Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Λ.Συγγρού 147,Έναρξη 6/4/2010

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
κάποιο νέο από το μέτωπο?

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Επίσκεψη πριν λίγες μέρες στο ίδρυμα της Συγγρού 147. Λόγω άλλων ενασχολήσεων φτάνω καθυστερημένος, η ώρα ήταν 8:55 μ.μ. Επειδή τέτοια ώρα το πιο πιθανό είναι να πάρεις υπηρεσίες ξεπέτας, δεν είχα σκοπό να περάσω με κάποια μασατζού (εκτός αν έβλεπα κάτι πολύ καβλωτικό) αλλά κυρίως να κόψω κίνηση.

Μπαίνω στο διαμέρισμα και η πρώτη δυσάρεστη έκπληξη ήταν ότι ακουγόταν στη διαπασών μουσική σκυλάδικη. Αυτό με χάλασε πολύ. Η σερίφισα ήταν καλοστεκούμενη μιλφ που φορούσε μαύρη μπλούζα με αρκετό "άνοιγμα" και μαύρη φούστα λίγο πάνω από το γόνατο. Πολύ καλά μακιγιαρισμένη και με αέρα. Εξ αρχής μού είπε ότι είναι αργα επομένως αν περάσω οι υπηρεσίες ίσως να μην είναι πλήρεις (εγώ το μετέφρασα ότι η συνεδρια θα έχει μόνο γαμήσι και όχι μασάζ). Της λέω "ΟΚ, το καταλαβαίνω αυτό, αλλά μια και ήρθα ας δω τις κοπέλες". Την αλήθεια είπα δηλαδή. Αρχίζει η παρέλαση από 5-6 κοπέλες. Όλες ήταν με τα "πολιτικά" τους, ένδειξη ότι το μαγαζί έκλεινε. Ενα κοινο χαρακτηριστικό τους: ΧΑΛΙΑ, ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ μιλάμε. Σε ορισμένες από αυτές τα στομάχια και οι κοιλιές ήταν τόσο φανερά που αναρωτήθηκα πώς "στέκονται" στη δουλειά (αν το στομάχι δεν κρύβεται όταν φοράς τα "πολιτικά" σου, πόσο μάλλον όταν γδυθείς). Η μόνη που έσωζε τη κατάσταση ήταν μια ψηλη, ξανθιά με μπουκλες. Από τη σύγχυση μου δεν συγκράτησα όνομα. Τελικά η σερίφισα ίσως ήταν η πιο σέξυ παρουσία εκεί μέσα.

Όταν είδα τις επιλογές που μού προσφέρονταν, όσο πιο ευγενικά μπορούσα ευχαρίστησα τη σερίφισα και της είπα ότι επειδή η ώρα είναι περασμενη ίσως το καλύτερο θα ήταν να περάσω την επόμενη. Η σερίφισα συμωνησε, καληνυχτιστήκαμε και έφυγα. Φυσικά ούτε την επόμενη μέρα πέρασα, ούτε σκέφτομαι να περάσω στο προσεχές μέλλον.

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Αχα, ώστε είναι ΚΑΙ ξεπέτα. Δηλδή όχι μόνο έχει μπάζα, αλλά σε ξεπετάνε κιόλας. Όλα τα "καλά" μαζί δηλαδή.

για το μπάζα δεν θα συμφωνήσω έχει μια δυό καλές, αλλά από σερβις και τιμές είναι :jerking: :jerking: :jerking:

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
για το μπάζα δεν θα συμφωνήσω έχει μια δυό καλές, αλλά από σερβις και τιμές είναι :jerking: :jerking: :jerking:

Κοίτα εγώ όπως έγραψα συνάντησα μία που ήταν καλή. Ίσως η άλλη να είχε ήδη φύγει αφού ήταν σχεδόν 9 μ.μ.

Σε τελευταία ανάλυση πάντως δεν λεμε πολύ διαφορετικά πράγματα, γιατί το ποσοστό 2/7 (2 ευπαρουσίαστες στις 7) είναι όπως και να το κάνουμε μικρό.

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Κοίτα εγώ όπως έγραψα συνάντησα μία που ήταν καλή. Ίσως η άλλη να είχε ήδη φύγει αφού ήταν σχεδόν 9 μ.μ.

Σε τελευταία ανάλυση πάντως δεν λεμε πολύ διαφορετικά πράγματα, γιατί το ποσοστό 2/7 (2 ευπαρουσίαστες στις 7) είναι όπως και να το κάνουμε μικρό.

:thumbsup:

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Επισκεψη στι ιδρυμα πριν κατι μερες,παρουσες ατζελα,αλλες δυο αδιαφορες και η αννα η οποια τιμηθηκε μιας και ειχα ακουσει καλα λογια επι εποχης Μαρνης.
Μασαζ καλο(δεκαλεπτο)προκαταρκτικα μετρια και μπριζολα καλουτσικη.Δηλαδη δεν τρελαθηκα κιολας....
Εχω την εντυπωση οτι σε πιο χαλαρη συνεδρια μπορει να προσφερει περισσοτερα.Οι παλαιοτεροι θα ξερουν καλυτερα.
Τα σκαγια δυστυχως ηρθαν πριν του 30λεπτου.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
και η αννα η οποια τιμηθηκε μιας και ειχα ακουσει καλα λογια επι εποχης Μαρνης.
Μασαζ καλο(δεκαλεπτο)προκαταρκτικα μετρια και μπριζολα καλουτσικη.Δηλαδη δεν τρελαθηκα κιολας....
    η αννα  ? η ελαφρωs παχουλουλα?    ποτε ειχαν ακουστει καλα λογια για αυτην στην μαρνηs ? 

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
... η αννα η οποια τιμηθηκε ...

Εκτιμώ  ότι έχει το πιο όμορφο πρόσωπο από τις ομόσταυλές της, αλλά αναζητά την ηδονή στο φαγητό, καθότι τη γενετήσια ηδονή την έχει θυσιάσει στο βωμό του χρήματος.

Είναι δε στενή (σχετικώς)...

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
    η αννα  ? η ελαφρωs παχουλουλα?    ποτε ειχαν ακουστει καλα λογια για αυτην στην μαρνηs ? 
Καπου στις πρωτες 300 σελιδες του thread μασατζιδικα που γαμας επι εποχης 2006-2007 ειχα διαβασει αν θυμαμαι καλα για χυσιματα παντου,ισπανικες,δαχτυλα κλπ.Δεν ειμαι και πολυ μιλφακιας αλλα εκεινη τι στιγμη ηταν και η μονη που μου εκανε κλικ και μιας και τα μιλφονια γενικως δινουν συνηθως το κατι παραπανω ειπα να δοκιμασω.(τη συγκεκριμενη βεβαια μαλλον προμιλφ θα την ελεγα)

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Εκτιμώ  ότι έχει το πιο όμορφο πρόσωπο από τις ομόσταυλές της, αλλά αναζητά την ηδονή στο φαγητό, καθότι τη γενετήσια ηδονή την έχει θυσιάσει στο βωμό του χρήματος.

Είναι δε στενή (σχετικώς)...
:cheesy: :cheesy:
Σωστοτατο σας βρισκω κυριε πυραυλε

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια η νανσυ η αλβανιδα με τις φακιδες ειναι ακομα εδω? τι γαμησια εχω ρηξει σ'αυτην την γκομενα  στο φ4

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16

Καπου στις πρωτες 300 σελιδες του thread μασατζιδικα που γαμας επι εποχης 2006-2007 ειχα διαβασει αν θυμαμαι καλα για χυσιματα παντου,ισπανικες,δαχτυλα κλπ.Δεν ειμαι και πολυ μιλφακιας αλλα εκεινη τι στιγμη ηταν και η μονη που μου εκανε κλικ και μιας και τα μιλφονια γενικως δινουν συνηθως το κατι παραπανω ειπα να δοκιμασω.(τη συγκεκριμενη βεβαια μαλλον προμιλφ θα την ελεγα)
          δεν λεμε για την ιδια.  αυτην που ξερω εγω στο 147 ειναι μικρουλα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.901
Πόντοι
46.232
επιστοφη στα μερη μου και περασμα απο σ147 να δω τι παιζει αν και μετα την φυγη της χριστινας (λογο σωματος και ομορφιας) και της λολας(λογο κρεβατιου)
πληρης απογοητευση,μονο η σεριφισα αξιζει που ειναι μιλφακι αρα εκτος γουστον μου,ειδα νεα κοπελα ονοματι ευα εκ ρωσιας ξανθια με λαγνο βλεμμα
και με πιασηματακια,μασαζ πολυ καλο και δυνατο για κανα 15λεπτο,μετα πιπα με προφυλακτικο αρκετα καλη ,69 και δαχτυλο στο μουνι δεν αφηνει,την παω
στον καναπε στα τεσσερα οπου μου παρουσιαζεται η δουλεμενη κωλοτρυπιδα της , την ρωταω για κωλο και μουλεει αλλα 20, οκ λεω εκανα αρκετη ωρα μεχρι να καταφερω
να μπω μεσα της αλλα μετα αρχισα να την σκιζω και αυτη φωναζε ποιο δυνατα λυθηκε και εβγαζε μικρες κραυγες ,τελειωμα με ισπανικη στα βυζια της,στο στομα δεν
δεχεται ,διαρκεια 35λεπτα χωρις το μπανιο τιμη 60+20 για τον κωλο της,στα συν το καλο μασαζ και οτι ενδιαφερεται αρκετα για την καθαριοτητα της,πριν ερθει εδω δουλευε
κολωνακι....

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
επιστοφη στα μερη μου και περασμα απο σ147 να δω τι παιζει αν και μετα την φυγη της χριστινας (λογο σωματος και ομορφιας)
      την χριστινα την εδιωξαν απο εκει, γιατι  δεν τηs εφθαναν οσα εβγαζε σαν εσωτερικη .      ηθελε να επεκτεινει τιs δραστηριοτητεs  τηs και εξω , με αποτελεσμα να χανει το μαγαζι.     

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
αντε να το γραψουμε και εδω.   τα σκουπισαν και τα 3 τηs αλυσιδαs.  συγγρου 29 και 147 και μαρνηs 28.   απωλεια μαλλον για καποιεs μερεs.   δεν θα βρισκουμε  κοπελλα για μασαζ.  ρε την νανσυ.  στην ψειρου θα την βγαλει αποψε. 

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom