Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Λ.Συγγρού 147,Έναρξη 6/4/2010

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
τι να πω ρε γαμωτο.    τα εχουμε πει και τα εχουμε αναλυσει ολα.    λιγο υπομονη μεχρι τον σεπτεμβριο( που θα εχουν σφιξει για τα καλα τα πραγματα)  και βλεπονταs και κανονταs.   αντι δλδ.  αφου εχει πεσει η δουλεια τουs ,  να χαιρονται οταν μαs βλεπουν  και να προσπαθουν για το καλυτερο,  πολλεs λειτουργουν εντελωs  διαφορετικα.  αυτο ερμηνευεται η οτι εχουν χορτασει χρημα και βαριουνται πια  η οτι την εχουν δει οτι καποιεs ειναι( το εχω ξαναπει οτι το εγω τουs ειναι στο  ζενιθ).   

Κοντός ψαλμός ... αλληλούια! :thumbsup:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
τι να πω ρε γαμωτο.    τα εχουμε πει και τα εχουμε αναλυσει ολα.    λιγο υπομονη μεχρι τον σεπτεμβριο( που θα εχουν σφιξει για τα καλα τα πραγματα)  και βλεπονταs και κανονταs.   αντι δλδ.  αφου εχει πεσει η δουλεια τουs ,  να χαιρονται οταν μαs βλεπουν  και να προσπαθουν για το καλυτερο,  πολλεs λειτουργουν εντελωs  διαφορετικα.  αυτο ερμηνευεται η οτι εχουν χορτασει χρημα και βαριουνται πια  η οτι την εχουν δει οτι καποιεs ειναι( το εχω ξαναπει οτι το εγω τουs ειναι στο  ζενιθ).   
φιλε Lio....τον σεπτεμβριο θα κλαψουν μανουλες....ακουστε και ενα νεο...λιγο ασχετο με το θεμα...οι πουτανες στις πιατσες στην λαυριου παρακαλανε για ενα σουβλακι και να τις γαμησεις τσαμπα!!!!!!!..οχι με τα 70αρια και τα 80αρια που εχουν καλομαθει....

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
φιλε Lio....τον σεπτεμβριο θα κλαψουν μανουλες....ακουστε και ενα νεο...λιγο ασχετο με το θεμα...οι πουτανες στις πιατσες στην λαυριου παρακαλανε για ενα σουβλακι και να τις γαμησεις τσαμπα!!!!!!!..οχι με τα 70αρια και τα 80αρια που εχουν καλομαθει....
εκει θα καταντησουμε και εμειs?  να πηδαμε για ενα σουβλακι με μπολικο τζατζικι?    κριμα πολυ κριμα.  αλλα και αυτο εχει και μια τραβηγμενη  οικονομικη  ερμηνεια τωρα που το σκεφτομαι.      αν βγουμε απο την ευροζωνη θα γυρισουμε στην δραχμη. οποτε θα εχουμε υποτιμηση τηs δραχμηs. και ανατιμηση των παραγομενων προιοντων.  μπορει να φθασουμε ενα σουβλακι να το αγοραζουμε και  70 ευρω.  ετσι θα πηγαινουμε στην πλατεια λαυριου θα τουs αγοραζουμε ενα σουβλακι και θα πηδαμε.  σε εμαs δεν αλλαζει και κατι.  70 δινουμε και τωρα ,70  θα δινουμε και με το αλλο σεναριο. 

gloupis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Κανά νέο από εδώ έχουμε ή μάπα το καρπούζι; Έπιασαν και οι ζέστες, μην τρέχουμε άδικα!!

gloupis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Για να πω την αλήθεια, τρέξιμο σχετικά με το σπόρ δεν έχω ρίξει. Σε 2-3 πηγαίνω και όταν υπάρχει χρόνος!

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Κανά νέο από εδώ έχουμε ή μάπα το καρπούζι; Έπιασαν και οι ζέστες, μην τρέχουμε άδικα!!

μάπα το καρπούζι,φέτος δεν ξεκίνησε καλα η παραγωγή,τα πεπόνια στο άργος εν τω μεταξύ έχουν θέμα φέτος με έναν καινούριο ζιζάνιο,τον σπύρο ο οποίος έχει μολύνει τα περισσότερα χωράφια.Πραγματικά δε ξέρω τί να σου προτείνω.Πέστην στα βερύκοκα μωρέ δε γαμιέται!!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
δυο καινουργιες αφιξεις....αλεξανδρα,καστανη, σωμα αδυνατο με ωραιο κολι(οσο προλαβα να δω),και βυζι μικρο...και αλλη μια που δουλευε.....αυτα....εχει δοκιμασει κανεις?...η αλεξανδρα πληροφορηθηκα οτι δουλευε πειραια...αγνωστο σε ποιο....

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  σημερα ηταν νανσυ- αννα- λιζα- χριστινα- λολα και ντονα.  η αλεξανδρα εφυγε απο εκει. το μαγαζι δεν ειναι ανοιχτο πια τα βραδυα.      πηρα διπλο  αννα με λιζα.    ευχαριστω αλλα ΔΕΝ θα ξαναπαρω.      αναπολω τα διπλα τηs σονιαs με χριστιναs απο το 99.  πετυχημενο διδυμο.    εβγαζαν καβλα, γουσταραν και το ενιωθεs,  στο μετεδιδαν.    η φαση  ηταν ,  οτι  ελεγαν  δεν ειμαστε  λεσβιεs,  μαs  αρεσουν οι ανδρεs,  αλλα ειμαστε  και λιγο καβλιαρεs.  ( λεs kai θα τιs παρεξηγουσα εγω). ισα-ισα  που τιs ενθαρρυνα. :2funny:

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
  σημερα ηταν νανσυ- αννα- λιζα- χριστινα- λολα και ντονα.   η αλεξανδρα εφυγε απο εκει. το μαγαζι δεν ειναι ανοιχτο πια τα βραδυα.      πηρα διπλο  αννα με λιζα.     ευχαριστω αλλα ΔΕΝ θα ξαναπαρω.      αναπολω τα διπλα τηs σονιαs με χριστιναs απο το 99.  πετυχημενο διδυμο.    εβγαζαν καβλα, γουσταραν και το ενιωθεs,  στο μετεδιδαν.    η φαση   ηταν ,  οτι  ελεγαν  δεν ειμαστε  λεσβιεs,  μαs  αρεσουν οι ανδρεs,   αλλα ειμαστε  και λιγο καβλιαρεs.  ( λεs kai θα τιs παρεξηγουσα εγω). ισα-ισα  που τιs ενθαρρυνα. :2funny:

πολύ ξενέρωμα βρε αδερφάκι μου

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
λιζα τελος απο το μαγαζι...χθεσινη βολτα...παρουσες μονο νανσυ,χριστινα και μια καινουργια σαν βοδι..αυτα...

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
λιζα τελος απο το μαγαζι...χθεσινη βολτα...παρουσες μονο νανσυ,χριστινα και μια καινουργια σαν βοδι..αυτα...

δεν καταλαβαινω ρε πουστη μου.Αυτοί τα μαγαζιά τα ανοίγουν για να τα κλεινουν εντος τριμήνου? :headbang:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
μπορει να πηγε διακοπεs ρε spunky.  ουτε η αννα η κολλητη τηs δεν ηταν εκει? αυτεs πανε πακετο.  ελεγαν παντωs οτι δεν ηταν ευχαριστημενεs απο τα χρηματα που εβγαζαν.  για να βγαζουν ομωs , θα επρεπε να ηταν πιο δραστηριεs  μεσα.    το βοδι μηπωs λεγεται λολα?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  μετα απο τηλεφωνικη συννενοηση σημερα ηταν νανσυ- αννα-λολα και μια καινουργια ειπαν

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
στην αρχη ηταν αξιοπρεπες μετα πηρε τη κατιουσα...

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
περασμα απο το μαγαζι...παρουσες νανσυ,αννα,χριστινα,εμυ(απο φρατζη),θεοδωρα-μικρη(απο φρατζη),και αλλη μια που δεν θυμαμαι...αυτα...οποιος γουσταρει την κολαρα της εμυ θα την βρει στο μαγαζι....

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
περασμα απο το μαγαζι...παρουσες νανσυ,αννα,χριστινα,εμυ(απο φρατζη),θεοδωρα-μικρη(απο φρατζη),και αλλη μια που δεν θυμαμαι...αυτα...οποιος γουσταρει την κολαρα της εμυ θα την βρει στο μαγαζι....
η αδυναμια σου ελειπε?  θα εχει παει διακοπεs kai θα λεει στην υγεια του spunky. :2funny:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
η αδυναμια σου ελειπε?  θα εχει παει διακοπεs kai θα λεει στην υγεια του spunky. :2funny:
ε!!!...τελειωνε λιο!!!!....γαμω την καταδικη μου γαμω!!!!!...δεν θα ερθει τον σεπτεμβρη...θα τις τα εχω μαζεμενα....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom