεξια πτερυγα)  θα σφικτοκολιαστουν,αλλα στην Ελλαδα φασισμος δεν χωραει.Εγω προτεινω ΚΥΝΗΓΟΥΣ!!!

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.528
Πόντοι
216
Εγώ πάντως βρίσκω ότι με την άρτια αισθητικά αφίσα του ο Κάρα με το γάντι του μποξ στο χέρι θέλει να μου πει 2 πράγματα: 1ον) Αν δεν με ψηφίσεις θα σε κάνω τόπι στο ξύλο, 2ον) Αν με ψηφίσεις θα κάνω όλους τους άλλους τόπι στο ξύλο (πολιτικούς αντιπάλους, ΕΕ, ΝΑΤΟ, CIA, α-μπε-μπα-μπλομ).
Εάν είχε στο συνδυασμό του εκτός από Έφη Σαρρή (για πολιτισμού) και:
Κατέλη για υπουργείο παιδείας
Μαλάμω για κυβερνητικό εκπρόσωπο
το Σχιζοφρενή Δολοφόνο για δημοσίας τάξεως
την Ντου-Από-Παντού για εθνικής άμυνας και υπ. εξωτερικών ταυτόχρονα
εγώ θα ψήφιζα δαγκωτό.
Δε θα είχε διαφορά ούτως ή άλλως και θα το διασκεδάζαμε αφάνταστα στην τελική.  :booty:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εφη Σαρρη παλιο ασμα:
''τι κι αν εχω περιοδο εχω κι αλλη διοδο''
αρχαιοελληνικος πολιτισμος σε ολο το μεγαλειο!!!
Οπως και το κουλο τι σχεση εχει ο αρχαιοελληνικος πολιτισμος με την ορθοδοξια ....καμια!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom