Οχι πεοδώρα ρε Lio αφου είναι απίθανο το μαναράκι.Μη μου το χαλάς...plaese!!!με τιs νεεs τιμεs kai τιs μαλακιεs με τα οχι καθαρα μισαωρα( οχι μονο εδω, αλλα και οπου αλλου υπαρχουν ) , ολεs πια βιαζονται ακομη πιο πολυ. στουντιο θυμιζουν στην καλυτερη περιπτωση. αγωνα δρομου το καταντησαν. πολυ τρεξιμο και αγχοs ακομη και για ενα ? ημαρτον. εδω παντωs εχουν φερει και ενα νεο κινεζακι( η απο οπου αλλου ειναι) και ενα μικρο ξανθο στρουμπουλο , κλινει προs βιζουδικο. ηταν επισηs και χριστινα και πεοδωρα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Λ.Συγγρού 147,Έναρξη 6/4/2010
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 419
- Εμφανίσεις 46K
-
- Ετικέτες
- νέα σμύρνη
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Επισκεψη πρωτη μου φορα στο μπουρδελο-μασατζιδικο αυτο σημερα . Απο την αλυσιδα ειχα επισκεφτει το Μαρνης 28.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ : ΜΟΛΙΣ παρκαρα απ'εξω , 18¨20 με παιρνει τηλεφωνο ενας φιλος μου. Μιλαμε ενα λεπτο και βγαινω απο το αμαξι. Παω, χτυπαω κουδουνι,ανεβαινω.
Μου ανοιγει μια με κοντο κοκκινο μαλλι, τελειο σωμα, καβλογκομενα. Με παει στο δωματιο.Της λεω : εδω δεν εχω ξαναρθει οταν με ρωτησε. Οκ μου λεει, παω να φερω τις κοπελες.
Ακολουθει παρελαση. Διαλεγω την κινεζουλα Μιμι.
Παω στο μπανιο να κανω ντους. Γυρναω, και καπακι μπαινει η μικρη. 25 χρονων, τελεια χειλη, ομορφο προσωπο, με λεπτο σωμα, τιποτα το φοβερο ομως απο καμπυλες.
Μασαζ του κωλου οποτε και γυρναω. Δε μ'αρεσει να γραφω λεπτομερειες. Αρκετα διεκπεραιωτικη στο σεξ, χωρις να δειχνει βαρετη, το παλευε να δειξει οτι το ευχαριστιεται και μπορει σε καποιους να αρεσει. Σε καμια περιπτωση δεν την ελεγες προσποιητη, ουτε ομως και αδιαφορη. Παλευε σε ο,τι σταση ηθελες και εγω δεν ηθελα να την πιεσω οπου πονουσε.Τελειωμα στο σωμα της.Δεν εδειχνε να τα παιρνει στο στομα και δεν πιεζω ποτε για κατι τετοιο.
Συμπερασματικα : εχω παει και με καλυτερες κινεζουλες, μαλιστα η Νινα στο Μαρνης 28 ηταν μια απο αυτες.Οπως και η Στελλα στο Καλ.85.Τελειωνουμε λοιπον, και αρχιζει η κοπελιτσα να παιρνει χαρτι και οινοπνευμα να καθαριστει. Ταυτοχρονα, στρωνει το μασαζοκρεβατο, καθαριζει εμενα και παιρνει χαρτια, προφυλακτικο κλπ. Βαζει πετσετα και παει να πλυθει, αυτο για οσους θελουν καθαριοτητα ειναι ΣΥΝ. Εγω την πληρωσα στο μεταξυ, τα 60 ευρω. Ντυνομαι και κανω να φυγω.
Βγαινει η καριολα η σεριφισσα (για να χρησιμοποιησω την τεχνικη ορολογια των μασαζ) και μου λεει : εκατσες πανω απο μιση ωρα και στο ειχα πει. Της λεω αποκλειεται να εκατσα πανω απο μιση ωρα και δευτερον δεν μου ειπες καν τιμες,ωρες και προγραμμα. Εκλεισε την πορτα τσαντισμενη. Ξερετε τι ωρα εγινε η κουβεντα? 19: 02 !!!
Αρα απο τη στιγμη που βγηκα εγς απο το αμαξι περασαν 40 λεπτα και μεσα ειχε : παρελαση κοριτσιων, ντους δικο μου, καθαρισμα μετα το σεξ. Και η καριολα πηγε να μου φαει λεφτα.
Και μονο που πηγαν με κουτοπονηρια, εν μεσω τετοιων καιρων να κανουν κατι τετοιο, αντιο για μενα απο πελατη.
Παρεπιπτοντως : στο μαρνης 28 ειχε το δωματιο εσωτερικη ντουσιερα. Σ'αυτο οχι.
Απλα, οποιος θελει να παει, ας κραταει ενα χρονομετρο μαζι του να της το τριψει στη μουρη.
Και για να μη νομιζουν οτι ειμαστε μαλακες : αν τα 45' κανουν 80 ευρω, αυτο ειναι 1,78 ευρω/λεπτο.
Με 30' και 60 ευρω τιμη, αυτο κανει : ------------------------------------------> 2,00 ευρω/λεπτο.
Αρα αυξηση. ΚΑΙ αυξηση λοιπον ΚΑΙ κουτοπονηρια. Στον κωλο τους να μπει και αντε γεια κι απο δω!
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ : ΜΟΛΙΣ παρκαρα απ'εξω , 18¨20 με παιρνει τηλεφωνο ενας φιλος μου. Μιλαμε ενα λεπτο και βγαινω απο το αμαξι. Παω, χτυπαω κουδουνι,ανεβαινω.
Μου ανοιγει μια με κοντο κοκκινο μαλλι, τελειο σωμα, καβλογκομενα. Με παει στο δωματιο.Της λεω : εδω δεν εχω ξαναρθει οταν με ρωτησε. Οκ μου λεει, παω να φερω τις κοπελες.
Ακολουθει παρελαση. Διαλεγω την κινεζουλα Μιμι.
Παω στο μπανιο να κανω ντους. Γυρναω, και καπακι μπαινει η μικρη. 25 χρονων, τελεια χειλη, ομορφο προσωπο, με λεπτο σωμα, τιποτα το φοβερο ομως απο καμπυλες.
Μασαζ του κωλου οποτε και γυρναω. Δε μ'αρεσει να γραφω λεπτομερειες. Αρκετα διεκπεραιωτικη στο σεξ, χωρις να δειχνει βαρετη, το παλευε να δειξει οτι το ευχαριστιεται και μπορει σε καποιους να αρεσει. Σε καμια περιπτωση δεν την ελεγες προσποιητη, ουτε ομως και αδιαφορη. Παλευε σε ο,τι σταση ηθελες και εγω δεν ηθελα να την πιεσω οπου πονουσε.Τελειωμα στο σωμα της.Δεν εδειχνε να τα παιρνει στο στομα και δεν πιεζω ποτε για κατι τετοιο.
Συμπερασματικα : εχω παει και με καλυτερες κινεζουλες, μαλιστα η Νινα στο Μαρνης 28 ηταν μια απο αυτες.Οπως και η Στελλα στο Καλ.85.Τελειωνουμε λοιπον, και αρχιζει η κοπελιτσα να παιρνει χαρτι και οινοπνευμα να καθαριστει. Ταυτοχρονα, στρωνει το μασαζοκρεβατο, καθαριζει εμενα και παιρνει χαρτια, προφυλακτικο κλπ. Βαζει πετσετα και παει να πλυθει, αυτο για οσους θελουν καθαριοτητα ειναι ΣΥΝ. Εγω την πληρωσα στο μεταξυ, τα 60 ευρω. Ντυνομαι και κανω να φυγω.
Βγαινει η καριολα η σεριφισσα (για να χρησιμοποιησω την τεχνικη ορολογια των μασαζ) και μου λεει : εκατσες πανω απο μιση ωρα και στο ειχα πει. Της λεω αποκλειεται να εκατσα πανω απο μιση ωρα και δευτερον δεν μου ειπες καν τιμες,ωρες και προγραμμα. Εκλεισε την πορτα τσαντισμενη. Ξερετε τι ωρα εγινε η κουβεντα? 19: 02 !!!
Αρα απο τη στιγμη που βγηκα εγς απο το αμαξι περασαν 40 λεπτα και μεσα ειχε : παρελαση κοριτσιων, ντους δικο μου, καθαρισμα μετα το σεξ. Και η καριολα πηγε να μου φαει λεφτα.
Και μονο που πηγαν με κουτοπονηρια, εν μεσω τετοιων καιρων να κανουν κατι τετοιο, αντιο για μενα απο πελατη.
Παρεπιπτοντως : στο μαρνης 28 ειχε το δωματιο εσωτερικη ντουσιερα. Σ'αυτο οχι.
Απλα, οποιος θελει να παει, ας κραταει ενα χρονομετρο μαζι του να της το τριψει στη μουρη.
Και για να μη νομιζουν οτι ειμαστε μαλακες : αν τα 45' κανουν 80 ευρω, αυτο ειναι 1,78 ευρω/λεπτο.
Με 30' και 60 ευρω τιμη, αυτο κανει : ------------------------------------------> 2,00 ευρω/λεπτο.
Αρα αυξηση. ΚΑΙ αυξηση λοιπον ΚΑΙ κουτοπονηρια. Στον κωλο τους να μπει και αντε γεια κι απο δω!
η συγκεκριμενη ειναι απο τιs χειροτερεs που υπαρχουν. το εχω πει τοσεs φορεs. θα μπορουσε να κανει και λιγο τα στραβα ματια. δεν συμπεριφερονται ετσι, ουτε στουs νεουs πελατεs και ιδιωs και στουs πιο παλιουs. η ληγουρω η αλαβανιδα. δεν τηs φθανουν τα 100 ολοκληρα ευρω, που παιρνει μεροκαματο ?Βγαινει η καριολα η σεριφισσα (για να χρησιμοποιησω την τεχνικη ορολογια των μασαζ) και μου λεει : εκατσες πανω απο μιση ωρα και στο ειχα πει.
Ποια ειναι αυτη η μαλακω ρε Τζερυ?Τι αλλα εχει κανει? Μιλαμε, μολις κατεβηκα, ετυχε να κοιταξω το κινητο, βλεπω την ωρα 19:02 και βλεπω την κληση που ειχα λαβει στις 18:20 και ημουν ετοιμος να ανεβω πανω να την κραξω. Αλλα δεν πειραζει, τωρα που θα χασουν εναν πελατη ακομα και θα το μαθει και ολο το φορουμ τι μαλακιες κανουν, θα πονεσει καλυτερα....
απο τιs μεγαλυτερεs ευρωφονιαδεs. δεν φθανει που λιγδωσε το εντερο τηs, το παιζει και ντιβα. δεν μπορω να μπω σε λεπτομερειεs γιατι θα καταλαβει.Ποια ειναι αυτη η μαλακω ρε Τζερυ?Τι αλλα εχει κανει? Μιλαμε, μολις κατεβηκα, ετυχε να κοιταξω το κινητο, βλεπω την ωρα 19:02 και βλεπω την κληση που ειχα λαβει στις 18:20 και ημουν ετοιμος να ανεβω πανω να την κραξω. Αλλα δεν πειραζει, τωρα που θα χασουν εναν πελατη ακομα και θα το μαθει και ολο το φορουμ τι μαλακιες κανουν, θα πονεσει καλυτερα....
ena παραδειγματακι τωρα που θυμηθηκα ειναι οτι, οταν ειχε πρωτοανοιξει το μαγαζι και παρακαλουσε για καλα λογια να γραφτουν εδω μεσα και μαλιστα προσφεροταν και η ιδια ανευ πληρωμηs. αλλα πηρε τα τετοια μου. αν ηταν αλλοι θα το ειχαν εκμεταλευτει και θα ετρεχαν σαν ληγουρια.
δεν προκειται να πεινασει φιλε. παντα υπαρχουν . και αυτεs δεν πανε πισω. εκπαιδευονται σωστα.Ε αφου τα διαβαζει, να της πω κι εγω οτι ειναι μαλακισμενη και της ευχομαι να πεινασει για να βαλει μυαλο. Τα κοριτσια δε φταινε βεβαια, αλλα ετσι ειναι...με μαλακες αφεντικα, η καθε δουλεια θα παει σκατα..
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.044
- Πόντοι
- 5.975
Eτεροχρονισμένο-- αλλα ενδιαφέρον..--- >
.Λοιπόν,2 φορές που πήγα πήρα αλλες και δεν περασα και σπουδαία.Δηλαδή,δεν την επέλεξα.Ε,την τριτη φορά που πήγα,ηταν σερίφισσα,της την επεσα,εφαγα πόρτα.....Το ίδιο και την τέταρτη...ουτε η απειλή αποχώρησης επιασε.....
---
ακριβώς το ιδιο έχει συμβει και σε εμενα και σε δυο άλλους γνωστους με την Ζανα, δηλ. αν δεν την επαιρνες στο Σολ 54 ( οταν δεν ήταν σερίφισα)
σε σχεση με μετα στο καινούριο Στ 29 που ήταν σερίφισα
.Λοιπόν,2 φορές που πήγα πήρα αλλες και δεν περασα και σπουδαία.Δηλαδή,δεν την επέλεξα.Ε,την τριτη φορά που πήγα,ηταν σερίφισσα,της την επεσα,εφαγα πόρτα.....Το ίδιο και την τέταρτη...ουτε η απειλή αποχώρησης επιασε.....
---
ακριβώς το ιδιο έχει συμβει και σε εμενα και σε δυο άλλους γνωστους με την Ζανα, δηλ. αν δεν την επαιρνες στο Σολ 54 ( οταν δεν ήταν σερίφισα)
Και σε μένα πήγαν να μου παίξουν ανάλογη πουστιά με τον χρόνο γιάυτό και δεν ξαναπάτησα.Την ώρα της πράξης μια κορασίδα μου είπε ότι τελειώσε ο χρόνος και θέλω άλλα 80.Φυσικά και δεν τα έδωσα.Από τότε έριξα μάυροEτεροχρονισμένο-- αλλα ενδιαφέρον..--- >
---
MMG
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 518
- Πόντοι
- 306
απο τιs μεγαλυτερεs ευρωφονιαδεs. δεν φθανει που λιγδωσε το εντερο τηs, το παιζει και ντιβα. δεν μπορω να μπω σε λεπτομερειεs γιατι θα καταλαβει.
Ρε ουστ η καργια
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.044
- Πόντοι
- 5.975
την ώρα της πράξης μια κορασίδα μου είπε ότι τελειώσε ο χρόνος και θέλω άλλα 80.Φυσικά και δεν τα έδωσα
-----
ορθώς
το ίδιο ελεγε (δεν ξερω αν το κάνει τωρα) και η κα Σοφία στο παλιό ζανοσπιτο
αμα ειχες διαθεση για λίγο παραπάνω, τις είχε δασκαλέψει (9 Δεσποινα , Παολα κλπ) να ζητάνε και δευτερο 80αρι ασχετως αν είχες κατσει πχ 10 λεπτά παραπάνω ..
-----
ορθώς
αμα ειχες διαθεση για λίγο παραπάνω, τις είχε δασκαλέψει (9 Δεσποινα , Παολα κλπ) να ζητάνε και δευτερο 80αρι ασχετως αν είχες κατσει πχ 10 λεπτά παραπάνω ..
Η Χριστίνα τα κάνει αυτά.Διψαει για γιούρα!!!!την ώρα της πράξης μια κορασίδα μου είπε ότι τελειώσε ο χρόνος και θέλω άλλα 80.Φυσικά και δεν τα έδωσα
-----
ορθώς
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
μαγκες εμενα δεν μου το εχει κανει....και ειμαι σιγουρος οτι περασα το μισαωρο...τι να πω....Η Χριστίνα τα κάνει αυτά.Διψαει για γιούρα!!!!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 240.901
- Πόντοι
- 46.232
καλησπερα , σημερινη μεσημεριανη επισκεψη σ147 για χαλαρωση πριν το μεσημεριανο ματσ με τους κρητικους μςζεδες και την
ρακι σε κρητικη ταβερνα στο ρεντη , πρψτη φορα βγαινω κυριακη και λογο ελλειψης χρονου επισκευτηκα την γειτονια μου ,
μου εκανε εντυπωση που κυριακατικα δουλευε το χριστινακι.....τελικα ομως περασα με την 20χρονη ρωσσιδα κατα τα λεγομενα της
ψανθια με πρασινα ματι θεοδωρα , πολυ ωραιο προσωπο, μασαζακι πολυ μετριο ,βγαζει τα ρουχα της και τελικα αυτα ηταν που
την κολακευαν αρκετα , η γυμνη αληθεια ηταν κατωτερη τον προσδοκειων οπως και το κυριος μενου , χωρις προφυλακτικο μονο
με παροτρηνση μου για κανα λεπτο περασμα προφυλακτικου και γαμησι αρκετα δυνατο με ψιλοφαικ φωνουλες αλλα και πολυ κρεμα στο μουνι
τελειωμα στο σωμα ,συμμετοχη οχι καλη δεν θα την ξαναεπερνα , εχει ομως πολυ ωραιο προσωπο , πρεπει περσι να την ειχα παρει φυλης....
ρακι σε κρητικη ταβερνα στο ρεντη , πρψτη φορα βγαινω κυριακη και λογο ελλειψης χρονου επισκευτηκα την γειτονια μου ,
μου εκανε εντυπωση που κυριακατικα δουλευε το χριστινακι.....τελικα ομως περασα με την 20χρονη ρωσσιδα κατα τα λεγομενα της
ψανθια με πρασινα ματι θεοδωρα , πολυ ωραιο προσωπο, μασαζακι πολυ μετριο ,βγαζει τα ρουχα της και τελικα αυτα ηταν που
την κολακευαν αρκετα , η γυμνη αληθεια ηταν κατωτερη τον προσδοκειων οπως και το κυριος μενου , χωρις προφυλακτικο μονο
με παροτρηνση μου για κανα λεπτο περασμα προφυλακτικου και γαμησι αρκετα δυνατο με ψιλοφαικ φωνουλες αλλα και πολυ κρεμα στο μουνι
τελειωμα στο σωμα ,συμμετοχη οχι καλη δεν θα την ξαναεπερνα , εχει ομως πολυ ωραιο προσωπο , πρεπει περσι να την ειχα παρει φυλης....
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
καλησπερα , σημερινη μεσημεριανη επισκεψη σ147 για χαλαρωση πριν το μεσημεριανο ματσ με τους κρητικους μςζεδες και την
Αναβάθμιση λοιπόν η κοπέλα από τα 20 στα 80. Αντε και του χρόνου στα ct με 250
η μονη ειναι? και ποια δεν διψαει απο αυτεs που κανουν αυτη την δουλεια? τουλαχιστον αυτεs μπαινουν στα δωματια. εδω η νανσυ που παιρνει μεροκαματο 100 ευρω και δεν κανει τιποτα, μια φορα ηθελε να παρει καποια αμοιβη και αυτη η κακομοιρα, απο συναντηση για εξω, που κανονιζα με μια εργαζομενη του μαγαζιου.Η Χριστίνα τα κάνει αυτά.Διψαει για γιούρα!!!!
loop15
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Ε ειναι η ωρα και η ημερα ρε παιχτη.....Παρασκευη μετα τις 3 μεσημερι ειναι η χειροτερη ωρα για επισκεψημεσημεριανο περασμα...ολα τα δωματια γεματα.....α ρε πουτανα κριση.....δεν εχουμε φραγκο......
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.