Επισκέπτης
τι ασχολούμαστε με τι ομάδα είναι ο κάθε πολιτικός τα προβλήματα μας δεν έχουν ποδοσφαιρική ομάδα.
Οτι με όλον αυτό τον στείρο αντικομμουνισμό οι ακροδεξιοί προσπαθούν να καλύψουν την ουσία που χάσκει όμως από παντού. Οτι για την πίτα δεν έχουν να πουν απολύτως τίποτα. Ποιά ή πρόταση για οικονομία ,κοινωνία ,περίθαλψη ,παιδεία ,πολιτισμό?
Ρατσισμός , πατριδοκαπιλεία ,αντισιμιτισμός και κερασάκι στην τούρτα ένα κακό βιβλίο ιστορίας της στ' δημοτικού (λες και τα υπόλοιπα 150 που χρησιμοποιούν οι μαθητές στην 12ετη φοίτηση τους είναι καλύτερα....).
Μαλλον η αριστερά είναι που αντί να προτείνει λύσεις συνέχεια μιλάει για ρατσισμό και αντισημιτισμό, λες και αυτά είναι τα προβλήματα που μας απασχολούν.
Ο Καρατζαφέρης εχει πολλές φορές εκθέσει απόψεις για πολλά θέματα. Το αν θα τις εφήρμοζε στην πράξη είναι άλλο θέμα, αλλά τουλάχιστον έχει άποψη αντί να ακούμε τα ίδια συνθήματα που έλεγαν οι κομουνιστές για να δικαιολογήσουν τα εγκλήματά τους πριν πολλές δεκαετίες.
Το ότι οι αριστεροί ασχολούνται συνέχεια με ελάχιστους ακροδεξιούς (και βαφτίζουν ακροδεξιούς τους πάντες) δείχνει την ανάγκη της αριστεράς να προσκολληθεί στα ίδια συνθήματα.
Eλάτε ρε παιδιά. Για τον Λάκη τα έχουμε ξαναπεί. Διέπρεψε ως΄"Χίτης" στο phorum.gr , κατά δήλωση του έχει τελειώσει οδοντιατρική στην Ιταλία χωρίς να έχει κάνει ποτέ ούτε ένα σφράγισμα και ζει από δυο πολυκατοικίες που κληρονόμησε προφανώς ως αποτέλεσμα της "πολύτιμης" προσφοράς κάποιου Χίτη προγόνου του στο .......έθνος ( Γερμανικό ,Ιταλικό ,Βρεττανικό ,Αμερικανικό δεν παίζει ρόλο).
Ανάξιος λόγου ή αν το θέλετε αλλιώς ο μέσος ...πιστός του μπαρμπά Γιώργου....
Προσωπικά μου κινεί το ενδιαφέρον η εμμονή σου να ψάχνεις και να φέρνεις στην επιφάνεια threads προσφιλή σε σένα και στον ιδεολογικό χώρο στον οποίο κινείσαι ώστε να φαίνονται στη λίστα των θεμάτων που συζητούνται όταν κάποιος μπαίνει στο σαιτ
Έχεις κάποιο λόγο που το κάνεις ή απλά έτυχε;
Οι ψευδαισθήσεις σου δεν μπορούν να θεραπευθούν σε ένα φόρουμ.
Δεν είμαι μέλος του κοσμοφόρουμ.
Δεν είμαι μέλος του κοσμοφόρουμ.
Γράφω σε όποιο θέμα μου αρέσει και δεν με απασχολούν οι λίστες.
Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις τα κολλήματά σου όσο είναι καιρός.
Mην ξεχνάς τα φάρμακά σου
Ξέχασες να πεις ότι κάνω προπαγάνδα και στο κοσμοφόρουμ.
Κάπου εδώ σταματάω να ποστάρω συνέχεια εδω, κρατώντας το θέμα πάνω-πάνω.