Νέα

κυπριοι δεν ειναι εθνικοτητα ειναι επαγγελμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounopanas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 393
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αχαχαχχαχαχα μπουκετα μεγατονων λεει!  :2funny: :2funny: :2funny:

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
οχι φιλε μαστερ κανεις λαθος.δεν πιστευω οτι ειμαστε οι καλυτεροι αλλα σιγουρα πιστευω οτι εχουμε την μεγαλυτερη ιστορια και πολιτισμο..αυτο δεν μπορει να το αρνηθει κανεις.. οθτε εσυ.. αλλιως εισαι αμορφωτος.οντως οι νεοελληνες ειναι για τα μπαζα οπως για παραδειγμα ο τυπος που μιλουσε πριν με τουσ χιλιους κλονουσ και εκανε διαλογο μονο του...  ξεφτυλισμενος! απλα εσυ ειπεσ οτι ειναι οι ελληνες η χειροτερη φαρα ολων...και αυτο που λες ειναι απο μονο του ακραιο...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οχι φιλε ρατσιστης δεν ειμαι αν δεις και ποστ μου εχω υπερασπιστει τις ελληνιδες.απλα εχω αυτογνωσια το ποσο χαλια και σκαρτος ειναι ο λαος μας δυστυχως.αν και εσυ ειχες παει στο εξωτερικο θα καταλαβαινες γιατι το λεω.ειμαστε θλιβεροι και αναξιοπρεπεις.χωρις να βγαζω τον εαυτο μου απεξω.δυστυχως εισαι απο αυτους που πιστευουν οτι ειμαστε οι καλυτεροι και οτι πρεπει ολοι να μας προσκηνανε.

δε φταίει ο λαός.
η παιδεία του φταίει.
επίσης μεγάλο κακό κάνει δεκαετίες τώρα η ατιμωρησία στα πλαίσια εθνικής συμφιλίωσης σε αρχίδια, χίτες, μουνόπανα, σκατόπουστες, λαμόγια, δοσίλογους και λοιπά καθιζήματα με ελληνική ιθαγένεια.
ακριβώς όπως αυτή εφαρμόζεται αυτή τη στιγμή για τα οικονομικά εγκλήματα που έχουν τελεστεί από καθιζήματα που κυβέρνησαν ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οχι φιλε μαστερ κανεις λαθος.δεν πιστευω οτι ειμαστε οι καλυτεροι αλλα σιγουρα πιστευω οτι εχουμε την μεγαλυτερη ιστορια και πολιτισμο..

δεν την έχεις εσύ.
τον πολιτισμό και την ιστορία την έχουν αυτοί που τη δημιουργούν, ήτοι οι αρχαίοι Ελληνες.
όχι οι μπάσταρδοι απόγονοι σφετεριστές τους.

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ξεχασα και εναν τεταρτο κλωνο του καημενου  

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αλήθεια γκάμπα-κλώνε οταν πίνουμε μπυρες μαζί με τους άλλους κλώνους μου παραγγέλνουμε 1 μπύρα για όλους ή μία για κάθε κλώνο;
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
συμφωνω για τουσ απογονους..(ειδες? αν ηρεμησεις λιγο θα δεισ οτι βγαζεισ ακρη με τον διαλογο) αλλα τον πολιτισμο τον εχω φιλε.. βασικα ολος ο κοσμος εχει τον πολιτισμο των ελληνων..ειναι παγκοσμια κληρονομια ανηκει σε ολους.. οχι μονο σε αυτουσ που ζουσαν τοτε..

tsouxteros

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
persona  ποσο καιρο εχεις να γαμησεις ρε μηνα?    :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
συμφωνω για τουσ απογονους..(ειδες? αν ηρεμησεις λιγο θα δεισ οτι βγαζεισ ακρη με τον διαλογο) αλλα τον πολιτισμο τον εχω φιλε.. βασικα ολος ο κοσμος εχει τον πολιτισμο των ελληνων..ειναι παγκοσμια κληρονομια ανηκει σε ολους.. οχι μονο σε αυτουσ που ζουσαν τοτε..
για να τον έχεις πρέπει να γίνεις κοινωνός του.

των Ελληνων τα ιερά σήμερα περιορίζονται στο σταυρό στη σημαία και στο βυζάντιο;
γιατί εγώ ξέρω ότι στο βυζάντιο έγινε ο μεγαλύτερος διωγμός του αρχαίου πολιτισμού στο όνομα του συμβόλου που έχεις στη σημαία σου σήμερα....

μπερδεγουέι πολιτισμός, μπερδεγουέι λαός
στρέιτ φόργουορντ κατάρρευση.....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Μέχρι τώρα είχαμε:

Περσόνα = Πλε = Βόθρος.

Ο Γκάμπα δεν κολλάει με τίποτε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
persona  ποσο καιρο εχεις να γαμησεις ρε μηνα?    :jerking:
την τελευταία φορά που σε πήρα από κώλον σου άρεσε τόσο που μου είπες πώς ξέχασες πώς σε λένε και έχασες το χρόνο.......

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
οχι φιλε μαστερ κανεις λαθος.δεν πιστευω οτι ειμαστε οι καλυτεροι αλλα σιγουρα πιστευω οτι εχουμε την μεγαλυτερη ιστορια και πολιτισμο..αυτο δεν μπορει να το αρνηθει κανεις.. οθτε εσυ.. αλλιως εισαι αμορφωτος.οντως οι νεοελληνες ειναι για τα μπαζα οπως για παραδειγμα ο τυπος που μιλουσε πριν με τουσ χιλιους κλονουσ και εκανε διαλογο μονο του...  ξεφτυλισμενος! απλα εσυ ειπεσ οτι ειναι οι ελληνες η χειροτερη φαρα ολων...και αυτο που λες ειναι απο μονο του ακραιο...
οτι εχουμε ιστορια και οτι ΕΙΧΑΜΕ καποτε πολιτισμο αυτο δεν το αμφισβητει κανεις.ΤΩΡΑ πως εχουμε καταντησει σαν λαος ειναι το θεμα.παρε παραδειγμα απο τους δημοσιους υπαλληλους και κατεβαινε....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δε φταίει ο λαός.
η παιδεία του φταίει.
επίσης μεγάλο κακό κάνει δεκαετίες τώρα η ατιμωρησία στα πλαίσια εθνικής συμφιλίωσης σε αρχίδια, χίτες, μουνόπανα, σκατόπουστες, λαμόγια, δοσίλογους και λοιπά καθιζήματα με ελληνική ιθαγένεια.
ακριβώς όπως αυτή εφαρμόζεται αυτή τη στιγμή για τα οικονομικά εγκλήματα που έχουν τελεστεί από καθιζήματα που κυβέρνησαν ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ.
και την παιδεια ποιος την κανει?και αυτους που κυβερνανε και κυβερνουσαν ποιος τους ψηφιζε?τα στρουμφ?ο λαος ειναι ο κυριος υπαιτιος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και την παιδεια ποιος την κανει?και αυτους που κυβερνανε και κυβερνουσαν ποιος τους ψηφιζε?τα στρουμφ?ο λαος ειναι ο κυριος υπαιτιος.
δεν είναι θέμα ψήφου.......
αλλού είναι το θέμα.....

αλλά είμαστε εκτός θέματος.....

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
δεν διαφωνουμε μαστερ..  εγω σου ειπα που ακριβως ειχα την ενσταση μου.. ρε πορνοπαπε φυσικα και ειμαι κοινωνο του μεγαλου ελληνικου πολιτισμου, φυσικα και ειμαι!!!! διοτι κανω διαλογο κατι ποθ διδαξαν οι αρχαιοι ελληνες,διοτι εχω δικαστηρια οπως ειχαν οι αρχαιοι ημων,διοτι εχω ιατρικη οπως ξεκινησε απο τον ιπποκρατη,διοτι εχω ελευθερια και δημο-κρατια οπως ξεκινησε μονο απο τους αρχαιους ελληνες,διοτι εχω τεχνες,γραμματα,αθλητισμο(ολυμπιακοι αγωνες) οπως ξεκινησαν μονο απο τους ελληνες. κοινωνος φυσικα και ειμαι αλλιως θα ημουν ανθρωποφαγος ουγκ-ουγκ.. το πως εξελισσονται ολα αυτα ειναι αλλου παπα ευαγγελιο..

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
φυσικα και ειναι και η ψηφος ενα θεμα κτλ κτλ. γιατι ειμαστε εκτος? το θεμα μας πιο ειναι? να βριζουμε τουσ κυπραιους?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν διαφωνουμε μαστερ..  εγω σου ειπα που ακριβως ειχα την ενσταση μου.. ρε πορνοπαπε φυσικα και ειμαι κοινωνο του μεγαλου ελληνικου πολιτισμου, φυσικα και ειμαι!!!! διοτι κανω διαλογο κατι ποθ διδαξαν οι αρχαιοι ελληνες,διοτι εχω δικαστηρια οπως ειχαν οι αρχαιοι ημων,διοτι εχω ιατρικη οπως ξεκινησε απο τον ιπποκρατη,διοτι εχω ελευθερια και δημο-κρατια οπως ξεκινησε μονο απο τους αρχαιους ελληνες,διοτι εχω τεχνες,γραμματα,αθλητισμο(ολυμπιακοι αγωνες) οπως ξεκινησαν μονο απο τους ελληνες. κοινωνος φυσικα και ειμαι αλλιως θα ημουν ανθρωποφαγος ουγκ-ουγκ.. το πως εξελισσονται ολα αυτα ειναι αλλου παπα ευαγγελιο..

οι άλλοι λαοί δεν είναι καλύτεροι κοινωνοί από σένα σε αυτά που ανέφερες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom