Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Λ.Συγγρού 147,Έναρξη 6/4/2010

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
   χθεs παλι παει φιλοs ( δεν ειναι μελοs στο σιτε)  και διαλεγει μια ομορφουλα αλβανιδα( δεν τον ενδιαφερουν τα ονοματα) και του λεει 80 ευρω.   εκει που την πηδουσε ,τηs λεει να στον ακουμπησω και λιγο απο πισω?   ναι λεει αυτη, αλλα θελω  αλλα 50 ευρω.  οπωs ηταν φτιαγμενοs αυτοs , συμφωνει στην τιμη.   αφου λοιπον τα βρηκαν στην τιμη, παει και αυτοs να τον χωσει απο πισω,   αλλα δεν τον αφηνε με τιποτα,  :2funny:  αν δεν τηs εδινε προκαταβολικα τα 50 ευρω.     σταματαει  λοιπον η ολη φαση,  και πηγε και τηs εδωσε το 50ευρο.   του την εσπασε το ολο σκηνικο χοντρα.    130 ευρω εδωσε,  και τελικα του τον ακουμπησε αυτη οπωs φαινεται για τα καλα.    αλλα ο ηλιθιοs δεν ξερει ποιο ειναι το ονομα τηs.       

Η κου..λα τον έπιασε πάνω στην αδυναμία της κ.ύ.ας! :pipa3:
Και αυτός όμως ...!!! :hammer:
Όλες αυτές οι καταστάσεις χρειάζονται προσοχή και ψυχραιμία! :knuppel:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
περασμα σαββατιατικο.....ανοιγει η νανσυ,.....χαμογελα,αγκαλιες...ωχ λεω!...και δω μυγες βαρανε....τα δωματια ολα αδεια.....ερχονται λοιπον τρεις....η λολα(ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ,ΜΑΚΡΙΑ)....η χριστινα με ανανεωμενο λουκ...κοντο ξανθο μαλλι,και αλλη μια που ουτε το ονομα δεν θυμαμαι...τοσο καλη ηταν...τεσπα,χαιρετησα και εφυγα....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Να δω πότε θα αναγκαστεί η Νάνσυ να μπει σε δωματιο...... :think:

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
μπαινει μπαινει

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Η κου..λα τον έπιασε πάνω στην αδυναμία της κ.ύ.ας! :pipa3:
Και αυτός όμως ...!!! :hammer:
Όλες αυτές οι καταστάσεις χρειάζονται προσοχή και ψυχραιμία! :knuppel:
Στην καυλα πανω γινοντε πολλα... Ψυχραιμια... χμμμ ΣΩΣΤΟ αλλα και ΔΥΣΚΟΛΟ!!!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
αλεξανδρα,καινουργια αφιξη,μαζι με σασα(?)(νομιζω).....η πρωτη αδυνατη, με βυζι 2,5 πεσμενο,μελαχρινη,ισια μαλλια...η δευτερη κανονικο υψος και σωμα,και ωραιος κολος(για τους λατρεις)....βυζι μικρο...

chris888

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
αλεξανδρα,καινουργια αφιξη,μαζι με σασα(?)(νομιζω).....η πρωτη αδυνατη, με βυζι 2,5 πεσμενο,μελαχρινη,ισια μαλλια...η δευτερη κανονικο υψος και σωμα,και ωραιος κολος(για τους λατρεις)....βυζι μικρο...
η σαρα καλη?
την εχει παρει κανεις?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  την θεοδωρα απο τοτε που εφυγε απο φραντζη, δεν την πηδαει κανεναs πια?  αραχνεs θα εχει πιασει η κακομοιρα.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ποιά Θοδώρα είναι ετούτη ?
Η μικρή ξανθιά με το μπουκλε φουντωτό μαλί ? Αυτή δεν ήταν Φραντζή, ή μπερδεύομαι γμτ ,...?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Ποιά Θοδώρα είναι ετούτη ?
Η μικρή ξανθιά με το μπουκλε φουντωτό μαλί ? Αυτή δεν ήταν Φραντζή, ή μπερδεύομαι γμτ ,...?
  απο τον ιουνιο ειναι στο 147.  θα τηs φτιαξειs κανενα στοιχακι? 

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Αμα είν΄αυτή που νομίζω, επειδή είναι καλό ραπανάκι,...τα δικαιούται τα στοιχάκια της !!!

Ασε ! Αν προλάβω (αυτή τη βδομάδα), να πεταχτώ απο κεί να κάνω ένα επαναληπτικό, κι εδώ είμαστε !

Θα της τον στοιχώσω ! :2funny:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  νανσυ απουσιαζε.  ειχε παει για χριστουγεννιατικεs αγορεs για να στολισει το μαγαζι.  ολα αυτα για παρτη μαs.      ανοιξε η κατερινα απο ρωσια( μιλφ- ξανθια- γαλανοματα- ηταν πιο παλια στο φραντζη).      ρουσλανα(  ξανθια- μετρια στο υψοs-  23-24 χρ.  - μικρο βυζακι- καλουλα ,με ασπρη-ασπρη επιδερμιδα. δεν θα τηs πηγαινει το  :cum: ).    η αννα ( 24χρ.-  νοστιμο προσωπο- μικρο βυζι και αυτη- ελαφρωs γεματουλα  χωριs ομωs πατσιεs ).  η  χριστινα με υφοs σιγουριαs( ειμαι η ωραιοτερη εδω μεσα) και ικανοποιησηs( τα εχω οικονομησει)  ,    και νομιζω και μια ασιατικων χαρακτηριστικων( σημερα  σε αυτα τα μαγαζια που πηγα ολα ειχαν ασιατισεs)  ,  και αν δεν κανω λαθοs, υπηρχε και εκει αλλη μια.

paliogatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη παρασκευή 26/11 πόρτα Νανσυ πηρα διπλο την γνωστη σε ολους Χρηστινα και ενα αβυζο πετιτ ρωσιδακι ονοματος Θεοδωρα μετα απο προτροπη της Νανσυς οτι κανουν καλο διπλο.
Λοιπον παιχτες η Χρηστινα νομιζω οτι την εχει δει καπως και δεν τα δινει ολα, Αλλα για μεγαλη μου εκπληξη (ΚΑΙ ΤΥΧΗ) το μικρο ηταν ολα τα λεφτα ,οτι του λειπει απο φυσικα προσοντα εχει τα διπλα σε καυλα τα δινει ολα για να περασεις καλα (ακαποτη, περιποιηση @@,οτι σταση θες,προτοβουλειες,γλωσοφιλα,.....και δινει και κωλο με το αναλογο αντιτιμο φυσικα)και ολα αυτα που ειναι και το [glow=red,2,300]βασικο[/glow] με πολυ διαθεση. ΕΥΓΕ VFM .
Τελικο κοστος ανεφ κωλου 140 ευρω.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Επίσκεψη παρασκευή 26/11 πόρτα Νανσυ πηρα διπλο την γνωστη σε ολους Χρηστινα και ενα αβυζο πετιτ ρωσιδακι ονοματος Θεοδωρα μετα απο προτροπη της Νανσυς οτι κανουν καλο διπλο.
Λοιπον παιχτες η Χρηστινα νομιζω οτι την εχει δει καπως και δεν τα δινει ολα, Αλλα για μεγαλη μου εκπληξη (ΚΑΙ ΤΥΧΗ) το μικρο ηταν ολα τα λεφτα ,οτι του λειπει απο φυσικα προσοντα εχει τα διπλα σε καυλα τα δινει ολα για να περασεις καλα (ακαποτη, περιποιηση @@,οτι σταση θες,προτοβουλειες,γλωσοφιλα,.....και δινει και κωλο με το αναλογο αντιτιμο φυσικα)και ολα αυτα που ειναι και το [glow=red,2,300]βασικο[/glow] με πολυ διαθεση. ΕΥΓΕ VFM .
140..χχμμμ!!!...και ναι και οχι....και 120 να ελεγες νομιζω οτι θα καθοταν η φαση....τεσπα....

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  η θεοδωρα ειναι πολυ  γλυκο και τσαχπινικο  και μεταμορφωνεται  σε οτι αλλο θελουμε.            αχ κεραμιδογατε.  εκει μεσα το 2ιπλο παει στα 120,    οπωs ειπε και ο spunky.    την αλλη φορα, δεν πειραζει.    τουλαχιστον  κανουν καλο διπλο ?    παντωs    η πιτα εκει μεσα διαιρειται δια του 3,  με τα ιδια παντα ατομα. 

paliogatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
140..χχμμμ!!!...και ναι και οχι....και 120 να ελεγες νομιζω οτι θα καθοταν η φαση....τεσπα....
Μαγκες η αληθεια ειναι οτι εκανα παζαρια αλλα δεν κατεβενε η Νανσυ με τιποτα.
Τεςπα μπορει τελικα να μην ειμαι καλος στα παζαρια η να μην το τραβηξα μεχρι αποχωρισεως.....
next time !!

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Κύριοι τα φώτα σας, αν έχετε τη καλοσύνη:
Σήμερα έκανα μια 1η αναγνωριστική πτήση για να δω τι παίζει στο εν λόγω ίδρυμα από πλευράς εμφάνισης των κοριτσιών. Εμφανίστηκαν: η Χριστίνα, καλή κι αξιογάμητη και με βλέμμα πολλά υποσχόμενο για τη συνέχεια, αλλά περίμενα ότι θα ήταν μια κλάση ανώτερη, με βάση αυτά που έχω διαβάσει γι' αυτήν. Μια Κινεζούλα, πολύ όμορφη και αρκετά ψηλή, καινούργια (ημέρας, όπως μου είπε η κυρία επί της υποδοχής) που δεν καταλάβαινε απολύτως τίποτα από Ελληνικά ή Αγγλικά, οπότε επαφίεται στο κασκαντεριλίκι του καθενός, αν θα την επιλέξει ή όχι, πάντως από εμφάνιση ήταν μια χαρά. Μετά η Λόλα, που δεν τη θυμάμαι με σιγουριά, ώστε να έχω άποψη, μάλλον όμως δεν. Η Ρουσλάνα, επίσης αξιογάμητη αν θυμάμαι καλά, εκτός κι αν τη μπερδεύω με τη Λόλα, ξανθούλα, χαμογελαστή, με βυζί και γενικότερα κορμί αρκετά προκλητικό. Και τέλος η Άννα, πιό γεμάτη, συμπαθητική, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο.
Το ερώτημα τώρα: Από υπηρεσίες πώς πάνε; Μόνο για τη Χριστίνα έχω καταλάβει ότι είναι καλή αλλά και ότι παλιότερα ήταν καλύτερη, γιατί τώρα λίγδωσε τ' αντεράκι της και δεν έχει τον ίδιο ζήλο με παλιά. Α, και για να μη το ξεχάσω, και η σερίφισσα (Νάνσυ;) καλή μου φάνηκε, αλλά προτιμώ κάτι πιο φρέσκο για αρχή, εκτός κι αν κάνει στράκες, οπότε το ξανασυζητάμε.

paliogatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Κύριοι τα φώτα σας, αν έχετε τη καλοσύνη:
Σήμερα έκανα μια 1η αναγνωριστική πτήση για να δω τι παίζει στο εν λόγω ίδρυμα από πλευράς εμφάνισης των κοριτσιών. Εμφανίστηκαν: η Χριστίνα, καλή κι αξιογάμητη και με βλέμμα πολλά υποσχόμενο για τη συνέχεια, αλλά περίμενα ότι θα ήταν μια κλάση ανώτερη, με βάση αυτά που έχω διαβάσει γι' αυτήν. Μια Κινεζούλα, πολύ όμορφη και αρκετά ψηλή, καινούργια (ημέρας, όπως μου είπε η κυρία επί της υποδοχής) που δεν καταλάβαινε απολύτως τίποτα από Ελληνικά ή Αγγλικά, οπότε επαφίεται στο κασκαντεριλίκι του καθενός, αν θα την επιλέξει ή όχι, πάντως από εμφάνιση ήταν μια χαρά. Μετά η Λόλα, που δεν τη θυμάμαι με σιγουριά, ώστε να έχω άποψη, μάλλον όμως δεν. Η Ρουσλάνα, επίσης αξιογάμητη αν θυμάμαι καλά, εκτός κι αν τη μπερδεύω με τη Λόλα, ξανθούλα, χαμογελαστή, με βυζί και γενικότερα κορμί αρκετά προκλητικό. Και τέλος η Άννα, πιό γεμάτη, συμπαθητική, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο.
Το ερώτημα τώρα: Από υπηρεσίες πώς πάνε; Μόνο για τη Χριστίνα έχω καταλάβει ότι είναι καλή αλλά και ότι παλιότερα ήταν καλύτερη, γιατί τώρα λίγδωσε τ' αντεράκι της και δεν έχει τον ίδιο ζήλο με παλιά. Α, και για να μη το ξεχάσω, και η σερίφισσα (Νάνσυ;) καλή μου φάνηκε, αλλά προτιμώ κάτι πιο φρέσκο για αρχή, εκτός κι αν κάνει στράκες, οπότε το ξανασυζητάμε.
Η Λολα ειναι η μελαχρινη με το κοντο μαλι, και οπως λεει και ξαναλεει ο LIO ΑΞΙΖΕΙ γιατι τα κανει ολα ,δουλευει επισης και στο Συγγρου 29.

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Η Λολα ειναι η μελαχρινη με το κοντο μαλι, και οπως λεει και ξαναλεει ο LIO ΑΞΙΖΕΙ γιατι τα κανει ολα ,δουλευει επισης και στο Συγγρου 29.

Σ' ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Για τις υπόλοιπες (πλην της Κινέζας φυσικά) έχεις άποψη;

paliogatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom