BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
επήγες τζαμέ τωρά? τζαμέ τωρά?? πότε ναρθεις δαμέ να σε δούμεν λίγο? Άσε επήγαμεν να παίξομεν μάπαν και κλαπώθηκα ρεεε και τωρά το πόδιν μου πονά!Α τωρά που θαρθει καλοκαίρι, φέρε και καμιά πατίχα μούχτι! Αύριο μεσομέρι πάμε για κάνα καφέ?
κανονιστε να σας πετυχω σε κανενα ντα καπο σημερα το μεσημερι...
Εγώ δεν έβρισα κανέναν ούτε θα βρίσω εσένα.Όμως το να λες οτι η Κύπρος ειναι ελληνική επειδή στα αρχαία χρόνια κάναν αποικίες οι Έλληνες δε σημαίνει ότι στη μοντέρνα ιστορία η Κύπρος είναι ελληνική!Η Κύπρος υπήρξε πρώτα ανεξάρτητη μέχρι που υποδουλώθηκε στους Τούρκους όπως και η Ελλάδα μετα την άλωση της Πόλης,έγινε Αγγλική ύστερα και τέλος έγινε ανεξάρτητη!Η "Ενωσις" ήταν η Μεγάλη Ιδέα μερικών που είχαν όραμα,1 όραμα που όμως για πολλούς λόγους δεν μπορούσε να γίνει πραγματικότητα.Όχι πως δεν θέλαν οι Έλληνες αλλά οι Μεγάλες Δυνάμεις δεν θέλαν ειδικά η Αγγλία αφού της κόστισε τόσο η απώλεια της Κύπρου.
Και για τη γκόμενα που εάπ ότι θολώνει όσο να ναι την κρίση μυο δεν εννοούσα την κρίση μου για την Κύπρο γενικά και για τα πολιτικά αλλά για τις Κύπριες γυναίκες.
Αλλά βλέπω ότι δεν θες κουβέντα παρα μόνο να βρίζεις τους ανθρώπους εδώ στο site να εκφράζεις τις ακρίες θέσεις σου και βρίζοντας να περνιέσαι για ξύπνιος.Τι να σου πω,συνεχισε να βρίζεις αν θες,παντως εμένα δεν με νοιαζει.
η κυπρος ανηκει στο ελληνικο εθνος
οσο κ να χτυπιουνται μερικοι ελλαδιτες κ κυπριοι οτι δεν εχουμε καμια σχεση
επειδη δεν τους κοβει παραπανω
κ αυτο λογω ιστοριας γλωσσας εθιμων κλπ
δεν περιμενω εγω απο σενα να μου πεις αν ειμαι ελληνοκυπρια ή απλως κυπρια.. ξερω τι ειμαι κ οχι επειδη το λεω εγω αλλα επειδη το λεει η ιστορια
κ ειναι ακομη πιο σημαντικο αν σκεφτεις οτι μετα απο τοσους κατακτητες κ αγωνες αν κ αφομοιωσαμε πραγματα απο αυτους κ γεωγραφικα ειμαστε μακρυα σχετικα απ την ελλαδα, διατηρησαμε την ελληνικοτητα μας κ τη διαλεκτο μας (που ειναι παρα πολυ κοντα στην αρχαια ελληνικη)
για την ερμηνεια σου στο "καλαμαρας" μπορει να ναι κ ετσι οπως το λες.. εγω ξερω αυτο που σου ειπα
σημαντικο πως δεν ειναι βρισια ουτε τωρα ουτε ποτε.. εγω το αγορι μου καλαμαρα τον λεω.. δεν τον βριζω πιστεψε με χαχαχαχα οπως κ τους φιλους μου που ειναι ελλαδιτες.. τι θα τους λεω? αφου ετσι εχουμε μαθει να σας λεμε
δεν σας βριζουμε ομως
κ αυτος που θεωρεις οτι σου ειπε κοροιδευτικα "που το κονομησες το γκομενακι" αν στο λεγε ελλαδιτης που καλλιστα μπορουσε να στο πει το ιδιο θ αντιδρουσες? αν ναι δεν μπορεις να το παραθετεις ως επιχειρημα στο γιατι δεν πας τους κυπριους. αν οχι καταλαβαινεις οτι η κριση σου ειναι υποκειμενικη αλλη μια φορα
ο διχασμος καλα κρατει κ φαινεται κ απ το γεγονος οτι σ ενα ασχετο θεμα... εχουμε σκοτωθει για το αν ειναι ελληνες οι κυπριοι κ το τι εγινε στη μικρα ασια... *P