dr.feelgood
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σαφώς Μέσσι!!!!!!!!!!!!!!!!!
πατησα κι εγω το πλέι να δω τί εννοεις και ειδα οτι ειχες δικιο. μεγαλος μπαλαδόρος αυτος ο κριστιάνο......ειχε δικιο τελικα ο Αινσταιν που ελεγε οτι το συμπαν και η μαλακια δεν εχουν ορια........"μονο τσαλιμακια και κολπακια" κανει ο Ροναλντο , λεει ο μαλακας ........μα πολυ ασχετος βρε παιδι μου , αυτος ο Sir Alex που τον κραταγε 5 χρονια στο Μαντσεστερ ........τι αλλη θα ακουσουμε σε αυτο το site...
πατησα κι εγω το πλέι να δω τί εννοεις και ειδα οτι ειχες δικιο. μεγαλος μπαλαδόρος αυτος ο κριστιάνο..
πι - πι, το παπί ????...εκτιθεσαι ρε μαγκα.....προσεχε τι γραφεις......αν νομιζεις οτι εβαλα αυτο το βιντεακι για να σε πεισω οτι ο Ροναλντο ειναι παικταρας κρινονας απο 7 - 8 λεπτα , τοτε τι συζηταμε.......αλλα ειπαμε , τι ξερει μωρε ο Τσιχλας που λεει και ο Γεωργιου
για το μεσι τι να πω! το δοκαρι που ειχε με την εθνικη μας που με μια προσποιηση και ενα πεταγμα 2 δικοι μας τον χασανε, εξαφανιστηκε!!! αλλα και ο πορτογαλλος μου αρεσε σημερα, αυτο με τους 4 βραζιλιανους αμυντικους που τους εκανε γιογιο και εβγαλε και τι πασα με ξετρελανε! τι λετε
για το μεσι τι να πω! το δοκαρι που ειχε με την εθνικη μας που με μια προσποιηση και ενα πεταγμα 2 δικοι μας τον χασανε, εξαφανιστηκε!!! αλλα και ο πορτογαλλος μου αρεσε σημερα, αυτο με τους 4 βραζιλιανους αμυντικους που τους εκανε γιογιο και εβγαλε και τι πασα με ξετρελανε! τι λετε
Προτιμώ Μέσι κυρίως γιατί το παιχνίδι του επηρεάζει (προς το καλύτερο) περισσότερο τους συμπαίκτες του απ'ότι το παιχνίδι του Ρονάλντο. Σημασία βέβαια έχει ποιός απ'τους 2 μπορεί να οδηγήσει την ομάδα του στον τελικό...
Ατομικά ο Ρονάλντο είναι πολύ ανώτερος του Μέσσι...
Ο Μέσσι είναι πιο ομαδικός παίκτης...
Επίσης κάτι ΠΟΛΥ σημαντικό κατά τη γνώμη μου...Ο ένας παίζει σε Μπαρτσελόνα/Αργεντινή
Ενώ ο άλλος σε Ρεάλ/Πορτογαλία...
Καλώς η κακώς οι ομάδες που παίζει ο Μέσσι είναι πληρέστερες και μπορούν να αναδείξουν καλύτερα το παιχνίδι του Μέσσι, κάτι που δεν συμβαίνει σε αυτές του Ρονάλντο
Ναι αλλα το ποδοσφαιρο ειναι ομαδικο αθλημα...και οχι ατομικο.