vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
οχι σε ολα.... ;)Ε ειναι η ωρα και η ημερα ρε παιχτη.....Παρασκευη μετα τις 3 μεσημερι ειναι η χειροτερη ωρα για επισκεψη
οχι σε ολα.... ;)Ε ειναι η ωρα και η ημερα ρε παιχτη.....Παρασκευη μετα τις 3 μεσημερι ειναι η χειροτερη ωρα για επισκεψη
εκει που πρεπει να πηγαινειs , δεν παs. εσυ χανειs ;)μεσημεριανο περασμα...ολα τα δωματια γεματα
Για πες μου εσυ, ποιο προτεινεις ???εκει που πρεπει να πηγαινειs , δεν παs. εσυ χανειs ;)
κάποιο νέο από το μέτωπο?
είπαμε το μαγαζί είναι ξεπέτα! ΜΑΚΡΙΑ!!!
Αχα, ώστε είναι ΚΑΙ ξεπέτα. Δηλδή όχι μόνο έχει μπάζα, αλλά σε ξεπετάνε κιόλας. Όλα τα "καλά" μαζί δηλαδή.
για το μπάζα δεν θα συμφωνήσω έχει μια δυό καλές, αλλά από σερβις και τιμές είναι
Κοίτα εγώ όπως έγραψα συνάντησα μία που ήταν καλή. Ίσως η άλλη να είχε ήδη φύγει αφού ήταν σχεδόν 9 μ.μ.
Σε τελευταία ανάλυση πάντως δεν λεμε πολύ διαφορετικά πράγματα, γιατί το ποσοστό 2/7 (2 ευπαρουσίαστες στις 7) είναι όπως και να το κάνουμε μικρό.
η αννα ? η ελαφρωs παχουλουλα? ποτε ειχαν ακουστει καλα λογια για αυτην στην μαρνηs ?και η αννα η οποια τιμηθηκε μιας και ειχα ακουσει καλα λογια επι εποχης Μαρνης.
Μασαζ καλο(δεκαλεπτο)προκαταρκτικα μετρια και μπριζολα καλουτσικη.Δηλαδη δεν τρελαθηκα κιολας....
... η αννα η οποια τιμηθηκε ...
Καπου στις πρωτες 300 σελιδες του thread μασατζιδικα που γαμας επι εποχης 2006-2007 ειχα διαβασει αν θυμαμαι καλα για χυσιματα παντου,ισπανικες,δαχτυλα κλπ.Δεν ειμαι και πολυ μιλφακιας αλλα εκεινη τι στιγμη ηταν και η μονη που μου εκανε κλικ και μιας και τα μιλφονια γενικως δινουν συνηθως το κατι παραπανω ειπα να δοκιμασω.(τη συγκεκριμενη βεβαια μαλλον προμιλφ θα την ελεγα)η αννα ? η ελαφρωs παχουλουλα? ποτε ειχαν ακουστει καλα λογια για αυτην στην μαρνηs ?
Εκτιμώ ότι έχει το πιο όμορφο πρόσωπο από τις ομόσταυλές της, αλλά αναζητά την ηδονή στο φαγητό, καθότι τη γενετήσια ηδονή την έχει θυσιάσει στο βωμό του χρήματος.
Είναι δε στενή (σχετικώς)...
η αννα ? η ελαφρωs παχουλουλα? ποτε ειχαν ακουστει καλα λογια για αυτην στην μαρνηs ?
δεν λεμε για την ιδια. αυτην που ξερω εγω στο 147 ειναι μικρουλα.Καπου στις πρωτες 300 σελιδες του thread μασατζιδικα που γαμας επι εποχης 2006-2007 ειχα διαβασει αν θυμαμαι καλα για χυσιματα παντου,ισπανικες,δαχτυλα κλπ.Δεν ειμαι και πολυ μιλφακιας αλλα εκεινη τι στιγμη ηταν και η μονη που μου εκανε κλικ και μιας και τα μιλφονια γενικως δινουν συνηθως το κατι παραπανω ειπα να δοκιμασω.(τη συγκεκριμενη βεβαια μαλλον προμιλφ θα την ελεγα)
την χριστινα την εδιωξαν απο εκει, γιατι δεν τηs εφθαναν οσα εβγαζε σαν εσωτερικη . ηθελε να επεκτεινει τιs δραστηριοτητεs τηs και εξω , με αποτελεσμα να χανει το μαγαζι.επιστοφη στα μερη μου και περασμα απο σ147 να δω τι παιζει αν και μετα την φυγη της χριστινας (λογο σωματος και ομορφιας)