Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 220K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.067
Πόντοι
3.656
Δεν εννοω τους νομικους εκπροσώπους σε δίκες, που προφανως ειναι συναδελφοι.
Μιλαω για τα νομικα τμηματα.
Κάθε φορα που αναζητησα δικηγορο εκει, για να συνεννοηθω για κατι, ματαιοπονουσα.
τσουτσέκια που παίρνουν 700 ευρώ έχουν για γραφιάδες

όταν στέλνουν τα θέματα στην εισπρακτική ακόμα και εκεί τσουτσεκια διαχειρίζονται την υπόθεση σου

γιαυτο όταν βγαίνεις εκτός της προκαθορισμένης ''ρύθμισης'' που έχουν δικαιοδοσία να σου προτείνουν λαγκάρει το σύμπαν τους

ο δικηγόρος παίζει να βλέπει την επικεφαλίδα από την υπόθεση σου μαζί με άλλες 200

ότι συμβαίνει και με την σταρταπ που έχουν στήσει με τους συμβολαιογράφους και τους πλειστηριασμούς δηλαδή...ωραία μπισνα και με μέλλον :sunglasses:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.758
Πόντοι
2.356
εχουμε και εδω εναν τετοιο τυπε , σκιτζή σιχαμένο συνταξιουχο , Νταιμας703 το νικ :rockon::rockon:
Το πιο σιχαμενο είδος συνταξιουχου είναι κάτι καραβανάδες, που αφού έκαναν την "αγάπη" για την πατρίδα επάγγελμα, πήραν σύνταξη μέχρι τα 45+ με κάτι μαϊμού χρόνια "εκστρατείας" και μετά δουλεύουν μαύρα και πουλάνε πατριωτισμό και εθνικοφροσυνη, με τη συνταξουλα στανταρακι και τα μαύρα να διπλώνουν.
Και ακούω αρκετούς από αυτους να διαμαρτύρονται γιατί έχει περικοπές η σύνταξη αν δουλέψουν μόνιμα.
Και τα τσεπώνουν μαύρα και κλαψομούνηδες και σκουπιδαριά.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.641
Πόντοι
12.756
Το πιο σιχαμενο είδος συνταξιουχου είναι κάτι καραβανάδες, που αφού έκαναν την "αγάπη" για την πατρίδα επάγγελμα, πήραν σύνταξη μέχρι τα 45+ με κάτι μαϊμού χρόνια "εκστρατείας" και μετά δουλεύουν μαύρα και πουλάνε πατριωτισμό και εθνικοφροσυνη, με τη συνταξουλα στανταρακι και τα μαύρα να διπλώνουν.
Και ακούω αρκετούς από αυτους να διαμαρτύρονται γιατί έχει περικοπές η σύνταξη αν δουλέψουν μόνιμα.
Και τα τσεπώνουν μαύρα και κλαψομούνηδες και σκουπιδαριά.
και οι μπατσοι επισης.......

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.641
Πόντοι
12.756
Αυτοί τα κονομανε και πριν τη σύνταξη. Έχουν τον τρόπο τους........
Ολοι αυτοι παλια εβγαιναν στη συνταξη μαζι με τους ποδοσφαιριστές :embarrased:
εδω μιλαμε εχουν χωθει απο βιλες,εταιρειες κλπ σχεδον παντου μαυρα...και συνταξη ακεραιη...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.457
Πόντοι
12.756
...αλλη μια λογικη κινηση στην ελλαδα των αριστων....φιλε εισαι ετη φωτος μπροστα!
ευτυχως που εχει μεριμνησει ο Κουλης για κάτι τετοιους .. θα τους ξεκάνει απο τους πρωτους :rockon:

superkablomenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.703
Πόντοι
206
Αγαπητέ,οι μπαγκλαντέζοι δεν ξέρουν.Και πέρσι έπαιρναν 40€/ημέρα.Όσο για ασφάλιση οι ίδιοι οι εργάτες δε θέλουν εργόσημο.Ο ξαδερφός μου τους παρακάλαγε πέρσι να τους πληρώσει +10% που θα τους κράταγε το κράτος και δε δέχονταν.Διότι δηλώνονται ως άνεργοι και άποροι κι έχουν πολλά θετικά,τσάμπα υγειονομική περίθαλψη,διάφορα επιδόματα κλπ.

Οι μακροχρόνιοι άνεργοι δεν έχουν τεκμήρια διαβίωσης για αυτό πάνε όλοι στη μαύρη αγορά

Αφού οι κυβερνήσεις έδιναν κίνητρα για τη μαύρη αγορά !!!

Κατά αλλά δεν υπήρχε περίπτωση όπως μας έλεγαν κάθε φορά !!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τσουτσέκια που παίρνουν 700 ευρώ έχουν για γραφιάδες

όταν στέλνουν τα θέματα στην εισπρακτική ακόμα και εκεί τσουτσεκια διαχειρίζονται την υπόθεση σου
Aκριβως.
Θυμαμαι κάποτε αναζητησα για λογαριασμο πελατη μου μια εισπρακτικη, και μιλουσα με μια κοπελα που δεν πρεπει να ηταν πανω απο 22 ετων, με υφος τουλαχιστον καθηγητριας αστικού δικαιου.
Ενω της ειπα οτι ειμαι δικηγορος, και της εκανα καποιες προτασεις, τολμησε να μου πει οτι "προφανως δεν γνωριζετε καλα τα νομικα ζητηματα". Την ρωτησα αν ειναι δικηγορος, μου ειπε οχι, της λεω τοτε γιατι εχετε αποψη? "Για τα ζητηματα αυτα δεν ειναι αναγκη να εισαι δικηγορος για να τα ξερεις".
Της ειπα οτι ειναι αξιοθρηνητη, οτι καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη εκτος απο την δικη της και οτι εφοσον η εισπρακτική που εκπροσωπει δεν εχει εξασφαλισμενη απαιτηση, δεν θα πληρωσουμε ούτε ενα ευρω. Ξεκινησε κατι να λεει για "συνεπειες" και της εκλεισα το τηλεφωνο λεγοντας της οτι ευχομαι να κάνει κατι καλύτερο στη ζωη της, απο το να λεει ανοησιες για 600 ευρω το μηνα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Aκριβως.
Θυμαμαι κάποτε αναζητησα για λογαριασμο πελατη μου μια εισπρακτικη, και μιλουσα με μια κοπελα που δεν πρεπει να ηταν πανω απο 22 ετων, με υφος τουλαχιστον καθηγητριας αστικού δικαιου.
Ενω της ειπα οτι ειμαι δικηγορος, και της εκανα καποιες προτασεις, τολμησε να μου πει οτι "προφανως δεν γνωριζετε καλα τα νομικα ζητηματα". Την ρωτησα αν ειναι δικηγορος, μου ειπε οχι, της λεω τοτε γιατι εχετε αποψη? "Για τα ζητηματα αυτα δεν ειναι αναγκη να εισαι δικηγορος για να τα ξερεις".
Της ειπα οτι ειναι αξιοθρηνητη, οτι καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη εκτος απο την δικη της και οτι εφοσον η εισπρακτική που εκπροσωπει δεν εχει εξασφαλισμενη απαιτηση, δεν θα πληρωσουμε ούτε ενα ευρω. Ξεκινησε κατι να λεει για "συνεπειες" και της εκλεισα το τηλεφωνο λεγοντας της οτι ευχομαι να κάνει κατι καλύτερο στη ζωη της, απο το να λεει ανοησιες για 600 ευρω το μηνα.

Τσιμπησες ινστα τυπε; :cool2:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Aκριβως.
τι εχεις ζησει και συ καημενο παιδι!

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom