Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.922
- Πόντοι
- 3.556
Ο λαος απαιτει ραντεβου θανατου για την ιονιζουσα ακτινοβολια στα γιαουρτακια
Τι εννοείς εμείς όχι; ποιοι είναι οι εμείς; Έμαθε κανείς κάτι άλλο; Δεν ξέρω τι είναι παράνομο και τι όχι σε αυτή την χώρα. Ο καθενας ξέρει ότι γνωρίζει, βλέπει κι ακούει. Έτσι συμβαίνει παντού και πάντα εδώ και πολλά χρόνια. Εγώ θα συνεχίσω να γράφω αυτά που γράφω.Εμεις οχι, δεν μαθαμε. Μαθαμε ομως οτι ο ισχυρισμός σου ειναι οτι συντηρούνται παρανομα, με ιονίζουσα ακτινοβολία.
Ραντεβού θανάτου στη Γλυφάδα; Με οργανωτή εσένα Αρχηγέ μου;Εισαι λιγο επιθετικός νομίζω
Να ενημερωσουμε τον κοσμακη προσπαθουμε εδω
Αν ειναι να θες να σφαξεις τον Πάπια ανοιγουμε άλλο νημα αμα γουσταρεις
Θα σερβιριστεί τσάι με πολώνιο από γνωστο ηγέτη χώρας.Οχι τυπε, μεγαλο καρφωμα
Απλα έχε το νου σου αμα ακουσεις για κανα θανατο απο δηλητηρίαση
γιατι θα το κανει να φανεί σαν ατύχημα
Θα σερβιριστεί τσάι με πολώνιο από γνωστο ηγέτη χώρας.
Δεν εχω ιδέα για να πω. Αυτη ειναι η οχι και τοσο λεπτή διαφορά που σε δυσκολεύει.Τι εννοείς εμείς όχι; ποιοι είναι οι εμείς; Έμαθε κανείς κάτι άλλο; Δεν ξέρω τι είναι παράνομο και τι όχι σε αυτή την χώρα. Ο καθενας ξέρει ότι γνωρίζει, βλέπει κι ακούει. Έτσι συμβαίνει παντού και πάντα εδώ και πολλά χρόνια. Εγώ θα συνεχίσω να γράφω αυτά που γράφω.
Εσύ ας πούμε έχεις στενοχωρηθεί επειδή την άλλη φορά με την χοντρή Πισπιρίγκου βγήκαν όλοι κι έλεγαν οι οι νόμοι είναι πιο ελαστικοί στις γυναίκες
και χαλαστηκες επειδή δεν συμφωνήσαμε μαζί σου.
Ε τώρα ήρθες εδώ να πεις κάτι σε αυτό το θέμα. Λέγε. Εγώ δεν χαλάω χατήρια. Πάω να φάω κάνα στραγγιστό γιαούρτι με συμπυκνωμα. Θα το λέω στραγγιστό για να ακούγεται ωραία. Αααα λήγει και σε κάνα μήνα.
(απορώ πως σας αρέσει να τσακώνεστε για πράγματα που δεν θα αλλάξουν ποτέ, μάλλον έχετε ανάγκη προβολής ορισμένοι η συμφέροντα).
Ραντεβού θανάτου στη Γλυφάδα; Με οργανωτή εσένα Αρχηγέ μου;
Μπα, τι να σφάξω; Ο πάπιας είναι ικανός την ώρα της σφαγής να μου βγάλει κανένα λόγο για την απολύμανση των μικροβίων στη λεπίδα και να μου στερήσει τη χαρά της αιματοχυσίας.
Παρεκτος που τα παράγωγα αίματος επιτρέπεται να ακτινοβολούνται και να αισθανθεί δικαιωμένος λιγο πριν το τέλος.
Μονά ζυγά δικά του.
Καμερα σε σεναισως να πρεπει να κανονισουμε ελαφρα ψαροφαγία στο Λαμπρο στην Βουλιαγμενη
οπου θα συζητηθει το θεμα :
Αν ενωσεις νοητά την κορυφη του όρους Αραρατ, την κρυπτη του ταφου του Φαραω Τουθμωση και το παρκινγκ του Jumbo στην Κηφισίας
σχηματιζεται τριγωνο του οποιου ο λογαριθμος του λογου της υποτεινουσας προς το υψος ισουται με την κυβική ρίζα του αριθμου του Σατανα
Αναμένω διαθεσιμότητα σας
Να κι η στρεψοδικία με εσάνς βαθιάς εξήγησης και γνώμονα την δημιουργία εντυπώσεων.Δεν εχω ιδέα για να πω. Αυτη ειναι η οχι και τοσο λεπτή διαφορά που σε δυσκολεύει.
Αυτό που μπορώ ομως να πω, ειναι οτι εχεις μεγάλη δυσκολία στη δόμηση ενος επιχειρηματος, ανεξάρτητα αν εχεις δίκιο ή οχι.
Και επειδή σκαλίζεις παρελθουσα συζητηση, ειναι διαφορετικο πραγμα η γνωμη, απο το γεγονος. Εχεις τη ταση να θεωρεις ότι η γνώμη σου για κατι, ειναι και πραγματικο γεγονος. Δεν ξερω γιατι σε μπερδεύει τοσο πολυ.
Να κι η στρεψοδικία με εσάνς βαθιάς εξήγησης και γνώμονα την δημιουργία εντυπώσεων.
Anyway, συνεχίστε να πιστεύετε ότι πιστεύετε κι όσοι θέλετε. Πολλοί άνθρωποι επιδιώκουν να νιώθουν δικαιωμένοι κι ασφαλείς στην ζωή τους με όλα γύρω τους ώστε να μπορούν να τα εξηγούν. Ποσως με ενδιαφέρει. Είδες τι ωραία που βρίσκω λύσεις;
Αλήθεια τωρα, ξερεις τι σημαίνει στρεψοδικια;Να κι η στρεψοδικία με εσάνς βαθιάς εξήγησης και γνώμονα την δημιουργία εντυπώσεων.
Anyway, συνεχίστε να πιστεύετε ότι πιστεύετε κι όσοι θέλετε. Πολλοί άνθρωποι επιδιώκουν να νιώθουν δικαιωμένοι κι ασφαλείς στην ζωή τους με όλα γύρω τους ώστε να μπορούν να τα εξηγούν. Ποσως με ενδιαφέρει. Είδες τι ωραία που βρίσκω λύσεις;
Παπιε παμε και στο νημα με τι καριολεςΝα κι η στρεψοδικία με εσάνς βαθιάς εξήγησης και γνώμονα την δημιουργία εντυπώσεων.
Έχω ήδη μεταφερθεί στο νήμα Ελληνίδων. Εδώ έρχομαι μόνο για δικαστήριο γεγονότων.Αλήθεια τωρα, ξερεις τι σημαίνει στρεψοδικια;
Μιας και πιασαμε τις νομικές εννοιες, σου εχω και μια καινούργια που θα ανατιναξει τον κόσμο σου: το βαρος απόδειξης.
Anyway, σταματαω.
Δεν είχαν ζήτηση τα σακάκια τότε για αυτό παίχτηολα πανακριβα,ειδικα τα ρουχα σακακι κατω απο 100ευρω δε βρισκεις,οταν επι εποχη συριζα εβρισκες σακακια με 25 ευρω εχουν ακριβυνει παρα πολυ τα ρουχα σε σχεση με εποχη τσιπρα,τα χαπατα βεβαια νδ ψηφιζουν
Παίζει κι αυτό. Ομολογουμενως πάντως κανείς δεν μπόρεσε να αντικρούσει γεγονότα που καταγράφονται σε αυτό το τιτάνιο νήμα που πριονίζει την αλητεία των πολυεθνικών. Πολλά μέλη δίνουν αγώνα κατά της μποχας. Κάποια άλλα βάζουν πλντηριο. Όσον αφορά εμένα, ουδεις απάντησε στις ερωτήσεις μου. Η κριτική των ανθρώπων μεταξύ τους είναι κάτι συνηθισμένο. Η νίκη έρχεται πάντα από αυτούς που τους πληρώνεις για να μην μιλούν και τελικά αφού σου πάρουν τα λεφτά, στρέφονται εναντίον σου. Σύγχρονοι Ρομπέν των δασών.Όλεες οι αποψεις πρεπει να ακουγονται
Εδω λαμπει η αληθεια , εναντια στις πολυεθνικες που θελουν μεσω των τροφίμων να πε΄ρασουν στο κοσμακη μυστικα συστατικα για να τον ελεγχουν
τωρα εχει περισσοτερες κηδειες ή γαμους και ακριβυναν;Δεν είχαν ζήτηση τα σακάκια τότε για αυτό παίχτη
προφανως ΟΧΙ κλεφτες θα γινουν;εντωμεταξυ ρε μαλακες τα σουπερ μαρκετ πουλανε περσινο λαδι ακομα απο τις αποθηκες τους και το ανατιμησανε απιστευτα...τους γαμας το σπιτακι η οχι;