1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Κι εσυ που το ξερεις αυτο λατρεια?
τον γαμάω εγώ ο κύπριος και έχει προσωπική άποψη.
Κι εσυ που το ξερεις αυτο λατρεια?
κυπρια εισαι ρε;;;Δεν τους αναγνωριζω ...απλα ειναι εβριγουεαρ1
Τεσπα το θεμα μας δεν ειναι οι πουστηδες , ουτε οι αλβανοι ουτε οι ρατσιστες , ουτε οι εθνικιστες ουτε οι Τσιπραδοροι...Ειναι οι ΚΥΠΡΙΟΙ! Πειτε μας ποσο αχρηστοι ειμαστε
Δεν τους αναγνωριζω ...απλα ειναι εβριγουεαρ1
Τεσπα το θεμα μας δεν ειναι οι πουστηδες , ουτε οι αλβανοι ουτε οι ρατσιστες , ουτε οι εθνικιστες ουτε οι Τσιπραδοροι...Ειναι οι ΚΥΠΡΙΟΙ! Πειτε μας ποσο αχρηστοι ειμαστε
Τωρα τελευταια ενας Κυπριος ταξιτζης...Του βγαλα και τραγουδι.εσενα ροχαλα αυτος που σε γαμει
απο που κραταει η σκουφια του;
τον γαμάω εγώ ο κύπριος και έχει προσωπική άποψη.
Τωρα τελευταια ενας Κυπριος ταξιτζης...Του βγαλα και τραγουδι.
Ταξιτζη μου , ταξιτζη μου
βρηκες το σημειο G μου
κι αν τη βρισκεις με καριολες
και σ'αυτο τις τρωω ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες.
κυπρια εισαι ρε;;;
αχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα
ρε την ροχαλιτσα.....
δεν ειστε αχρηστοι αλλα οφειλεις να ομολογησεις οτι ειστε κλικαδοροι του κερατα :-
πολιτογραφημένηκυπρια εισαι ρε;;;
ε εσυ δεν βαζεις μυαλο
και ταξιτζης και απο πανω ρε?
Στο εξωτερικο ειμαστε κλικαδοροι και αλληλουποστηριζομαστε. Στην ενδοχωρα βγαζουμε ο ενας τα ματια του αλλουνου σαν γνησιοι κοινωνοι της ελληνικης κουλτουρας.
πολιτογραφημένη
έτσι....
τους καλαμαράδες να γαμάτε ασάλιωτα και γω μια ζωή μαζί σας θα μαι.
συμμαχια αδερφων του ελεους και τουρκοσπορου?
τσίμπα τ αρχιδάκι μας τώρα.......
χρεοκωπημένε
έτσι....
τους καλαμαράδες να γαμάτε ασάλιωτα και γω μια ζωή μαζί σας θα μαι.
ζηλευω τα χαιλικια σας και τα λουσαΣτο εξωτερικο ειμαστε κλικαδοροι και αλληλουποστηριζομαστε. Στην ενδοχωρα βγαζουμε ο ενας τα ματια του αλλουνου σαν γνησιοι κοινωνοι της ελληνικης κουλτουρας.
Χαιρομαι περσονα που μας υποστηριζεις τοσο
και δυστηχως το βλεπω να ερχεται κατα πανω μου γιατι νησι της υποκρισιας προκειται να διοριστω :-
Ρε οποιον να'ναι γαμαμε.. Ολα προς το συμφερον. Χαιρομαι περσονα που μας υποστηριζεις τοσο , αλλα δεν ειμαστε τοσο αγιοι ...Κι εμεις εχουμε τα χιλια δυο κουσουρια , κομπλεξ και λοιπα. Η μαλακια ειναι να μας τα επισημαινουν αλλοι με τα ιδια κουσουρια .Δλδ ειπε ο γαϊδαρος του πετεινου κεφαλα.
και δυστηχως το βλεπω να ερχεται κατα πανω μου γιατι νησι της υποκρισιας προκειται να διοριστω :-