Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 74.799
- Πόντοι
- 12.756
τωρα εχει περισσοτερες κηδειες ή γαμους και ακριβυναν;
δεν ηταν στην μόδα
Ολοι φορουσαν κυνηγετικά γιλέκα :waker:
τωρα εχει περισσοτερες κηδειες ή γαμους και ακριβυναν;
Αυτό δεν είναι τίποτα. Θέλει και λίγο μυαλό. Εδώ προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας σε κάποιες αλυσίδες είναι πιο ακριβάεντωμεταξυ ρε μαλακες τα σουπερ μαρκετ πουλανε περσινο λαδι ακομα απο τις αποθηκες τους και το ανατιμησανε απιστευτα...τους γαμας το σπιτακι η οχι;
ΜΟΝΟ ο Κ. ΠΑΝΟΣ μας ηξερε να ντυνεται ειδικα οταν πηγαινε τις επισκεψεις τουδεν ηταν στην μόδα
Ολοι φορουσαν κυνηγετικά γιλέκα :waker:
Γεύση έχει;;;Ρε τύποι ενημερώστε γρήγορα να ξέρουμε και εμεις τι να κάνουμε; είμαι με το κεσεδάκι στο χέρι…να το φάω η να το πετάξω σε κανέναν περαστικό κάτω απτό μπαλκόνι μου;
ρε συ μου εχουν γυρισει τα ματια να πουμε...Αυτό δεν είναι τίποτα. Θέλει και λίγο μυαλό. Εδώ προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας σε κάποιες αλυσίδες είναι πιο ακριβά
από καποια επώνυμα
ή εισαγωγής κι οι καταναλωτές νομίζουν ότι είναι πιο φθηνά τα πρώτα επειδή ήταν κάποτε.
Αρκουδεηδες.Να τα γραψεις κι αυτα στην επιστολη,να τα μαθει ο κυριος Κυριακος γιατι του τα κρυβουν μαλλονεντωμεταξυ ρε μαλακες τα σουπερ μαρκετ πουλανε περσινο λαδι ακομα απο τις αποθηκες τους και το ανατιμησανε απιστευτα...τους γαμας το σπιτακι η οχι;
Αδερφος ο Πανος , συντομα θα συμφαγουμε μαζίΜΟΝΟ ο Κ. ΠΑΝΟΣ μας ηξερε να ντυνεται ειδικα οταν πηγαινε τις επισκεψεις του
σιγα μην ξερειΑρκουδεηδες.Να τα γραψεις κι αυτα στην επιστολη,να τα μαθει ο κυριος Κυριακος γιατι του τα κρυβουν μαλλον
θα ερθωΑδερφος ο Πανος , συντομα θα συμφαγουμε μαζί
θα ερθω
ειδικος των απορρητων σε παρακαλω... με χρειαζεσαιΕιναι σε κλειστο κυκλο , θα συζητηθούν απόρρητα θέματα
Θα του κοπει το γελιο μολις μαθει για το παρτυ αισχροκερδειας που στηνεται πισω απο την πλατη τουσιγα μην ξερει
θα του κοπει το γελιο οταν οι δημοσκοπησεις ειναι λιγο χαλια...Θα του κοπει το γελιο μολις μαθει για το παρτυ αισχροκερδειας που στηνεται πισω απο την πλατη του
Σε καμια 20ετια λεςθα του κοπει το γελιο οταν οι δημοσκοπησεις ειναι λιγο χαλια...
δεν υπαρχει αντιπολιτευση ρε μαλακα μεγαλο κακο για τον τοπο σοβαρα τωραΣε καμια 20ετια λες
Πώς αυτη η αμοιβάδα πήρε 41% είναι απίστευτο. Όχι ότι ο καταληψιας γυμνοσαλιαγκας άξιζε αλλά θα έπρεπε να υπάρχει νίκη στο νήμα ώστε να βγει ο λιγότερο άχρηστος!θα του κοπει το γελιο οταν οι δημοσκοπησεις ειναι λιγο χαλια...
εγω το εχω πει αν και ΔΕΞΙΟΣ οτι κερδισε ο λιγοτερο αχρηστοςΠώς αυτη η αμοιβάδα πήρε 41% είναι απίστευτο. Όχι ότι ο καταληψιας γυμνοσαλιαγκας άξιζε αλλά θα έπρεπε να υπάρχει νίκη στο νήμα ώστε να βγει ο λιγότερο άχρηστος!
Το μεγαλυτερο κακο για τον τοπο πιστευω οτι ειμαστε εμεις,σοβαρα τωραδεν υπαρχει αντιπολιτευση ρε μαλακα μεγαλο κακο για τον τοπο σοβαρα τωρα
ισχυειΤο μεγαλυτερο κακο για τον τοπο πιστευω οτι ειμαστε εμεις,σοβαρα τωρα
Πώς αυτη η αμοιβάδα πήρε 41% είναι απίστευτο. Όχι ότι ο καταληψιας γυμνοσαλιαγκας άξιζε αλλά θα έπρεπε να υπάρχει νίκη στο νήμα ώστε να βγει ο λιγότερο άχρηστος!