ειναι μυστικο. δεν θελει να το ξερει κανεναs. γιατι αν μαθευτει(ποια ειναι) θα πηγαινουν και αλλοι. ενω τωρα.......και ποία η αδυναμία του κυρίου?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Λ.Συγγρού 147,Έναρξη 6/4/2010
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 419
- Εμφανίσεις 46K
-
- Ετικέτες
- νέα σμύρνη
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
ρε συ!!!αμεσως να ρωτησεις.....?...ρε τι γινεται....καλα...καλα....!!!!και ποία η αδυναμία του κυρίου?
εδω και πολυ καιρο εχει σταματησει. διαμαρτυρηθηκαν οι υπολοιποι ενοικοι.ξερουμε αν συνεχιζει μεχρι τις 3 το βραδυ για εμας τους μεταμεσονυχτιους ;
λες να το προσεξαν;;;εμενα η διακριτικη καμερα μου αρεσει τοσο καιρο προχθες τη καταλαβαεδω και πολυ καιρο εχει σταματησει. διαμαρτυρηθηκαν οι υπολοιποι ενοικοι.
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
λες να το προσεξαν;;;εμενα η διακριτικη καμερα μου αρεσει τοσο καιρο προχθες τη καταλαβα
καμερα????που???
περασα το σαββατο..η νανσυ δεν μασ εκανε την τιμη οποτε αντε για
να ρωτήσω κάτι αν ξέρετε? εχω πάει 2-3 φορές,τα κορίτσια είναι όμορφα,αλλά οι υπηρεσίες είναι ξεπέτα....
Και τις 2 τελευταίες φορές,στην πόρτα ήταν μία μελαχροινή με πολλές φακίδες,καλό σώμα και προστυχόφατσα.Ευγενέστατη μέν,αλλά αρνήθηκε να κάνουμε μαζί,παρ' ότι και τις 2 φορές το ζήτησα με επιμονή.Μάλιστα,την δεύτερη φορά,μου είπε "είστε ωραίος άντρας,μου αρέσετε,αλλά εγώ δεν μπαίνω σε δωμάτιο".....
Εχει κανείς διαφορετική εμπειρία? δυστυχώς δεν θυμάμαι όνομα....
Και τις 2 τελευταίες φορές,στην πόρτα ήταν μία μελαχροινή με πολλές φακίδες,καλό σώμα και προστυχόφατσα.Ευγενέστατη μέν,αλλά αρνήθηκε να κάνουμε μαζί,παρ' ότι και τις 2 φορές το ζήτησα με επιμονή.Μάλιστα,την δεύτερη φορά,μου είπε "είστε ωραίος άντρας,μου αρέσετε,αλλά εγώ δεν μπαίνω σε δωμάτιο".....
Εχει κανείς διαφορετική εμπειρία? δυστυχώς δεν θυμάμαι όνομα....
ναι,κάποια στιγμή θα υποκύψει κι αυτή....Ομως,δεν ξέρω αν οι υπηρεσίες της είναι καλές....εμένα μου βγάζει κάτι το πρόστυχο,και κάτι μου λέει ότι θα περάσω καλά μαζί της....Ομως,μπορεί και να πέφτω έξω....υπάρχει προηγούμενη εμπειρία απο κάποιον?
είναι πολύ καλή και έχει ειδικότητα στην πίπα...
πράγματι είναι πολύ έκφυλο μωρό και σε κάνει να χύνεις!!!
στα πλην είναι το πλάστικό στήθος (όχι κακό αλλά φαίνεται πως είναι ψεύτικο) και το ότι είναι σχετικά μικροκαμωμένη (επειδή είμαι ψηλός προτιμώ τις πιο νταρντάνες!!!)
πράγματι είναι πολύ έκφυλο μωρό και σε κάνει να χύνεις!!!
στα πλην είναι το πλάστικό στήθος (όχι κακό αλλά φαίνεται πως είναι ψεύτικο) και το ότι είναι σχετικά μικροκαμωμένη (επειδή είμαι ψηλός προτιμώ τις πιο νταρντάνες!!!)
εκτοs απο την νανσυ , σημερα ηταν λολα( χοντρουλα και βυζαρου- δεν γνωριζω αν οι βυζαρεs που εχει ειναι απο το παχοs) - θεοδωρα - χριστινα( δεν την ξερω μεσα τι κανει, αλλα οσεs φορεs την εχω δει, λιγο ανεκφραστη και τυπικη την βλεπω)- και η αννα. η λιζα τερμα δια παντοs.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
δυσκολοι καιροι για πριγκηπισσες
Αυτό ξέχασα να σας το πώ.....την τελευταία φορά που πήγα,προ δεκαημέρου,μόλις τελείωσε η συνεδρία βγάζω και δίνω στην κοπέλλα 70 ευρώ.Στραβομουτσουνιάζει και μου λέει "80 είναι".Χαλαρός εγώ,απαντώ "πριν 3 μέρες που ξαναήρθα πλήρωσα 70 και μάλιστα η κοπέλλα στην είσοδο μου τόνισε ότι έριξαν την τιμή...να την ρωτήσουμε?" αμέσως άλλαξε μούρη,πήρε το 70 αρι και χωρίς κουβέντα με συνόδεψε στην έξοδο....
Θέλει και λίγο θράσος,ανάλογα με το θράσος που δείχνουν κάποιες απο αυτές.....
Θέλει και λίγο θράσος,ανάλογα με το θράσος που δείχνουν κάποιες απο αυτές.....
λιζα τελος απο το μαγαζι...χθεσινη βολτα...παρουσες μονο νανσυ,χριστινα και μια καινουργια σαν βοδι..αυτα...
πριν 2 βδομαδες εθεαθη και εγαμηθη λιζα στη φραντζη.αν λεμε την ιδια...
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
μαλλον αλλη ειναι...για δωσε περιγραφη....πριν 2 βδομαδες εθεαθη και εγαμηθη λιζα στη φραντζη.αν λεμε την ιδια...
αλλη η λιζα τηs φραντζη και αλλη στο 147.πριν 2 βδομαδες εθεαθη και εγαμηθη λιζα στη φραντζη.αν λεμε την ιδια...
Σήμερα που το επισκέφτηκα, λέγανε για 80 Ευρώ. Όταν είπα πως στις αρχές Αυγούστου είχα περάσει με 70, ξεκίνησαν τις δικαιολογίες. Μόλις είδαν ότι είμαι αποφασισμένος να φύγω, ενέδωσαν...........
Στο δωμάτιο, τώρα, πήρα τη Λόλα. Το μέγεθος του στήθους της, οφείλεται, σε μεγάλο ποσοστό, στα επιπλέον κιλά. Το στομάχι της, αν ήταν άντρας, εύκολα θα χαρακτηρίζοταν, ως μπυροστόμαχο. Είναι τεράστιο. Οι υπηρεσίες της στο μέσο όρο. Στα θετικά, κατατάσσω τα αληθοφανή βογγητά και κάποιες κινήσεις της λεκάνης της, ειδικά όταν αντιληφθεί ότι τελειώνεις.
Στο δωμάτιο, τώρα, πήρα τη Λόλα. Το μέγεθος του στήθους της, οφείλεται, σε μεγάλο ποσοστό, στα επιπλέον κιλά. Το στομάχι της, αν ήταν άντρας, εύκολα θα χαρακτηρίζοταν, ως μπυροστόμαχο. Είναι τεράστιο. Οι υπηρεσίες της στο μέσο όρο. Στα θετικά, κατατάσσω τα αληθοφανή βογγητά και κάποιες κινήσεις της λεκάνης της, ειδικά όταν αντιληφθεί ότι τελειώνεις.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.