Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Με νέα Δημοκρατία έχουν όλα τριπλασισαστει φαγητά ρεύματα βενζίνες θέρμανση ρούχα λυπάμαι όσους τη βγάζουν με 600 700 και 800 και τους ψηφιζουν
Όποιος και να κυβερνήσει, έχουμε πιάσει πάτο. Επίσης όποιος και να "έχει" κυβερνήσει ισχύει το ίδιο.
Οι Έλληνες αποζητούν μανιασμένα την εποχή του γέρου της Εκάλης που από εργατικό λαο τους μετέτρεψε σε κοπριτες και μάλιστα με ξένα λεφτά. Μια χώρα με μηδέν πρωτογενή τομέα. Μια χώρα οπου μονίμως όλοι κοιτούν να εργαστούν στην παροχή υπηρεσιών η στο δημόσιο. Δηλαδή πως θα ξαπλαρουν πιο ευκολα! :2funny:

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206
Όποιος και να κυβερνήσει, έχουμε πιάσει πάτο. Επίσης όποιος και να "έχει" κυβερνήσει ισχύει το ίδιο.
Οι Έλληνες αποζητούν μανιασμένα την εποχή του γέρου της Εκάλης που από εργατικό λαο τους μετέτρεψε σε κοπριτες και μάλιστα με ξένα λεφτά. Μια χώρα με μηδέν πρωτογενή τομέα. Μια χώρα οπου μονίμως όλοι κοιτούν να εργαστούν στην παροχή υπηρεσιών η στο δημόσιο. Δηλαδή πως θα ξαπλαρουν πιο ευκολα! :2funny:
Ο πάτος πάει και πιό κάτω και λέγεται απόπατος.
Φτωχοποίηση ξέρεις τι σημαίνει ?
Σε όλον τον Δυτικό κόσμο.

Προφανώς οι Ελβετοί θα καθυστερήσουν λίγο.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο πάτος πάει και πιό κάτω και λέγεται απόπατος.
Φτωχοποίηση ξέρεις τι σημαίνει ?
Σε όλον τον Δυτικό κόσμο.

Προφανώς οι Ελβετοί θα καθυστερήσουν λίγο.
Έτσι! Και για αυτό ακριβώς δεν αξίζει καμία προσπάθεια για τίποτα. Κοιτάμε μόνο να την βγάλουμε όσο πιο ωραία μπορούμε και στ αρχίδια μας το κράτος. Βρίσκουμε δουλειά αναγκαστικά να έχουμε βάση μισθουλακου και μετά όπου βρούμε έξτρα μασουλαμε. Κάποια στιγμή όλα θα τελειώσουν. Ποιος ο λόγος να κάνεις σχέδια, προγράμματα και καριέρες; Αυτά πλέον έσβησαν. Δεν έχουν καμία αξία. Ότι μπορείς να πάρεις από το κράτος, πάρτο και γραψτους στον πούτσο σου. Το θέμα είναι να μην σε κρατάνε από πουθενά. Στην παλιά μου γειτονιά, μέγας παγαποντης (εγώ είμαι μαθητουδι μπροστά του) ρουφηξε την εποχή των δανείων 250.000 ευρώ σε κάποια πατέντα στεγαστικού που τα πήρε χέρι με λοβιτουρες και για καιρό προσπαθούσαν να κάνουν συμβιβασμό μήπως πάρουν τις πορδες του. Έπρεπε κι εγώ να έκανα το ίδιο. :confused:

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206
Έτσι! Και για αυτό ακριβώς δεν αξίζει καμία προσπάθεια για τίποτα. Κοιτάμε μόνο να την βγάλουμε όσο πιο ωραία μπορούμε και στ αρχίδια μας το κράτος. Βρίσκουμε δουλειά αναγκαστικά να έχουμε βάση μισθουλακου και μετά όπου βρούμε έξτρα μασουλαμε. Κάποια στιγμή όλα θα τελειώσουν. Ποιος ο λόγος να κάνεις σχέδια, προγράμματα και καριέρες; Αυτά πλέον έσβησαν. Δεν έχουν καμία αξία. Ότι μπορείς να πάρεις από το κράτος, πάρτο και γραψτους στον πούτσο σου. Το θέμα είναι να μην σε κρατάνε από πουθενά. Στην παλιά μου γειτονιά, μέγας παγαποντης (εγώ είμαι μαθητουδι μπροστά του) ρουφηξε την εποχή των δανείων 250.000 ευρώ σε κάποια πατέντα στεγαστικού που τα πήρε χέρι με λοβιτουρες και για καιρό προσπαθούσαν να κάνουν συμβιβασμό μήπως πάρουν τις πορδες του. Έπρεπε κι εγώ να έκανα το ίδιο. :confused:
Δεν θες να γίνεις πλανητάρχης ?

Παλιό ανέκδοτο

Τύπος κάθεται στην παραλία και ψαρεύει.
Ερχεται δίπλα κουστουμαρισμένος και του λέει
"με ένα καλάμι δεν θα πιάσεις τίποτα"
"Και τί να κάνω ?"
"Πάρε 2 θα πιάσεις περισσότερα ψάρια"
¨Και μετά ?¨
¨Θα πάρεις 5 και θα πιάνεις περισσότερα ψάρια¨
¨Και μετά ?¨
"Θα πάρεις βάρκα και θα πιάνεις περισσότερα"
¨Και μετά ?¨
" Θα πάρεις καράβι και θα πιάνεις περισσότερα"
¨Και μετά ?¨
"Θα φτιάψεις αλιευτικό στόλο, θα πιάνεις περισσότερα και θα χεστείς στο τάληρο"
¨Και μετά ?¨
"Μετά μπορείς ν'αράξεις"

"Και τι κάνω τώρα ?" :buck2:

KAVLIARIS33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
1.278
Πόντοι
201
Δεν ξέρω. Εγώ εδώ και πολλά χρόνια σαν υγιης πολίτης της χώρας κοιτώ πως θα προξενησω ζημιά στα οικονομικα της. Δεν την χωνεύω την χώρα αυτή με τίποτα. Από τότε με το σχέδιο Μάρσαλ που τα έφαγαν όλα, από την μεταπολίτευση, από τι να πρωτοθυμηθω, πάντα έβγαζα σπυριά με την Ελλάδα. Στα νειατα μου ήμουν και σημαιοφόρος. Δεν έσπαγα το πόδι μου καλύτερα; :2funny:
Πες τα Χρυσοστομε!!!!!!!!!!!!!!!Μας γαμησαν οι αθεοφοβοι.Απο το πρωι εως το βραδυ πληρωνω με τους απατεωνες.Θα σηκωθω να φυγω απο αυτην την κωλοχωρα.Φτασν την βενζινη 2και κατι και δεν μιλαει κανενας.Το ρευμα? Κανανε ολον τον λαο να ζει με τα επιδοματα και να το βουλωνει.Ημαρτον Θεε μου

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κάθε 50 μέτρα έχει καφετέρια. Τα ίδια σκατά όλοι οι καφέδες σαν καστανοχωμα και μίνιμουμ 2,5 ευρώ έκαστος σε πλαστικό.
Ο καφές είχε 1 και κάτι μέχρι πριν λίγα χρόνια κι ήταν καλύτερος. Εγώ ας πούμε θέλω να πίνω καφέ ελληνικό στην χόβολη. Δεν υπάρχει πουθενά σχεδόν.
Εεε άντε γαμηθειτε!!!

:confused:

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
895
Πόντοι
366
Εντωμεταξυ ο κουλης εδω και μερικα χρονια εχει παγωσει τον φπα 24% στις νεες οικοδομες για να πλουτιζουνε οι μεγαλοεργολαβοι(αρχικα ηταν για λιγο και καθε χρονο δινει και αλλο παραταση )

Αλλα στα τροφιμα οχι μονο δεν τον παγωνει αλλα αρνειται να τον μειωσει εστω 1%

Για τετοιο μουνοπανο μιλαμε

Μεγαλοεργολαβος για να βγαλει και αλλα εκατομμυρια?
-Φυσικα να βοηθησουμε να βγαλει και αλλα
-Πολιτης που παλευει να παρει γαλα και ψωμι για το παιδι του?
-Στα αρχιδια μας
Τον ΦΠΑ τον επωμίζεται ο αγοραστής, δεν έχει να κάνει με τους εργολάβους(που δε τους έχω και σε καμμία εκτίμηση).το αγγούρι θα το τρώγε αυτός που θα αγόραζε,αυτοί στον πουτσο τους λουλούδια.αποτι φαίνεται υπάρχει πολύ χρήμα για να πουλάνε σε τέτοιες τιμες

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το μπλε τυρί υποκατάστατο τριτατζα του ροκφόρ (που μοιάζει σαν φελιζολ με μαρκαδόρο) έχει αγγίξει τα 14-15 ευρώ το κιλό. Αν έχει αυτό τόσο, πόσο πρέπει να πάει το ροκφόρ; :2funny:

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.584
Πόντοι
5.946

Ακρίβεια: 10 ευρώ έφτασε το κιλό στο λάδι​

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

εκατον πενηντα η εκατον εβδομηντα ο τενεκες αχχαχχαχχχχχχχαχχα

Τελευταία τροποποίηση:

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.584
Πόντοι
5.946
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
  • Φασολάκια 6 ευρώ το κιλό, 2.000 δραχμες
  • Μπάμιες 10 ευρώ το κιλό, 3,000 δραχμες
  • Ροδάκινα 3 ευρώ το κιλό, 1000 δραχμες
  • Σταφύλια 3,30 ευρώ το κιλό 1.100 δραχμες
  • Πράσινες πιπεριές 3,30 ευρώ το κιλό 1,100 δραχμες
τρια χιλιαρικα δραχμες οι μπαμιες ρε μαλακα αχχαχαχχαχαχαχχαχαχαααχα

Τελευταία τροποποίηση:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.420
Πόντοι
8.346
Με νέα Δημοκρατία έχουν όλα τριπλασισαστει φαγητά ρεύματα βενζίνες θέρμανση ρούχα λυπάμαι όσους τη βγάζουν με 600 700 και 800 και τους ψηφιζουν
Μην τους λυπάσαι. Ψοφος.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Σήμερα η cosmote έστειλε σε όλους τους συνδρομητές σταθερής 1 ευρώ αύξηση το μήνα. Αποφασίζουμε και διατάζουμε. Το έκανε με γαματο κόλπο. Πριν 5-6 χρόνια έδινε έκπτωση 1 ευρώ το μήνα σε όσους γύριζαν σε ηλεκτρονικο λογαριασμό. Κάποια στιγμή τους γύρισε όλους. Και την αύξηση την ονόμασε κατάργηση της έκπτωσης......

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.630
Πόντοι
6.946
Κουλοpass και μπροστά κοιτάς.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Σήμερα η cosmote έστειλε σε όλους τους συνδρομητές σταθερής 1 ευρώ αύξηση το μήνα. Αποφασίζουμε και διατάζουμε. Το έκανε με γαματο κόλπο. Πριν 5-6 χρόνια έδινε έκπτωση 1 ευρώ το μήνα σε όσους γύριζαν σε ηλεκτρονικο λογαριασμό. Κάποια στιγμή τους γύρισε όλους. Και την αύξηση την ονόμασε κατάργηση της έκπτωσης......
νταβατζιδικη συμπεριφορα...

• Like
Αντιδράσεις: Termin

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.450
Πόντοι
216
Ελληνική επιχειρηματικότητα καφές κουρεια και νυχαδικα, αν και τώρα τελευταία βλέπω πολλά κουρεια και νυχαδικα να έχουν κλείσει)
καιρος ηταν, να πανε να δουλεψουν οικοδομη και αλλου.
ανοιγουν ενα μαγαζι και καθονται και χαζευουν
Γινονται επαγγελματιες τεμπεληδες

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.584
Πόντοι
5.946
καιρος ηταν, να πανε να δουλεψουν οικοδομη και αλλου.
ανοιγουν ενα μαγαζι και καθονται και χαζευουν
Γινονται επαγγελματιες τεμπεληδες
Καλα κάνουν .Εδώ οι καζαμπουμπου τι κάνουν ;;; λιάζονται ;;; Στα χωραφια ψαχνουν εργατες με το μακαρονι και ερχονται καραβιες οι λαθρο η πηδανε τον φραχτη του Κουλη και θα φερει και αλλους νομιμα αυτην την φορα απο Αιγυπτο και Πακισταν δεν εχουμε εργατες :headbang::headbang::headbang: .Αστο ο Ελληνας καλα κανει και καθεται πληρωμενα τα εχει και τρωει απο τα ετοιμα .

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.450
Πόντοι
216
μη γκρινιαζει οτι δεν εχει να φαει τοτε. να παει να δουλεψει και να αφησει τον καναπε και το κινητο στην ακρη. τα μεροκαματα εξω ειναι πολυ καλα

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.584
Πόντοι
5.946
ναι ειναι καλα τα μεροκάματα που δεν πανε ούτε οι αλλοδαποί μπουχαχαχαχααχαχαχαχα καλα στην εστίαση εγινε της Πόπης καλα με τις ελιές να δεις. Τα πιτσιρίκια ειναι έξυπνα βρήκαν το διαδίκτυο και ότι κάνουν από εκεί η εξωτερικο

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.464
Πόντοι
216

Και γλυτωσε το κοστος του χαρτιου και της αποστολης, για οσους επελεξαν να παιξουν το παιχνιδι του ηλεκτρονικου λογαριασμου, και τσεπωσε το ευρω πλεον΄.
Οχι ρε, καλα κανω εγω, εγχαρτος λογαριασμος παντου.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.450
Πόντοι
216
ναι ειναι καλα τα μεροκαματα που δεν πανε ουτε οι αλλοδαποι μπουχαχαχαχααχαχαχαχα καλα στην εστιαση εγινε της ποπης καλα με τις ελιες να δεις. Τα πιτσιρικια ειναι εξυπνα βρηκαν το διαδικτυο και οτι κανουν απο εκει η εξωτερικο
τι ακριβως κανουν στο διαδικτυο? προσπαθουν να μιμηθουν την Τουνη και κανα τραπερ. και ολοι μερα delivery με τα στρογγυλοφαναρα. Να τους δω μετα τα 30-35 τι θα κανουν, ναι ξερω θα τους φταιει η μαμα τους και ο μπαμπας τους.
Το βασικοτερο ελαττωμα του Ελληνα ειναι οτι ειναι τεμπελης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom