Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Λ.Συγγρού 147,Έναρξη 6/4/2010

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Αγαπητέ φίλε,εμείς φταίμε,δεν φταίνε αυτές.....οταν φτάνουμε στο σημείο να παρακαλάμε μια μετριότατη γκόμενα για να την πηδήξουμε πληρώνοντάς την,τότε κι αυτή καλά κάνει και το παίζει απρόσιτη....Προσωπικά,Αλβανή που να κάνει καλό κρεβάτι δεν εχω συναντήσει ποτέ....Μέτριο ναι,τυπικά καλό ναι,αλλά πραγματικά καλό ποτέ μου....
      νομιζω οτι πολυ ασχοληθηκαμε.    κανει μπαμ, οτι ειναι αλβανιδα( ασχετα τι λεει αυτη). 

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Τελικα ρε παιδια η ΧΡΙΣΤΙΝΑ δινει ΚΟΛΟ η οχι ???

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Οπως αναφέρω και προηγουμένως η Χριστίνα η τα κονόμησε η το 60αρι δεν της φτανει.
ανεκαθεν την χαρακτηριζε η αλαζονεια.   ποσο μαλλον τωρα, που το παιζει και ντιβα.  επισηs πιο παλια σαν γνησια αλβανιδα δεν ηταν και το δυνατο τηs σημειο η καθαριοτητα(   αυτο απο 2 κοπελλεs που δεν δουλευουν πια εκει).   τωρα αν  εχει βελτιωθει σε αυτον τον τομεα, δεν γνωριζω.  

tiop

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σημερινή επίσκεψη στο ίδρυμα και κατά την παρουσίαση των κοριτσιών μου έκανε κλικ η Βαρβαρα και παρότι είμαι βυζολάγνος απεδείχθη για μένα η τέλεια επιλογή.ΔΕν θα πω πολλά-να μη κουράσω-αλλά η κοπέλλα δεν παίζεται.Πρωτα απ όλα είναι άκρως ευγενική,πρόσχαρη,χαμογελαστή,πεντακάθαρη και ξέρει πολυ καλά αυτό που ζητας και στο δίνει με τον καλύτερο τρόπο.Μασαζάκι όχι πολύ καλό αλλά στο 2ο μέρος η συμμετοχή της ήταν άκρως αισθησιακή,ερωτική και έδειξε με αληθοφάνεια ότι ευχαριστηθηκε και αυτή το όλο σκηνικό.Εντυπωσιακό ήταν ότι τα χρήματα που άφησα αμέσως μετα τη συνεδρία-ευχαριστημένος ων-δεν τα άγγιξε ακόμα και όταν με συνόδεψε στην έξοδο.Θα την επισκέπτομαι συχνά διότι αξίζει στα αντικειμενικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα κορίτσι του χώρου αυτού.Όσον γιά τα υποκειμενικά εμένα με κάλυψαν πολύ αλλα περί ορέξεως ......

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μετά τη κριτική του συναδέλφου tiop αποφάσισα χθες να πεταχτώ από το σχετικά απομακρυσμένο ίδρυμα να δω τί παίζει με τη Βαρβάρα. Για κακή μου τύχη όμως δεν ήταν εκεί λόγω κυριακής και έτσι προχώρησα στα ενδότερα με τη χριστίνα μια και ήταν η μόνη που μου εκανε κλικ εμφανισιακά. Πράγματι η κοπέλα είναι από τις ωραίες παρουσίες του χώρου με ξανθό βαμμένο μαλλί, ωραίο σωμα και 3άρι φυσικό στήθος. Αρχικά της ζήτησα να κάνει μπανάκι κάτι στο οποίο δυσανασχέτησε λίγο χωρίς όμως να πει όχι. Στη συνέχεια ακολούθησε 5-λεπτο μασάζ (χρονομετρημένο) και με δική της πρωτοβουλία γύρισμα για τα υπόλοιπα στα οποία δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα καθώς διέγνωσα μια τάση βιασύνης και προσποίησης. Τελείωμα στο ομολογουμένως όμορφο στήθος της. Η κοπέλα είναι πραγματικά όμορφη αλλά ίσως δε ταιριάξαμε ως χημεία. Μπορεί και το 30-λεπτο να μη δημιουργεί τις κατάλληλες προυποθέσεις αφού εισάγει μια πίεση χρόνου.  Ίσως ξαναπροσπαθήσω για να εχω και 2η γνώμη αφού δε θέλω να την αδικήσω. Α κατά δήλωση της είναι από ουγγαρία αν και αυτό μικρή σημασία έχει.

taskanas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Κριτικές
6
Like
354
Πόντοι
301
τι ωρα κλεινει το μαγαζι?????????//

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μετά τη κριτική του συναδέλφου tiop αποφάσισα χθες να πεταχτώ από το σχετικά απομακρυσμένο ίδρυμα να δω τί παίζει με τη Βαρβάρα. Για κακή μου τύχη όμως δεν ήταν εκεί λόγω κυριακής και έτσι προχώρησα στα ενδότερα με τη χριστίνα μια και ήταν η μόνη που μου εκανε κλικ εμφανισιακά. Πράγματι η κοπέλα είναι από τις ωραίες παρουσίες του χώρου με ξανθό βαμμένο μαλλί, ωραίο σωμα και 3άρι φυσικό στήθος. Αρχικά της ζήτησα να κάνει μπανάκι κάτι στο οποίο δυσανασχέτησε λίγο χωρίς όμως να πει όχι. Στη συνέχεια ακολούθησε 5-λεπτο μασάζ (χρονομετρημένο) και με δική της πρωτοβουλία γύρισμα για τα υπόλοιπα στα οποία δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα καθώς διέγνωσα μια τάση βιασύνης και προσποίησης. Τελείωμα στο ομολογουμένως όμορφο στήθος της. Η κοπέλα είναι πραγματικά όμορφη αλλά ίσως δε ταιριάξαμε ως χημεία. Μπορεί και το 30-λεπτο να μη δημιουργεί τις κατάλληλες προυποθέσεις αφού εισάγει μια πίεση χρόνου.  Ίσως ξαναπροσπαθήσω για να εχω και 2η γνώμη αφού δε θέλω να την αδικήσω. Α κατά δήλωση της είναι από ουγγαρία αν και αυτό μικρή σημασία έχει.

ωχ  τις εχει δασκαλεψει η νανσυ να λενε απο ουγγαρια οπως κι αυτη.πετα τους καμια ουγγρικη λεξη να δεις θα σε κοιτανε σαν χανοι ...... οι παλιοαλβανιδες

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Θα το έκανα αλλά δε ξέρω ουγγρικά

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ούγκρος ήταν κι ο Πούσκας
ήταν και  λίγο φούσκας
Ελληνας κι ο Μπουμπλής
Σκοτζέσος ο Νταλγκλίς !

Βαρβάρα απο Ουγγαρία
ή απο Αλβανία
μικρή έχει σημασία
αν ξέρει ιππασία !

:grin:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
ωραίος ο ποιητής tsiboukios

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Ούγκρος ήταν κι ο Πούσκας
ήταν και  λίγο φούσκας
Ελληνας κι ο Μπουμπλής
Σκοτζέσος ο Νταλγκλίς !

Βαρβάρα απο Ουγγαρία
ή απο Αλβανία
μικρή έχει σημασία
αν ξέρει ιππασία !

ΡΕ !!!  tsiboukios κολλητος του Θεοφανους εισαι ???  Και γαμω τα στοιχακια γραφεις !!!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Θεοφάνους ? Ποιός είν΄αυτός ?  :think:

tiop

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
OXI φίλε μου ,δεν φταίει καμμία χημεία.Φταίει μόνο το ότι η Χριστίνα χόρτασε ευρα και τώρα κολλάει τα τελευταία ένσημα 'οπως ο Ζιλμπέρτο στο ΠΑΟ.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
ουγγαρια?.....καλο και αυτο.....να γιατι ηταν σκραπας στην γεωγραφια....μπερδευε ΠΑΝΤΑ την χωρα της με την ουγγαρια.....

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
με τιs νεεs τιμεs kai τιs  μαλακιεs με τα  οχι καθαρα μισαωρα( οχι μονο εδω, αλλα και οπου αλλου υπαρχουν ) ,  ολεs πια βιαζονται ακομη πιο πολυ.  στουντιο  θυμιζουν στην καλυτερη περιπτωση.    αγωνα δρομου το καταντησαν.      πολυ τρεξιμο και αγχοs  ακομη και για ενα  :fuck2:  ?  ημαρτον.    εδω παντωs εχουν φερει και ενα νεο κινεζακι( η απο οπου αλλου ειναι)    και ενα μικρο ξανθο στρουμπουλο , κλινει προs βιζουδικο.  ηταν επισηs και χριστινα και  πεοδωρα. 

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom