You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Λ.Συγγρού 147,Έναρξη 6/4/2010
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 419
- Εμφανίσεις 46K
-
- Ετικέτες
- νέα σμύρνη
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
michael_ath31
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Το περι νυχτερινου ωραριου επιβεβαιώνεται και απο την αγγελια στα ΝΕΑ:
ΑΒΑ νέες έμπειρες μασέζ πραγματοποιούν τα όνειρά σας. Ανανεωθήκαμε και σας περιμένουμε Συγγρού 147 (δίπλα Flocafe και parking) 1ος όροφος, κουδούνι "spa" καθημερινά 10.30-21.00-3.00 πρωϊ
i like it!
εγω παντως που πηγα λιγο πριν τις 2 χθες το βραδυ, δεν μου ανοιξε κανεις!!
ή ειχε κλεισει ή ηταν απασχολημένες (πραγμα που θεωρω απιθανο,γιατι ολο κ καποιος-α θα ηταν για την πορτα!)
Επισκέπτης
αααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..(δίπλα Flocafe και parking)
ρε τι τραβαμε..
somuchcumamaker
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γεια χαρά.
Λεω να κανω απισκεψη για πρωτη φορα σε μασαζζζζ και διαλέγω αυτό, διαβασα τα σχολια των συμφορουμιτων και κατι με τραβάει για εκει :-)
Μπορεί κάποιος φίλος (αν το έχει) να στείλει με pm το τηλέφωνο;
Θέλω να μάθω αν ειναι ανοιχτο...μην παω τσαμπα.
Λεω να κανω απισκεψη για πρωτη φορα σε μασαζζζζ και διαλέγω αυτό, διαβασα τα σχολια των συμφορουμιτων και κατι με τραβάει για εκει :-)
Μπορεί κάποιος φίλος (αν το έχει) να στείλει με pm το τηλέφωνο;
Θέλω να μάθω αν ειναι ανοιχτο...μην παω τσαμπα.
μπορει να τιs eixe παρει και ο υπνοs.εγω παντως που πηγα λιγο πριν τις 2 χθες το βραδυ, δεν μου ανοιξε κανεις!!
ή ειχε κλεισει ή ηταν απασχολημένες (πραγμα που θεωρω απιθανο,γιατι ολο κ καποιος-α θα ηταν για την πορτα!)
επίσκεψη στο κατάστημα Σάββατο μεσημέρι. Άλλους πελάτες δεν είχε και κατά την παρουσίαση των τεσσάρων διαθέσιμων
κορασίδων (όλες κάτω των 30 και αξιοπρεπών αναλογιών) μου προτάθηκε διπλό στα 120Ε. πήρα μονό των 70Ε με μια ξανθιά
νεανικού σώματος και έμπειρης φάτσας. Μασάζ πρέπει να είχε δει παλιά στο ραδιόφωνο. Στα υπόλοιπα ικανοποιητικότατη, καταδεκτική και χωρίς
βιασύνη. Πρότεινε κι αυτή διπλό, βαριόμουνα. Μετά πρότεινε κουλούρι και πάνω στη χαρά ζήτησε 40Ε επιπλέον. Δεν τα έδωσα. και έτσι καλά ήταν.
Επειγόντος ατομικές παντόφλες και κανένα γατζάκι στο μπάνιο για τις πετσέτες.
κορασίδων (όλες κάτω των 30 και αξιοπρεπών αναλογιών) μου προτάθηκε διπλό στα 120Ε. πήρα μονό των 70Ε με μια ξανθιά
νεανικού σώματος και έμπειρης φάτσας. Μασάζ πρέπει να είχε δει παλιά στο ραδιόφωνο. Στα υπόλοιπα ικανοποιητικότατη, καταδεκτική και χωρίς
βιασύνη. Πρότεινε κι αυτή διπλό, βαριόμουνα. Μετά πρότεινε κουλούρι και πάνω στη χαρά ζήτησε 40Ε επιπλέον. Δεν τα έδωσα. και έτσι καλά ήταν.
Επειγόντος ατομικές παντόφλες και κανένα γατζάκι στο μπάνιο για τις πετσέτες.
Επίσκεψη στο ίδρυμα Κυριακή πρωί.
Η Νάνσυ με ενημέρωσε ότι η τιμή ειναι 70 και για διπλό 120.
Η κινέζα Λίλυ έχει φύγει απο εκεί.
Πήρα Αλεξάνδρα, πιπίνι 19 ετών.
Στο μασάζ άσχετο αλλά προσπαθεί...στα υπόλοιπα πολύ καλό!
Το A/C σβηστό, τα είδα όλα.
Η Νάνσυ με ενημέρωσε ότι η τιμή ειναι 70 και για διπλό 120.
Η κινέζα Λίλυ έχει φύγει απο εκεί.
Πήρα Αλεξάνδρα, πιπίνι 19 ετών.
Στο μασάζ άσχετο αλλά προσπαθεί...στα υπόλοιπα πολύ καλό!
Το A/C σβηστό, τα είδα όλα.
παρκαρεις απο ξω απο τον παραδρομο.πανω στην συγγρου.....δεν τρεχει τιποτα...
Και 50% να φας κληση..... γραφουν ασταματητα αν εισαι στη δεξια λωριδα (εσωτερικη καμπυλη) που κανει ο δρομος.
και καλα κανουν εδω που τα λεμε...
εφαγε ενα φιλαρακι τις προαλες
Το να παρκάρεις εκεί έχει κάποιο ρίσκο πράγματι,
γιατί δεν υπάρχει κάτι στάνταρ για το πότε μπορεί να φας κλίση.
η νανσυ και εμπειρη και πανεξυπνη και φιλοδοξη ειναι. θα το στρωσει το μαγαζακι σε αυτουs τουs δυσκολουs καιρουs. ξερει πωs να χειριζεται και ανθρωπουs και καταστασειs. και μην λετε για προτασειs για διπλα στα 120. αυτη ειναι η τιμη για διπλο στο συγκεκριμενο μαγαζι.
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
.,.... πήρα μονό των 70Ε με μια ξανθιά νεανικού σώματος και έμπειρης φάτσας.
Μασάζ πρέπει να είχε δει παλιά στο ραδιόφωνο.
Στα υπόλοιπα ικανοποιητικότατη, καταδεκτική και χωρίς βιασύνη.
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
...μουνί με το σταγονόμετρο και κώλο με το κυάλι !
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
σημερα πηγε καποιοs φιλοs. του ειπαν για μιση ωρα 70 ευρω. καλα τον χρονο βρηκαν να μειωσουν? μαλλον λογω τηs αναγκηs, πιστηs τηρησηs του προγραμματοs σταθεροτηταs και αναπτυξηs λογω των δημοσιονομικων συνθηκων που επικρατουν.
Το ίδιο ακριβώς συνέβη και σε μένα Γ΄ Σεπτεμβρίου & Ηπείρου 22! Μασάζ 30΄, 70€!!!
Εν τω μεταξύ ήταν μια νεαρά Ελληνίδα ξενέρα, στο στυλ "αυτό είναι, αν σας αρέσει"! Λες και ήθελε να με ξεφορτωθεί! >
Μάγκες, πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό (ρε ούτε την πόρτα δεν μου άνοιξε φεύγοντας...!!!)!
Και βεβαίως ούτε απ' έξω δεν πρόκειται να ξαναπεράσω!
Υ.Γ.: Ο χώρος σαν κάτι παλιά παραμελημένα διαμερίσματα πολυκατοικίας του τέως Ανατολικού μπλοκ, λίγο πριν την ... πτώση!
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Το ίδιο ακριβώς συνέβη και σε μένα Γ΄ Σεπτεμβρίου & Ηπείρου 22! Μασάζ 30΄, 70€!!!
Εν τω μεταξύ ήταν μια νεαρά Ελληνίδα ξενέρα, στο στυλ "αυτό είναι, αν σας αρέσει"! Λες και ήθελε να με ξεφορτωθεί! >
Μάγκες, πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό (ρε ούτε την πόρτα δεν μου άνοιξε φεύγοντας...!!!)!
Υ.Γ.: Ο χώρος σαν κάτι παλιά παραμελημένα διαμερίσματα πολυκατοικίας του τέως Ανατολικού μπλοκ, λίγο πριν την ... πτώση!
έλα στο δικό μου που ανοίγω σε λίγες μέρες στην αμαλίας 42 στο ισόγειο.Κουδούνι βασόπαθος!
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
έλα στο δικό μου που ανοίγω σε λίγες μέρες στην αμαλίας 42 στο ισόγειο.Κουδούνι βασόπαθος!
Θα είμαι ο ... πρώτος???!!! :-*
Μ' αρέσουν ... παρθενιές...!!!
τι να πω ρε γαμωτο. τα εχουμε πει και τα εχουμε αναλυσει ολα. λιγο υπομονη μεχρι τον σεπτεμβριο( που θα εχουν σφιξει για τα καλα τα πραγματα) και βλεπονταs και κανονταs. αντι δλδ. αφου εχει πεσει η δουλεια τουs , να χαιρονται οταν μαs βλεπουν και να προσπαθουν για το καλυτερο, πολλεs λειτουργουν εντελωs διαφορετικα. αυτο ερμηνευεται η οτι εχουν χορτασει χρημα και βαριουνται πια η οτι την εχουν δει οτι καποιεs ειναι( το εχω ξαναπει οτι το εγω τουs ειναι στο ζενιθ).Το ίδιο ακριβώς συνέβη και σε μένα Γ΄ Σεπτεμβρίου & Ηπείρου 22! Μασάζ 30΄, 70€!!!
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.