Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Λ.Συγγρού 147,Έναρξη 6/4/2010

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
οχι απλως ισχυει μαγκες ΥΠΕΡ-ΙΣΧΥΕΙ

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
θα χει κινηση τις νυχτες οι ενοικοι θα τρελαθουν

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το περι νυχτερινου ωραριου επιβεβαιώνεται και απο την αγγελια στα ΝΕΑ:

ΑΒΑ νέες έμπειρες μασέζ πραγματοποιούν τα όνειρά σας. Ανανεωθήκαμε και σας περιμένουμε Συγγρού 147 (δίπλα Flocafe και parking) 1ος όροφος, κουδούνι "spa" καθημερινά 10.30-21.00-3.00 πρωϊ

i like it!  :rockon:

εγω παντως που πηγα λιγο πριν τις 2 χθες το βραδυ, δεν μου ανοιξε κανεις!!

ή ειχε κλεισει ή ηταν απασχολημένες (πραγμα που θεωρω απιθανο,γιατι ολο κ καποιος-α θα ηταν για την πορτα!)

somuchcumamaker

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
γεια χαρά.
Λεω να κανω απισκεψη για πρωτη φορα σε μασαζζζζ και διαλέγω αυτό, διαβασα τα σχολια των συμφορουμιτων και κατι με τραβάει για εκει :-)
Μπορεί κάποιος φίλος (αν το έχει) να στείλει με pm το τηλέφωνο;
Θέλω να μάθω αν ειναι ανοιχτο...μην παω τσαμπα.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
εγω παντως που πηγα λιγο πριν τις 2 χθες το βραδυ, δεν μου ανοιξε κανεις!!

ή ειχε κλεισει ή ηταν απασχολημένες (πραγμα που θεωρω απιθανο,γιατι ολο κ καποιος-α θα ηταν για την πορτα!)
μπορει να τιs eixe παρει και ο υπνοs.

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
επίσκεψη στο κατάστημα Σάββατο μεσημέρι. Άλλους πελάτες δεν είχε και κατά την παρουσίαση των τεσσάρων διαθέσιμων
κορασίδων (όλες κάτω των 30 και αξιοπρεπών αναλογιών) μου προτάθηκε διπλό στα 120Ε. πήρα μονό των 70Ε με μια ξανθιά
νεανικού σώματος και έμπειρης φάτσας. Μασάζ πρέπει να είχε δει παλιά στο ραδιόφωνο. Στα υπόλοιπα ικανοποιητικότατη, καταδεκτική και χωρίς
βιασύνη. Πρότεινε κι αυτή διπλό, βαριόμουνα. Μετά πρότεινε κουλούρι και πάνω στη χαρά ζήτησε 40Ε επιπλέον. Δεν τα έδωσα. και έτσι καλά ήταν.

Επειγόντος ατομικές παντόφλες και κανένα γατζάκι στο μπάνιο για τις πετσέτες.

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Επίσκεψη στο ίδρυμα Κυριακή πρωί.
Η Νάνσυ με ενημέρωσε ότι η τιμή ειναι 70 και για διπλό 120.
Η κινέζα Λίλυ έχει φύγει απο εκεί.
Πήρα Αλεξάνδρα, πιπίνι 19 ετών.
Στο μασάζ άσχετο αλλά προσπαθεί...στα υπόλοιπα πολύ καλό!
Το A/C σβηστό, τα είδα όλα.

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
παρκαρεις απο ξω απο τον παραδρομο.πανω στην συγγρου.....δεν τρεχει τιποτα...

Και 50% να φας κληση..... γραφουν ασταματητα αν εισαι στη δεξια λωριδα (εσωτερικη καμπυλη) που κανει ο δρομος.

και καλα κανουν εδω που τα λεμε...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
εφαγε ενα φιλαρακι τις προαλες

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
γαμησε τα την επομενη θα παει η νανσυ η ξεκολιαρα να τις παρει

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
η νανσυ και εμπειρη και πανεξυπνη και φιλοδοξη ειναι. θα το στρωσει το μαγαζακι σε αυτουs τουs δυσκολουs καιρουs. ξερει πωs  να χειριζεται και ανθρωπουs και καταστασειs. και μην λετε για προτασειs για διπλα στα 120. αυτη ειναι η τιμη για διπλο στο συγκεκριμενο μαγαζι.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
.,.... πήρα μονό των 70Ε με μια ξανθιά νεανικού σώματος και έμπειρης φάτσας.
Μασάζ πρέπει να είχε δει παλιά στο ραδιόφωνο.
Στα υπόλοιπα ικανοποιητικότατη, καταδεκτική και χωρίς βιασύνη.

:2funny: :2funny: :2funny:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
σημερα πηγε καποιοs φιλοs.  του ειπαν για μιση ωρα 70 ευρω.    καλα τον χρονο βρηκαν να μειωσουν?  μαλλον λογω τηs αναγκηs,  πιστηs τηρησηs του προγραμματοs σταθεροτηταs και αναπτυξηs λογω των δημοσιονομικων συνθηκων που επικρατουν.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
...μουνί με το σταγονόμετρο και κώλο με το κυάλι !  :cheesy:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
σημερα πηγε καποιοs φιλοs.   του ειπαν για μιση ωρα 70 ευρω.    καλα τον χρονο βρηκαν να μειωσουν?   μαλλον λογω τηs αναγκηs,  πιστηs τηρησηs του προγραμματοs σταθεροτηταs και αναπτυξηs λογω των δημοσιονομικων συνθηκων που επικρατουν.

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και σε μένα Γ΄ Σεπτεμβρίου & Ηπείρου 22! Μασάζ 30΄, 70€!!! :uglystupid:
Εν τω μεταξύ ήταν μια νεαρά Ελληνίδα ξενέρα, στο στυλ "αυτό είναι, αν σας αρέσει"! Λες και ήθελε να με ξεφορτωθεί! >:(
Μάγκες, πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό (ρε ούτε την πόρτα δεν μου άνοιξε φεύγοντας...!!!)! :think:
Και βεβαίως ούτε απ' έξω δεν πρόκειται να ξαναπεράσω! :tickedoff:

Υ.Γ.: Ο χώρος σαν κάτι παλιά παραμελημένα διαμερίσματα πολυκατοικίας του τέως Ανατολικού μπλοκ, λίγο πριν την ... πτώση!

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Το ίδιο ακριβώς συνέβη και σε μένα Γ΄ Σεπτεμβρίου & Ηπείρου 22! Μασάζ 30΄, 70€!!! :uglystupid:
Εν τω μεταξύ ήταν μια νεαρά Ελληνίδα ξενέρα, στο στυλ "αυτό είναι, αν σας αρέσει"! Λες και ήθελε να με ξεφορτωθεί! >:(
Μάγκες, πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό (ρε ούτε την πόρτα δεν μου άνοιξε φεύγοντας...!!!)! :think:

Υ.Γ.: Ο χώρος σαν κάτι παλιά παραμελημένα διαμερίσματα πολυκατοικίας του τέως Ανατολικού μπλοκ, λίγο πριν την ... πτώση!

έλα στο δικό μου που ανοίγω σε λίγες μέρες στην αμαλίας 42 στο ισόγειο.Κουδούνι βασόπαθος!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16

τι να πω ρε γαμωτο.    τα εχουμε πει και τα εχουμε αναλυσει ολα.    λιγο υπομονη μεχρι τον σεπτεμβριο( που θα εχουν σφιξει για τα καλα τα πραγματα)  και βλεπονταs και κανονταs.  αντι δλδ.  αφου εχει πεσει η δουλεια τουs ,  να χαιρονται οταν μαs βλεπουν  και να προσπαθουν για το καλυτερο,  πολλεs λειτουργουν εντελωs  διαφορετικα.  αυτο ερμηνευεται η οτι εχουν χορτασει χρημα και βαριουνται πια  η οτι την εχουν δει οτι καποιεs ειναι( το εχω ξαναπει οτι το εγω τουs ειναι στο  ζενιθ).   

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom