Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Λ.Συγγρού 147,Έναρξη 6/4/2010

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
241.326
Πόντοι
46.232
Ας γράψω λοιπόν για τη Χριστίνα, που δηλώνει Ουγγαρέζα (!) αλλά έχει προφορά καθαρά Αλβανική, χωρίς όμως να σημαίνει κάτι αυτό για μένα, όπως της είπα και της ίδιας, που τη δοκίμασα τις προάλλες.
Απ' όσες μασαζοκορασίδες έχω πάρει ως τώρα (4), αυτή ήταν η καλύτερη κατ' εμέ. Συνδυάζει ένα πολύ καλό κορμί, καλό πρόσωπο (θυμίζει λίγο τη μουνάρα παρουσιάστρια του Alpha στη πρωινή εκπομπή του καναλιού τις καθημερινές) με πουτανιά στο μάτι, και πολύ καλές υπηρεσίες. Δεν είναι βέβαια η σούπερ έμπειρη, όπως κάτι άλλες πιο παλιές καραβάνες, γιατί είναι μόνο 20 χρονών (έτσι δήλωσε) ή κάπου τόσο, αλλά στις υπηρεσίες της είναι σίγουρα πάνω από το Μ.Ο. και σε συνδυασμό με την εμφάνισή της είναι μέχρι τώρα η πιο πλήρης λύση κατ' εμέ για τα λεφτά που κοστίζει (80Ε). Και μπορεί να φανεί υπερβολικό αλλά κοιτάει άνετα στα μάτια όλες τις c.g., πολλά από τα στουντιοκόριτσα και αρκετές από τις c.t.ουρίστριες που έχω πάρει! Ελπίζω μόνο να μη καβαλήσει το καλάμι μετά απ' αυτό, γιατί της είπα ήδη κάποια πραγματάκια σχετικά, την ώρα των χειρομαλάξεων.
Πιο συγκεκριμένα, σωματικά το στήθος της μια χαρά 2,5αράκι το έκοψα την ώρα που πήγαινε δεξιά - αριστερά καθώς την έσπρωχνα στα 4, όπως και μετά που την είχα από πάνω μου να μου κάνει βαθύ κάθισμα, και με ρωγίτσες ευαίσθητες που σκληραίνουν εύκολα, και προπάντων απόλυτα φυσικό. Το νινάκι της είναι αρκετά χορταστικό για στοματική περιποίηση και πεντακάθαρο, όπως και η πίσω τρυπούλα της, το κωλαράκι της στενό σε σχήμα και πολύ όμορφο σε όψη και αφή και με ένα ανεπαίσθητο ξανθό χνουδάκι πάνω απ' αυτό που εμένα προσωπικά με κάβλωνε ακόμα περισσότερο, και τα πόδια - χέρια της λεπτά και όμορφα, ανάλογα του σωματότυπού της. Πατσοκοιλιές και άλλα τέτοια δεν υπάρχουν. Το μόνο που με χάλασε λίγο ήταν τα δάχτυλα των ποδιών της που τα ήθελα λίγο πιο περιποιημένα. Παρόλα αυτά τα τίμησα και αυτά. Αλλά και τα δάχτυλα των χεριών της, αν και βαμμένα, δεν είναι και πολύ κλασσάτα, θυμίζουν λίγο κομμώτριας. Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.
Στις υπηρεσίες τώρα, το μασάζ της ήταν καλό και όχι πολύ έντονο. Στα ορντέρβ της β' φάσης, όπως προανέφερα, τη περιποιήθηκα δεόντως με ταυτόχρονη διπλή δακτυλοσκόπηση προς το τέλος της περιποίησης και ενώ στην αρχή της οι φωνούλες της μου φάνηκαν λίγο πρόωρες και έντονες και γι' αυτό το λόγο τις θεώρησα fake, στη πορεία "διόρθωσε" και από ένα σημείο και μετά (δεν ξέρω μεν αν "τελείωσε", μάλλον όχι, αλλά) θα πρέπει να της άρεσε πραγματικά! Ακολούθησε ανταπόδωση εκ μέρους της της στοματικής μου περιποίησης, εννοείται χωρίς σκουφάκι, που χωρίς να είναι κάτι το εξαιρετικό ήταν πάνω από το Μ.Ο. και αυτή, στην αρχή με τη χρήση χεριών και στη πορεία όταν της τα απομάκρυνα χωρίς, και μετά από δικό μου αίτημα και με σύντομη περιποίηση της γύρω περιοχής. Στο τέλος σερβιρίστηκε η ζουμερή μπριζολίτσα, που ψήθηκε κλασσικά με 2 τρόπους, πρώτα με αυτήν στα 4 και μετά με αυτήν από πάνω μου, όπου το θέαμα και η εξαιρετική συμμετοχή της ήταν πολύ ξεσηκωτικά και γι' αυτό και ολοκλήρωσα σχετικά εύκολα έχοντας μια αίσθηση ικανοποίησης μέσα μου. Πραγματικά το φχαριστήθηκα! Το μόνο που μπορώ να πω ότι μου έλειψε από τη Χριστίνα ήταν τα γλωσσόφιλα που έδειξε να τ' αποφεύγει, ίσως όμως να φταίω κι εγώ σ' αυτό, θα δείξει την επόμενη φορά, που μπορεί να επιδιώξω να της πάρω και τη πίσω πορτούλα της, αν οι απαιτήσεις της είναι λογικές.
εμενα για την πισω πορτα μου ζητησε + 50 ευρω κ ναι ειναι αλβανεζα

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246

Δεν καταλαβαίνεις κάτι σ' αυτό που υποστηρίζω για την εμφάνιση της Χριστίνας ή σου φαίνεται υπερβολικό; Ή κάτι άλλο;
Αν θες γίνε πιο συγκεκριμένος, ώστε να μπορέσω να σου απαντήσω.

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
εμενα για την πισω πορτα μου ζητησε + 50 ευρω κ ναι ειναι αλβανεζα

Το θυμάμαι, γι' αυτό κι έγραψα αυτό που έγραψα για τη χρέωση της πίσω πόρτας. Αν το ίδιο κάνει και σε μένα, δεν θα φάει. Γιατί για τα μέτρα των c.t. μπορεί να θεωρείται λογική (να μη πω και φθηνή) αυτή η επιβάρυνση, αλλά για τα μέτρα των μασατζίδικων, που όλη η συνεδρία διάρκειας 45 λεπτών κοστίζει 80Ε, το να ζητάς +60% για κάτι που θα διαρκέσει το πολύ 5-10 λεπτά είναι υπερβολή, όσο όμορφη κι αν είναι η κοπέλα. Που εντάξει, είπαμε, όμορφη είναι, αλλά δεν είναι και θεά.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Δεν καταλαβαίνεις κάτι σ' αυτό που υποστηρίζω για την εμφάνιση της Χριστίνας ή σου φαίνεται υπερβολικό; Ή κάτι άλλο;
Αν θες γίνε πιο συγκεκριμένος, ώστε να μπορέσω να σου απαντήσω.
  υπερβολικα.        αλλα  σημασια εχει  πωs    την  βλεπειs    εσυ , και αν εισαι ευχαριστημενοs.        εγω περισσευω.

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
 υπερβολικα.        αλλα  σημασια εχει  πωs    την  βλεπειs    εσυ , και αν εισαι ευχαριστημενοs.        εγω περισσευω.

Δεν αντιλέγω, κι εγώ κάπως έτσι θα σου απαντούσα αν ήμουν στη θέση σου. Και όπως ίσως θα πρόσεξες στη "κριτική" μου για τη Χριστίνα, είχα προβλέψει ότι θα φανώ υπερβολικός με αυτό το σχόλιό μου (έγραφα "...Και μπορεί να φανεί υπερβολικό αλλά κοιτάει άνετα στα μάτια όλες τις c.g., πολλά από τα στουντιοκόριτσα και αρκετές από τις c.t.ουρίστριες που έχω πάρει!..."). Όμως πίστεψε με, χωρίς η συγκεκριμένη να έχει καμιά εξωπραγματική ομορφιά, εντούτοις δεν παίρνω πίσω τη κρίση μου αυτή.
Ίσως γιατί από τη μέχρι τώρα εμπειρία μου πιστεύω ότι κυκλοφορεί πολλή μετριότητα σε επίπεδο εμφάνισης κυρίως, αλλά και υπηρεσιών, στις κατηγορίες των __τανών που αναφέρω, ιδίως στις c.g., λιγότερο στα studio και ακόμα λιγότερο στα c.t. Μόνο που με τα μεν στουντιοκόριτσα, που πολλά απ' αυτά είναι αντίστοιχης εμφάνισης με τη Χριστίνα ή και καλύτερα μερικές φορές, φεύγεις συνήθως με μια αίσθηση ξεπέτας μέσα σου, ενώ με τις c.t.ουρίστριες φεύγεις νιώθοντας μια γερή δαγκωματιά στο πισινό σου, άσε που μερικές απ' αυτές είναι αρκετά χειρότερες απ' αυτό που περιμένεις να συναντήσεις, ένεκα photoshop ή παλιών φωτό ή γιατί "βαφτίζονται" c.t.ουρίστριες χωρίς να πληρούν με τίποτα εμφανισιακά τις προδιαγραφές.
Ενώ τουλάχιστον η συγκεκριμένη σου προσφέρει ένα ισορροπημένα καλό πακέτο εμφάνισης και υπηρεσιών σε λογική τιμή. Και φαντάζομαι (κι ελπίζω) ότι δεν είναι η μόνη σ' αυτή τη κατηγορία. Γιαυτό έγραψα αυτό που έγραψα. Γιατί έχω ψωνίσει απ' όλων των ειδών τα κοφίνια. Αν και πάλι το βρίσκεις (εσύ αλλά και άλλοι) υπερβολικό, σεβαστό.

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
η νανσυ τωρα τελευταια το παιζει δυσκολη και δεν περναει.περασα σημερα και ειχε θεοδωρα αννα 1 κινεζουλα χοντρουλα ωσπου και εφυγα

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
πολυ καιρο οταν περυσι της εσκιζα το καλτσον δε τη χαλαγε φ4 που ηταν παλιο βρωμιαρα

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
η παρελαση εχει αλλαξει.  τωρα πια ερχονται και παρουσιαζονται ολεs μαζι, μεσα στο δωματιο.    φαση εχει.      δεν ξερειs ποια να πρωτοδιαλεξειs.    σημερα ηταν  χριστινα, θεοδωρα, βαλεντινα, αννα, λολα, και μια κινεζουλα.    οι γνωστεs δλδ.  λεω κοριτσια εχετε σημερα ορεξη?    γελακια,  προκλητικα  υποσχομενα βλεμματα και επιφωνηματα χαραs και συγκαταθεσηs απο ολεs.    η καθε μια με το δικο τηs στυλακι.  ηταν κοριτσια ετοιμα για ολα.      εφυγα και πηγα στο συγρ.29. 

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
η παρελαση εχει αλλαξει.   τωρα πια ερχονται και παρουσιαζονται ολεs μαζι, μεσα στο δωματιο.     φαση εχει.       δεν ξερειs ποια να πρωτοδιαλεξειs.    σημερα ηταν   χριστινα, θεοδωρα, βαλεντινα, αννα, λολα, και μια κινεζουλα.    οι γνωστεs δλδ.   λεω κοριτσια εχετε σημερα ορεξη?    γελακια,   προκλητικα  υποσχομενα βλεμματα και επιφωνηματα χαραs και συγκαταθεσηs απο ολεs.     η καθε μια με το δικο τηs στυλακι.   ηταν κοριτσια ετοιμα για ολα.      εφυγα και πηγα στο συγρ.29

πάλι με την ψωλή στο χέρι έμεινες δηλαδή! :2funny: :2funny: :2funny:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Σ έχει βαρέσει η μαλακία
συσσωρευμένη αγαμία
μάλλον θα πρέπει να το δείς
και σε γιατρό να κοιταχτείς

σου εύχομαι περαστικά
και σου το λέω ειλικρινά !

Είσαι μεγάλος κομπλεξάρας
αλλιώς το λένε και μινάρας
είσαι ρε φίλε κακομοίρης
είσαι μαλάκας και καρμοίρης

!

Περαστικά και πάλι !  ;)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Σ έχει βαρέσει η μαλακία
συσσωρευμένη αγαμία

σου εύχομαι περαστικά

είσαι ρε φίλε κακομοίρης

!

Περαστικά και πάλι !  ;)
  :2funny:  :2funny:  παντα θα σου δινω συγχαρητηρια φιλε ποιητη τσιμπουκιε.  ;)

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Σ έχει βαρέσει η μαλακία
συσσωρευμένη αγαμία

σου εύχομαι περαστικά

είσαι ρε φίλε κακομοίρης

!

Περαστικά και πάλι !  ;)

άντε γαμήσου ποιητή
πετάξου μέχρι τζιμπουτί
μπάς και ξεχαρμανιάσεις
και τις νουβέλες πιάσεις

χτύπα το πρώτο αεροπλανάκι
κάνε στον ινδικό μπανάκι
και αν σε γραπώσουν σομαλοί
πές τους ότι πήγαινες μπαλί

και αν δε θέλουν να σ'αφήσουν
κάντους μασάζ να λαλήσουν
δείξτους τί έμαθες εδώ
δώστους και από 1 ευρώ

και αν σε αφήσουν εμένα σφύρα
θα παραγγείλω και μια μπύρα
θα σε γαμανε όλη μέρα
μέχρι να δείς εσπέρα

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
άντε γαμήσου ποιητή
πετάξου μέχρι τζιμπουτί
μπάς και ξεχαρμανιάσεις
και τις νουβέλες πιάσεις

κάνε στον ινδικό μπανάκι

δείξτους τί έμαθες εδώ
δώστους και από 1 ευρώ

θα σε γαμανε όλη μέρα
μέχρι να δείς εσπέρα

:rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
άντε γαμήσου ποιητή
πετάξου μέχρι τζιμπουτί
μπάς και ξεχαρμανιάσεις
και τις νουβέλες πιάσεις

κάνε στον ινδικό μπανάκι

δείξτους τί έμαθες εδώ
δώστους και από 1 ευρώ

θα σε γαμανε όλη μέρα
μέχρι να δείς εσπέρα
      κολλητικο ειναι?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom