Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Λ.Συγγρού 147,Έναρξη 6/4/2010

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

paliogatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
 για περαστε.  υπαρχει ενδιαφερον.        η αλυσιδα( 147 - συγγρου 29 και μαρνηs 28, εχει μαζεψει ολα τα λεφτα).               μπραβο του τυπου.  
Σωστοσ ο νεος ..... Μπραβο του τυπου.

ταρα..... ταρα..... ταρα
Σας εχω νεα μαγκες και σορρυ για την επαρση αλλα μολλις γυρισα απο το 147 καιεπιτελους πηρα την ΝΑΝΣΥ  :rockon: :rockon: :rockon: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :happy: :happy: :happy: παλιο απωθημενο βλεπεται και για την ιστορια με αποζημιωσε στο επαρκο.

Εχω και αλλα καλα νεα απο σημερα η αλυσιδα λαδοτρυβιων Συγγρου 147,Συγγρου 29 και Μαρνης 28 το Full προγραμα το χρεωνουν 60 ευρω , ξαναματαμπραβο του τυπου και καλα θα κανουν να ακολουθησουν και οι υπολοιποι γιατι δεν τους βλεπω να σταυρονουνε πελατη !!!!!!!!!!

dhmosthenhs

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
η νανσυ ειναι η σεριφισα??????

dhmosthenhs

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ωραια  θα την τιμισω αξιζει?

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606

ταρα..... ταρα..... ταρα
Σας εχω νεα μαγκες και σορρυ για την επαρση αλλα μολλις γυρισα απο το 147 καιεπιτελους πηρα την ΝΑΝΣΥ  :rockon: :rockon: :rockon: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :happy: :happy: :happy: παλιο απωθημενο βλεπεται και για την ιστορια με αποζημιωσε στο επαρκο.

Εχω και αλλα καλα νεα απο σημερα η αλυσιδα λαδοτρυβιων Συγγρου 147,Συγγρου 29 και Μαρνης 28 το Full προγραμα το χρεωνουν 60 ευρω , ξαναματαμπραβο του τυπου και καλα θα κανουν να ακολουθησουν και οι υπολοιποι γιατι δεν τους βλεπω να σταυρονουνε πελατη !!!!!!!!!!

Διάρκεια προγράμματος ίδια ή το έχουνε μικρύνει το πρόγραμμα ?

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι ανοιχτό Κυριακή? και αν ναι τι ώρες? ευχαριστώ.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715

ταρα..... ταρα..... ταρα

μαγκες ο τυπος ειναι πολυ μπροστα....σας πληροφορω οτι μια γρηγορη περατζαδα που εκανα μεσα στην εβδομαδα ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΗΤΑΝ ΑΔΕΙΑ...εννοω τα 80αρια....του παιχτη με την γνωστη αλυσιδα ειναι φουλ....σας λεει αυτο κατι....?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
μαγκες ο τυπος ειναι πολυ μπροστα  του παιχτη με την γνωστη αλυσιδα ειναι φουλ....σας λεει αυτο κατι....?
  ΑΛΒΑΝΟΣ επιχειρηματιαs.    σου λεει τιποτα  αυτο ?  σουζα τιs εχει ολεs και στα  3 μαγαζια.        μαs πηραν ολα τα λεφτα οι αλβανοι.    τα στελνουν και  στην πατριδα και τα ξεπλενουν.    ειναι και διοδοs με τα ναρκωτικα .    με αυτουs τουs τροπουs ανθει η αλαβανια  και ειναι ρυθμιστηs  σε διαφορα πολιτικα και οικονομικα θεματα και εχει πολιτικη στηριξη.      εδω στην αγορα κατω στην  οδο αθηναs( me τα κρεατα και τα ψαρια ,  εχουν μπει για τα καλα οι  αλβανοι, και ελεγχουν το 50% των μαγαζιων).  αs οψονται οι δικοι μαs.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16

ταρα..... ταρα..... ταρα

αφου εβγαλεs το απωθημενο σου , ολα καλα λοιπον.  γιατι απο οτι γνωριζω η νανσυ δεν προλαβαινει να ξυστει.    ποσο μαλλον να μπει στο δωματιο  ,  και να αφησει αλλη στην θεση τηs,  εστω και για λιγο.                      (στην αρχη που ανοιξε το μαγαζι,  εμπαινε επιλεκτικα) .          θελει τα παντα να περνουν απο τον ελεχγο τηs.        επισηs εχει τοσα κοριτσια που πρεπει να δουλεψουν.    επισηs το αφεντικο δεν θελει οι υπευθυνεs να μπαινουν στα δωματια.    ειναι λιγο αυστηρο.  για αυτο εδιωξε και την βικυ απο το συγγρου 29( ηταν ο εναs λογοs).        θα πρεπει να σε γουσταρε παρα πολυ.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Λοιπόν,η ανθρώπινη ψυχολογία ειναι παράξενο πράγμα....καθε τι απαγορευμένο μας προσελκύει...Εχω κι εγω απωθημένο με την Νάνσυ,2 φορές μου εχει αρνηθεί (παλιά,οχι τώρα),αλλά τι θυμήθηκα ρε μαγκες? οταν πρωτοάνοιξε το μαγαζί,γύρω στην ανοιξη,ειχα παει 1-2 φορές.Τότε σερίφισσα ηταν μια αλλή,και η Νανσυ ηταν στην παρέλαση...Λοιπόν,2 φορές που πήγα πήρα αλλες και δεν περασα και σπουδαία.Δηλαδή,δεν την επέλεξα.Ε,την τριτη φορά που πήγα,ηταν σερίφισσα,της την επεσα,εφαγα πόρτα.....Το ίδιο και την τέταρτη...ουτε η απειλή αποχώρησης επιασε.....Απο τότε (καλοκαιρι 2010) δεν εχω ξαναπάει.....

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
αυτη η νανσυ εχει :tits2:?επισης που χαθηκε αυτη η βικυ η πολωνεζα...που εχει παει κ ξεκουραζεει τους βυζους της???

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
.Ε,την τριτη φορά που πήγα,ηταν σερίφισσα,της την επεσα,εφαγα πόρτα.....Το ίδιο και την τέταρτη...ουτε η απειλή αποχώρησης επιασε.....Απο τότε (καλοκαιρι 2010) δεν εχω ξαναπάει.....
    :think:  :think: θα ριψοκινδυνεψε αρκετα.  το αφεντικο κανει εφοδουs συχνα.  μπορει και να εχανε και την δουλεια τηs.    :think:

tiop

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Επίσκεψη την Παρασκευη.Επέλεξα Χριστίνα πολυ καλη εμφανιση αλλά .....η τα έχει οικονομήσει η το 60αρι της ξυνιζει.ΞΕΠΕΤΑ του κερατά...δυστυχώς,μπορει να έτυχε σε μένα.Παλαιοτερα ηταν φωτιά και λαύρα.....

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
παιδια η νανσυ για να ξερετε ειναι αλβανιδα με καλο κορμι μετριο βυζι και μετρια στο κρεβατι.πρεπει να σε γουσταρει για να παιξει μπαλα.την ειχα παρει φ4 , πολλες φακιδες στο σωμα. συστηνεται σαν ουγγαρεζα πρωην κομωτρια αλλα για κακη της τυχη ηξερα κατι λεξεις ουγγρικες και με κοιταγε σαν εξωγηινη οταν της τις ειπα. προσοχη στα α λ β α ν α

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
παιδια η νανσυ για να ξερετε ειναι αλβανιδα με καλο κορμι μετριο βυζι και μετρια στο κρεβατι.πρεπει να σε γουσταρει για να παιξει μπαλα.την ειχα παρει φ4 , πολλες φακιδες στο σωμα. συστηνεται σαν ουγγαρεζα πρωην κομωτρια αλλα για κακη της τυχη ηξερα κατι λεξεις ουγγρικες και με κοιταγε σαν εξωγηινη οταν της τις ειπα. προσοχη στα α λ β α ν α

Αγαπητέ φίλε,εμείς φταίμε,δεν φταίνε αυτές.....οταν φτάνουμε στο σημείο να παρακαλάμε μια μετριότατη γκόμενα για να την πηδήξουμε πληρώνοντάς την,τότε κι αυτή καλά κάνει και το παίζει απρόσιτη....Προσωπικά,Αλβανή που να κάνει καλό κρεβάτι δεν εχω συναντήσει ποτέ....Μέτριο ναι,τυπικά καλό ναι,αλλά πραγματικά καλό ποτέ μου....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom