Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.803
Πόντοι
12.756
Υπομονη καταναλωτες μου
Ειναι στα πμ οι 2 ειδικοι μας
και θα σας ενημερωσουν συντομα

Ακουλουθει διαφημιστικό μηνυμα :wanker:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εμεις οχι, δεν μαθαμε. Μαθαμε ομως οτι ο ισχυρισμός σου ειναι οτι συντηρούνται παρανομα, με ιονίζουσα ακτινοβολία.
Τι εννοείς εμείς όχι; ποιοι είναι οι εμείς; Έμαθε κανείς κάτι άλλο; Δεν ξέρω τι είναι παράνομο και τι όχι σε αυτή την χώρα. :2funny: Ο καθενας ξέρει ότι γνωρίζει, βλέπει κι ακούει. Έτσι συμβαίνει παντού και πάντα εδώ και πολλά χρόνια. Εγώ θα συνεχίσω να γράφω αυτά που γράφω.
Εσύ ας πούμε έχεις στενοχωρηθεί επειδή την άλλη φορά με την χοντρή Πισπιρίγκου βγήκαν όλοι κι έλεγαν οι οι νόμοι είναι πιο ελαστικοί στις γυναίκες :2funny:
και χαλαστηκες επειδή δεν συμφωνήσαμε μαζί σου.
Ε τώρα ήρθες εδώ να πεις κάτι σε αυτό το θέμα. Λέγε. Εγώ δεν χαλάω χατήρια. Πάω να φάω κάνα στραγγιστό γιαούρτι με συμπυκνωμα. Θα το λέω στραγγιστό για να ακούγεται ωραία. Αααα λήγει και σε κάνα μήνα. :2funny:

(απορώ πως σας αρέσει να τσακώνεστε για πράγματα που δεν θα αλλάξουν ποτέ, μάλλον έχετε ανάγκη προβολής ορισμένοι η συμφέροντα).

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.597
Πόντοι
2.356
Εισαι λιγο επιθετικός νομίζω :coffee:

Να ενημερωσουμε τον κοσμακη προσπαθουμε εδω :coffee:

Αν ειναι να θες να σφαξεις τον Πάπια ανοιγουμε άλλο νημα αμα γουσταρεις :coffee:
Ραντεβού θανάτου στη Γλυφάδα; Με οργανωτή εσένα Αρχηγέ μου;
Μπα, τι να σφάξω; Ο πάπιας είναι ικανός την ώρα της σφαγής να μου βγάλει κανένα λόγο για την απολύμανση των μικροβίων στη λεπίδα και να μου στερήσει τη χαρά της αιματοχυσίας.
Παρεκτος που τα παράγωγα αίματος επιτρέπεται να ακτινοβολούνται και να αισθανθεί δικαιωμένος λιγο πριν το τέλος.
Μονά ζυγά δικά του. :confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οχι τυπε, μεγαλο καρφωμα
Απλα έχε το νου σου αμα ακουσεις για κανα θανατο απο δηλητηρίαση
γιατι θα το κανει να φανεί σαν ατύχημα :coffee:
Θα σερβιριστεί τσάι με πολώνιο από γνωστο ηγέτη χώρας. :2funny:

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.743
Πόντοι
216
Τι εννοείς εμείς όχι; ποιοι είναι οι εμείς; Έμαθε κανείς κάτι άλλο; Δεν ξέρω τι είναι παράνομο και τι όχι σε αυτή την χώρα. :2funny: Ο καθενας ξέρει ότι γνωρίζει, βλέπει κι ακούει. Έτσι συμβαίνει παντού και πάντα εδώ και πολλά χρόνια. Εγώ θα συνεχίσω να γράφω αυτά που γράφω.
Εσύ ας πούμε έχεις στενοχωρηθεί επειδή την άλλη φορά με την χοντρή Πισπιρίγκου βγήκαν όλοι κι έλεγαν οι οι νόμοι είναι πιο ελαστικοί στις γυναίκες :2funny:
και χαλαστηκες επειδή δεν συμφωνήσαμε μαζί σου.
Ε τώρα ήρθες εδώ να πεις κάτι σε αυτό το θέμα. Λέγε. Εγώ δεν χαλάω χατήρια. Πάω να φάω κάνα στραγγιστό γιαούρτι με συμπυκνωμα. Θα το λέω στραγγιστό για να ακούγεται ωραία. Αααα λήγει και σε κάνα μήνα. :2funny:

(απορώ πως σας αρέσει να τσακώνεστε για πράγματα που δεν θα αλλάξουν ποτέ, μάλλον έχετε ανάγκη προβολής ορισμένοι η συμφέροντα).
Δεν εχω ιδέα για να πω. Αυτη ειναι η οχι και τοσο λεπτή διαφορά που σε δυσκολεύει.

Αυτό που μπορώ ομως να πω, ειναι οτι εχεις μεγάλη δυσκολία στη δόμηση ενος επιχειρηματος, ανεξάρτητα αν εχεις δίκιο ή οχι.
Και επειδή σκαλίζεις παρελθουσα συζητηση, ειναι διαφορετικο πραγμα η γνωμη, απο το γεγονος. Εχεις τη ταση να θεωρεις ότι η γνώμη σου για κατι, ειναι και πραγματικο γεγονος. Δεν ξερω γιατι σε μπερδεύει τοσο πολυ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.803
Πόντοι
12.756
Ραντεβού θανάτου στη Γλυφάδα; Με οργανωτή εσένα Αρχηγέ μου;
Μπα, τι να σφάξω; Ο πάπιας είναι ικανός την ώρα της σφαγής να μου βγάλει κανένα λόγο για την απολύμανση των μικροβίων στη λεπίδα και να μου στερήσει τη χαρά της αιματοχυσίας.
Παρεκτος που τα παράγωγα αίματος επιτρέπεται να ακτινοβολούνται και να αισθανθεί δικαιωμένος λιγο πριν το τέλος.
Μονά ζυγά δικά του. :confused:

ισως να πρεπει να κανονισουμε ελαφρα ψαροφαγία στο Λαμπρο στην Βουλιαγμενη
οπου θα συζητηθει το θεμα :

Αν ενωσεις νοητά την κορυφη του όρους Αραρατ, την κρυπτη του ταφου του Φαραω Τουθμωση και το παρκινγκ του Jumbo στην Κηφισίας
σχηματιζεται τριγωνο του οποιου ο λογαριθμος του λογου της υποτεινουσας προς το υψος ισουται με την κυβική ρίζα του αριθμου του Σατανα

Αναμένω διαθεσιμότητα σας :coffee:

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.743
Πόντοι
216
ισως να πρεπει να κανονισουμε ελαφρα ψαροφαγία στο Λαμπρο στην Βουλιαγμενη
οπου θα συζητηθει το θεμα :

Αν ενωσεις νοητά την κορυφη του όρους Αραρατ, την κρυπτη του ταφου του Φαραω Τουθμωση και το παρκινγκ του Jumbo στην Κηφισίας
σχηματιζεται τριγωνο του οποιου ο λογαριθμος του λογου της υποτεινουσας προς το υψος ισουται με την κυβική ρίζα του αριθμου του Σατανα

Αναμένω διαθεσιμότητα σας :coffee:
Καμερα σε σενα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δεν εχω ιδέα για να πω. Αυτη ειναι η οχι και τοσο λεπτή διαφορά που σε δυσκολεύει.

Αυτό που μπορώ ομως να πω, ειναι οτι εχεις μεγάλη δυσκολία στη δόμηση ενος επιχειρηματος, ανεξάρτητα αν εχεις δίκιο ή οχι.
Και επειδή σκαλίζεις παρελθουσα συζητηση, ειναι διαφορετικο πραγμα η γνωμη, απο το γεγονος. Εχεις τη ταση να θεωρεις ότι η γνώμη σου για κατι, ειναι και πραγματικο γεγονος. Δεν ξερω γιατι σε μπερδεύει τοσο πολυ.
Να κι η στρεψοδικία με εσάνς βαθιάς εξήγησης και γνώμονα την δημιουργία εντυπώσεων.
Anyway, συνεχίστε να πιστεύετε ότι πιστεύετε κι όσοι θέλετε. Πολλοί άνθρωποι επιδιώκουν να νιώθουν δικαιωμένοι κι ασφαλείς στην ζωή τους με όλα γύρω τους ώστε να μπορούν να τα εξηγούν. Ποσως με ενδιαφέρει. Είδες τι ωραία που βρίσκω λύσεις; :rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.803
Πόντοι
12.756
Να κι η στρεψοδικία με εσάνς βαθιάς εξήγησης και γνώμονα την δημιουργία εντυπώσεων.
Anyway, συνεχίστε να πιστεύετε ότι πιστεύετε κι όσοι θέλετε. Πολλοί άνθρωποι επιδιώκουν να νιώθουν δικαιωμένοι κι ασφαλείς στην ζωή τους με όλα γύρω τους ώστε να μπορούν να τα εξηγούν. Ποσως με ενδιαφέρει. Είδες τι ωραία που βρίσκω λύσεις; :rockon:

Όλεες οι αποψεις πρεπει να ακουγονται :rockon::rockon::rockon::rockon:
Εδω λαμπει η αληθεια , εναντια στις πολυεθνικες που θελουν μεσω των τροφίμων να πε΄ρασουν στο κοσμακη μυστικα συστατικα για να τον ελεγχουν :rockon::rockon::rockon:

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.743
Πόντοι
216
Αλήθεια τωρα, ξερεις τι σημαίνει στρεψοδικια;

Μιας και πιασαμε τις νομικές εννοιες, σου εχω και μια καινούργια που θα ανατιναξει τον κόσμο σου: το βαρος απόδειξης.

Anyway, σταματαω.

• Like
Αντιδράσεις: resp

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.254
Πόντοι
12.756
Παπιε παμε και στο νημα με τι καριολες:wanker:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αλήθεια τωρα, ξερεις τι σημαίνει στρεψοδικια;

Μιας και πιασαμε τις νομικές εννοιες, σου εχω και μια καινούργια που θα ανατιναξει τον κόσμο σου: το βαρος απόδειξης.

Anyway, σταματαω.
Έχω ήδη μεταφερθεί στο νήμα Ελληνίδων. Εδώ έρχομαι μόνο για δικαστήριο γεγονότων. :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.803
Πόντοι
12.756
ολα πανακριβα,ειδικα τα ρουχα σακακι κατω απο 100ευρω δε βρισκεις,οταν επι εποχη συριζα εβρισκες σακακια με 25 ευρω εχουν ακριβυνει παρα πολυ τα ρουχα σε σχεση με εποχη τσιπρα,τα χαπατα βεβαια νδ ψηφιζουν
Δεν είχαν ζήτηση τα σακάκια τότε για αυτό παίχτη

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όλεες οι αποψεις πρεπει να ακουγονται :rockon::rockon::rockon::rockon:
Εδω λαμπει η αληθεια , εναντια στις πολυεθνικες που θελουν μεσω των τροφίμων να πε΄ρασουν στο κοσμακη μυστικα συστατικα για να τον ελεγχουν :rockon::rockon::rockon:
Παίζει κι αυτό. Ομολογουμενως πάντως κανείς δεν μπόρεσε να αντικρούσει γεγονότα που καταγράφονται σε αυτό το τιτάνιο νήμα που πριονίζει την αλητεία των πολυεθνικών. Πολλά μέλη δίνουν αγώνα κατά της μποχας. Κάποια άλλα βάζουν πλντηριο. Όσον αφορά εμένα, ουδεις απάντησε στις ερωτήσεις μου. Η κριτική των ανθρώπων μεταξύ τους είναι κάτι συνηθισμένο. Η νίκη έρχεται πάντα από αυτούς που τους πληρώνεις για να μην μιλούν και τελικά αφού σου πάρουν τα λεφτά, στρέφονται εναντίον σου. Σύγχρονοι Ρομπέν των δασών. :2funny:

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.149
Πόντοι
446
Ρε τύποι ενημερώστε γρήγορα να ξέρουμε και εμεις τι να κάνουμε; είμαι με το κεσεδάκι στο χέρι…να το φάω η να το πετάξω σε κανέναν περαστικό κάτω απτό μπαλκόνι μου;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.254
Πόντοι
12.756
εντωμεταξυ ρε μαλακες τα σουπερ μαρκετ πουλανε περσινο λαδι ακομα απο τις αποθηκες τους και το ανατιμησανε απιστευτα...τους γαμας το σπιτακι η οχι;

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.095
Πόντοι
216
εντωμεταξυ ρε μαλακες τα σουπερ μαρκετ πουλανε περσινο λαδι ακομα απο τις αποθηκες τους και το ανατιμησανε απιστευτα...τους γαμας το σπιτακι η οχι;
προφανως ΟΧΙ κλεφτες θα γινουν;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom