Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Άρχοντα η πιο σοφή κουβέντα.Το μεγαλυτερο κακο για τον τοπο πιστευω οτι ειμαστε εμεις,σοβαρα τωρα
Άρχοντα η πιο σοφή κουβέντα.Το μεγαλυτερο κακο για τον τοπο πιστευω οτι ειμαστε εμεις,σοβαρα τωρα
Μα δεν υπήρχε καν δράση. Δεν απόλαυσε την κούρσαεγω το εχω πει αν και ΔΕΞΙΟΣ οτι κερδισε ο λιγοτερο αχρηστος
Aνεκαθεν γινοταν αυτο,εκτος αν ολες τις προηγουμενες δεκαετιες ειχαμε 40-50% εκατομμυριουχους εργοστασιαρχες,εφοπλιστες κλπ στην Ελλαδα.Γιατι τον ψηφισαν μια νέα κατηγορία δεξιών, ανεργοι που ζουνε με κουπόνια ή με ε΄ναν μισθουλάκο και νομιζαν οτι ειναι μεσαία τάξη
Ούτε αυτοί έχουν κίνητρο. Δεν υπάρχει κανείς σπλος πολίτης για την ακρίβεια που να έχει κίνητρο. Ούτε με τον άλλον είχε. Πώς βγήκε λοιπόν έτσι άνετα;Γιατι τον ψηφισαν μια νέα κατηγορία δεξιών, ανεργοι που ζουνε με κουπόνια ή με ε΄ναν μισθουλάκο και νομιζαν οτι ειναι μεσαία τάξη
Δεν χαιρεσαι?Υπαρχει μια συνεχης προοδος,δεν βρεθηκαμε σε τελματο θλιβερο ειναι οτι το νημα ανοιξε πριν απο 2 χρονια κ οι τιμες ακομα αυξανονται ρε πουστη μου...
Ούτε αυτοί έχουν κίνητρο. Δεν υπάρχει κανείς σπλος πολίτης για την ακρίβεια που να έχει κίνητρο. Ούτε με τον άλλον είχε. Πώς βγήκε λοιπόν έτσι άνετα;
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.Ειδες που κάνεις λάθος ..
Δεν ειναι απλοι πολίτες
Ηλιθιοι ειναι , εχει διαφορά μεγάλη
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
Κάθε φορά έτσι γίνεται. Τώρα όμως είχαμε συντριβή του πίπιζα με νικητή έναν αυτιστικό.
Μπορει να σου δωσει κανα κουβερτα passερχεται και η αυξηση του ρευματος το χειωμνα απο τα φιλαρακια του κουλη..κατι μου λεει οτι θα κρυωσουμε
Εμένα μου είχε τύχει κομματαρχης (λιμοκοντορος) να προσπαθεί να πάρει την ψήφο μου με την γνωστή τακτική να έχει μια θεσουλα και να την τάζει σε 500 άτομα και του είπα πρώτα διορισμός. Εννοείται ότι δεν θα ψήφιζα ακόμα κι αν με διόριζε.ε ναι , γιατι τωρα πια η μαλακία έχει πιάσει επιπεδα ρεκορ
εδω σου λεμε ρε μαλακα οτι οι βλαμμενοι δεν ξερουν σε ποια οικονομικη ταξη ανηκουν
εσυ περιμένες να πανε καλυτερα να ψηφίσουν ;;
Εσείς οι δύο εννοείς??Το μεγαλυτερο κακο για τον τοπο πιστευω οτι ειμαστε εμεις,σοβαρα τωρα
Γιατι τον ψηφισαν μια νέα κατηγορία δεξιών, ανεργοι που ζουνε με κουπόνια ή με ε΄ναν μισθουλάκο και νομιζαν οτι ειναι μεσαία τάξη
ε ενταξει για ενα διορισμο δωσε κ συ την ψηφο σου,μην εισαι αχαριστοςΕμένα μου είχε τύχει κομματαρχης (λιμοκοντορος) να προσπαθεί να πάρει την ψήφο μου με την γνωστή τακτική να έχει μια θεσουλα και να την τάζει σε 500 άτομα και του είπα πρώτα διορισμός. Εννοείται ότι δεν θα ψήφιζα ακόμα κι αν με διόριζε.
Σκεφτόμουν πως θα ήταν να ρουφουσα κάνα μελλοντικό εφάπαξ με τις εκείνες συνθήκες αλλά κάτι με δελεάζει να τον πιάσω κορόιδο και να μην του δώσω την ψήφο μου ακόμα κι αν έπιανα την άκρη (λες και θα ήμουν ο εκλεκτός ανάμεσα σε τόσους). Προφανώς μια εσωτερική πάλη τύπου γιατί να δώσω την ψήφο μου αφού στο παραβαν είμαι μόνος.ε ενταξει για ενα διορισμο δωσε κ συ την ψηφο σου,μην εισαι αχαριστος
εχεις τα δικια σου,ειναι μεγαλος ο πειρασμοςΣκεφτόμουν πως θα ήταν να ρουφουσα κάνα μελλοντικό εφάπαξ με τις εκείνες συνθήκες αλλά κάτι με δελεάζει να τον πιάσω κορόιδο και να μην του δώσω την ψήφο μου ακόμα κι αν έπιανα την άκρη (λες και θα ήμουν ο εκλεκτός ανάμεσα σε τόσους). Προφανώς μια εσωτερική πάλη τύπου γιατί να δώσω την ψήφο μου αφού στο παραβαν είμαι μόνος.
ισως να πρεπει να κανονισουμε ελαφρα ψαροφαγία στο Λαμπρο στην Βουλιαγμενη
οπου θα συζητηθει το θεμα :
Αν ενωσεις νοητά την κορυφη του όρους Αραρατ, την κρυπτη του ταφου του Φαραω Τουθμωση και το παρκινγκ του Jumbo στην Κηφισίας
σχηματιζεται τριγωνο του οποιου ο λογαριθμος του λογου της υποτεινουσας προς το υψος ισουται με την κυβική ρίζα του αριθμου του Σατανα
Αναμένω διαθεσιμότητα σας