You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυπαρισσιάρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα papazits
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 18
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Ππππππππππππππσσσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςςςςςς,για αυτό δεν πάει η χώρα μπροστά...........τι καμένα - εγκεφαλικά - άτομα.....θεέ μου............![]()
![]()
![]()
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 164
- Πόντοι
- 16
Όντως φίλε. Πιστεύω βρήκαμε το λόγο που δεν πάει η χώρα μπροστά. Ποια μνημόνια, κομματόσκυλα πασοκικα και νεοδημοκρατικα, μιζες, φοροδιαφυγες, ανεργια κτλ κτλ...Ππππππππππππππσσσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςςςςςς,για αυτό δεν πάει η χώρα μπροστά...........τι καμένα - εγκεφαλικά - άτομα.....θεέ μου............![]()
![]()
![]()
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
Αυτό είναι το επίπεδο μας.......................κάτι τέτοιοι τύποι,είναι για σπάρο "στοκώλο"......... :S
![URL]]](http://[URL unfurl="true"]www.greekdivers.com/forum/uploads/post-875-1122973452_thumb.jpg[/img[/URL]])
Όντως φίλε. Πιστεύω βρήκαμε το λόγο που δεν πάει η χώρα μπροστά. Ποια μνημόνια, κομματόσκυλα πασοκικα και νεοδημοκρατικα, μιζες, φοροδιαφυγες, ανεργια κτλ κτλ...![]()
Όλα ξεκινούν από το επίπεδο του κόσμου..............αν σε καλύπτουν αυτοί οι ηλίθιοι,πάω πάσο...........
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 164
- Πόντοι
- 16
Εγώ για άλλο λόγο άνοιξα αυτό το θέμα αλλού βλέπω να καταλήγει..Όλα ξεκινούν από το επίπεδο του κόσμου..............αν σε καλύπτουν αυτοί οι ηλίθιοι,πάω πάσο...........![]()
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Εγώ για άλλο λόγο άνοιξα αυτό το θέμα αλλού βλέπω να καταλήγει..![]()
Αν δεν έγραφες τη μαλακία σου,δεν θα είχες θέμα......έπαιξες και έχασες.......δε σε χάλασε.......... ;)
Ειρωνεία....σαρκασμός,αλλού...........
![Sm 1 :s&m_1: :s&m_1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_1.gif)
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 164
- Πόντοι
- 16
Βαζέλα..... σάλτα και μαμήσουΑν δεν έγραφες τη μαλακία σου,δεν θα είχες θέμα......έπαιξες και έχασες.......δε σε χάλασε.......... ;)
Ειρωνεία....σαρκασμός,αλλού...........![]()
Ππππππππππππππσσσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςςςςςς,για αυτό δεν πάει η χώρα μπροστά...........τι καμένα - εγκεφαλικά - άτομα.....θεέ μου............![]()
![]()
![]()
πες τα ρε τυπε ... αντι να ριξουν μια ιμπρομπτου αναλυση Κουντερα στη παραλια το κεφαλι τους μεσα
Για τα γκομενέτα ξέρουμε τίποτα;
Υπηρεσίες, τιμές;
Ξερουμε οτι βγαζει καλο λαδι η Μεσσηνια
πες τα ρε τυπε ... αντι να ριξουν μια ιμπρομπτου αναλυση Κουντερα στη παραλια το κεφαλι τους μεσα
Ξερουμε οτι βγαζει καλο λαδι η Μεσσηνια
Έτσι......το έπιασες το νόημα......πλάκα κάνουμε ρε φίλε.....και ο τύπος υποτροπίασε.......
_hayabusas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2013
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
κάθεται και ρωτάει για ζώδια ολόκληρος άντρας ![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ελα να το διαπιστωσεις, κερασμενα τα εξοδα..2 λαλουν κ στον πουτσο μου λουλουδια.
εκει στην κυπαρισσια η καρετα-καρετα οταν κλανει ντουμανιαζει κ στις παραλιες?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 548