Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 221K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.195
Πόντοι
6.056
Γιατι τον ψηφισαν μια νέα κατηγορία δεξιών, ανεργοι που ζουνε με κουπόνια ή με ε΄ναν μισθουλάκο και νομιζαν οτι ειναι μεσαία τάξη :wanker::wanker::wanker:
Aνεκαθεν γινοταν αυτο,εκτος αν ολες τις προηγουμενες δεκαετιες ειχαμε 40-50% εκατομμυριουχους εργοστασιαρχες,εφοπλιστες κλπ στην Ελλαδα.:confused::confused::confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Γιατι τον ψηφισαν μια νέα κατηγορία δεξιών, ανεργοι που ζουνε με κουπόνια ή με ε΄ναν μισθουλάκο και νομιζαν οτι ειναι μεσαία τάξη :wanker::wanker::wanker:
Ούτε αυτοί έχουν κίνητρο. Δεν υπάρχει κανείς σπλος πολίτης για την ακρίβεια που να έχει κίνητρο. Ούτε με τον άλλον είχε. Πώς βγήκε λοιπόν έτσι άνετα;

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.195
Πόντοι
6.056
το θλιβερο ειναι οτι το νημα ανοιξε πριν απο 2 χρονια κ οι τιμες ακομα αυξανονται ρε πουστη μου...
Δεν χαιρεσαι?Υπαρχει μια συνεχης προοδος,δεν βρεθηκαμε σε τελμα:hi::confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Ούτε αυτοί έχουν κίνητρο. Δεν υπάρχει κανείς σπλος πολίτης για την ακρίβεια που να έχει κίνητρο. Ούτε με τον άλλον είχε. Πώς βγήκε λοιπόν έτσι άνετα;

Ειδες που κάνεις λάθος ..
Δεν ειναι απλοι πολίτες
Ηλιθιοι ειναι , εχει διαφορά μεγάλη

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.981
Πόντοι
6.166
Γουσταρω να ανεβουν και αλλο οι τιμες των προιοντων ρε τερμα και απο τον θεο να παραμιλανε τα γεροντια στις λαικες και τα σουπερ. Καλα το λαδι φετος μπορει να φτασει και δεκα το λιτρο .

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ειδες που κάνεις λάθος ..
Δεν ειναι απλοι πολίτες
Ηλιθιοι ειναι , εχει διαφορά μεγάλη
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
Κάθε φορά έτσι γίνεται. Τώρα όμως είχαμε συντριβή του πίπιζα με νικητή έναν αυτιστικό. :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
Κάθε φορά έτσι γίνεται. Τώρα όμως είχαμε συντριβή του πίπιζα με νικητή έναν αυτιστικό. :2funny:

ε ναι , γιατι τωρα πια η μαλακία έχει πιάσει επιπεδα ρεκορ
εδω σου λεμε ρε μαλακα οτι οι βλαμμενοι δεν ξερουν σε ποια οικονομικη ταξη ανηκουν
εσυ περιμένες να πανε καλυτερα να ψηφίσουν ;;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
ε ναι , γιατι τωρα πια η μαλακία έχει πιάσει επιπεδα ρεκορ
εδω σου λεμε ρε μαλακα οτι οι βλαμμενοι δεν ξερουν σε ποια οικονομικη ταξη ανηκουν
εσυ περιμένες να πανε καλυτερα να ψηφίσουν ;;
Εμένα μου είχε τύχει κομματαρχης (λιμοκοντορος) να προσπαθεί να πάρει την ψήφο μου με την γνωστή τακτική να έχει μια θεσουλα και να την τάζει σε 500 άτομα και του είπα πρώτα διορισμός. Εννοείται ότι δεν θα ψήφιζα ακόμα κι αν με διόριζε. :confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δεν ξέρω. Εγώ εδώ και πολλά χρόνια σαν υγιης πολίτης της χώρας κοιτώ πως θα προξενησω ζημιά στα οικονομικα της. Δεν την χωνεύω την χώρα αυτή με τίποτα. Από τότε με το σχέδιο Μάρσαλ που τα έφαγαν όλα, από την μεταπολίτευση, από τι να πρωτοθυμηθω, πάντα έβγαζα σπυριά με την Ελλάδα. Στα νειατα μου ήμουν και σημαιοφόρος. Δεν έσπαγα το πόδι μου καλύτερα; :2funny:

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.002
Πόντοι
3.936

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.742
Πόντοι
18.496
Εμένα μου είχε τύχει κομματαρχης (λιμοκοντορος) να προσπαθεί να πάρει την ψήφο μου με την γνωστή τακτική να έχει μια θεσουλα και να την τάζει σε 500 άτομα και του είπα πρώτα διορισμός. Εννοείται ότι δεν θα ψήφιζα ακόμα κι αν με διόριζε. :confused:
ε ενταξει για ενα διορισμο δωσε κ συ την ψηφο σου,μην εισαι αχαριστος :2funny:
:2funny::2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
ε ενταξει για ενα διορισμο δωσε κ συ την ψηφο σου,μην εισαι αχαριστος :2funny:
:2funny::2funny:
Σκεφτόμουν πως θα ήταν να ρουφουσα κάνα μελλοντικό εφάπαξ με τις εκείνες συνθήκες αλλά κάτι με δελεάζει να τον πιάσω κορόιδο και να μην του δώσω την ψήφο μου ακόμα κι αν έπιανα την άκρη (λες και θα ήμουν ο εκλεκτός ανάμεσα σε τόσους). Προφανώς μια εσωτερική πάλη τύπου γιατί να δώσω την ψήφο μου αφού στο παραβαν είμαι μόνος. :2funny:

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.742
Πόντοι
18.496
Σκεφτόμουν πως θα ήταν να ρουφουσα κάνα μελλοντικό εφάπαξ με τις εκείνες συνθήκες αλλά κάτι με δελεάζει να τον πιάσω κορόιδο και να μην του δώσω την ψήφο μου ακόμα κι αν έπιανα την άκρη (λες και θα ήμουν ο εκλεκτός ανάμεσα σε τόσους). Προφανώς μια εσωτερική πάλη τύπου γιατί να δώσω την ψήφο μου αφού στο παραβαν είμαι μόνος. :2funny:
εχεις τα δικια σου,ειναι μεγαλος ο πειρασμος:2funny:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.782
Πόντοι
2.356
ισως να πρεπει να κανονισουμε ελαφρα ψαροφαγία στο Λαμπρο στην Βουλιαγμενη
οπου θα συζητηθει το θεμα :

Αν ενωσεις νοητά την κορυφη του όρους Αραρατ, την κρυπτη του ταφου του Φαραω Τουθμωση και το παρκινγκ του Jumbo στην Κηφισίας
σχηματιζεται τριγωνο του οποιου ο λογαριθμος του λογου της υποτεινουσας προς το υψος ισουται με την κυβική ρίζα του αριθμου του Σατανα

Αναμένω διαθεσιμότητα σας :coffee:

Είτε είναι ελαφρά η ψαροφαγία είτε φάμε κάναν τόνο ο Τουθμωσης εκφεύγει των γνώσεών μου.
Μέχρι τη μούμια του Τουταγχαμών έφτασα στο Λύκειο.
Να έβαζες και κανένα παρκινγκ Σκλαβενίτη, θα τσίμπαγα καμία πληροφορία από τα αλάνια που γράφουν στο νήμα για τις γυφτοπουλες.
Τώρα με το Jumbo....
Άλαλος θα παραμείνω όλο το βράδυ Αρχηγέ μου. :undecided:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σήμερα κοιτουσα γραβιέρες. Στο διάολο έχουν πάει όλες. Πανακριβες. Πήρα έναν φίλο τηλέφωνο και μου λέει έχει τρελλαθει να ξύνει σαβουρα. Τα δε κασερια και τα ανθότυρα όλο άχρηστα. Έχουν ανάψει η έχουν κρεμάσει σαν αρχίδια. Και κάπου εκεί ήρθε ξανά η επιβεβαιωτικη σφαλιάρα. Πουλάει κάργα το μπουρδελοτυρο το αγελαδινό. Δεν έχουν λεφτά να πάρουν φέτα και γραβιέρα και αγοράζουν τον ασβέστη με το κατουρογαλο. Ούτε μανούρι δεν έχουν να πάρουν. Στα κρέατα τα ίδια. Έχει φλομωσει η αγορά στο κοτόπουλο. Πλέον ζητάνε μέσα και τους λαιμους στο καθάρισμα με την πρόφαση ότι έχουν σκυλάκι. Φτώχεια και δυστυχία. Ψητά κοτόπουλα αβέρτα. Μαγείρεμα μηδέν. Όλη μέρα καφέ, τσιγάρο και ψητό κοτόπουλο. Όλα τα μοσχάρια πάνε απατά για κιμά. Μόνο τίποτα γριες η γεροι ψωνίζουν καλά κομμάτια. Όλοι οι υπόλοιποι, μισό κιλό σου λένε και κατόπιν τι σκατά θέλουν. Τα δε χοιρινά έχουν κάτι λίπη σαν κουβέρτα. Θέλουν τροχό πριν τα πουλήσεις.
Δεν έχω ακούσει υπάλληλο εδώ και χρόνια να παίρνει δικιλη παραγγελία σε τίποτα. Μόνο στις γιορτές.:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom