mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.454
- Πόντοι
- 216
οι ελλεηνιδες δεν εσπασαν στα 10 χρονια κρισης, για ενα ντενεκε λαδι θα σπασουν? Το insta, οι γονεις και οι αγαπουληδες να ειναι καλα
170€ αρχηγέ μου .........
100€ ήταν ιούλιο ......
μέχρι χριστούγεννα μπορεί να πάει 250€ ....
ΨΟΦΟ ΡΕ
Να βγαίνουν οι ελληνίδες στο κλαρί για 150€ τη βραδιά ........
Θα περιλαμβάνει όμως ξύλο , κώλο και κατούρημα.
Τα κάτουρα θα τα πίνουν .
Δηλαδη η Ολλανδια που εξαγει κρεας σε ολη την Ευρωπη εχει φτηνα μεροκαματα?
Δηλαδή τέλειωσε η κρίση τώρα ;;;;;;;οι ελλεηνιδες δεν εσπασαν στα 10 χρονια κρισης, για ενα ντενεκε λαδι θα σπασουν? Το insta, οι γονεις και οι αγαπουληδες να ειναι καλα
τι σχεση εχουμε εμεις με την Ολλανδια? εκει ειναι Ευρωπη, εδω ειναι μπανανιαΔηλαδη η Ολλανδια που εξαγει κρεας σε ολη την Ευρωπη εχει φτηνα μεροκαματα?
Ετσι γουσταρω να βογκάνε και τα γεροντια χχαχαχαχχαχχαχαχαχ εχει να πεσει τσαπου αχχααχαχχαχαχαχ170€ αρχηγέ μου .........
100€ ήταν ιούλιο ......
μέχρι χριστούγεννα μπορεί να πάει 250€ ....
ΨΟΦΟ ΡΕ
Να βγαίνουν οι ελληνίδες στο κλαρί για 150€ τη βραδιά ........
Θα περιλαμβάνει όμως ξύλο , κώλο και κατούρημα.
Τα κάτουρα θα τα πίνουν .
''κριση'' μονο στο κουλισταν υπαρχειοι ελλεηνιδες δεν εσπασαν στα 10 χρονια κρισης, για ενα ντενεκε λαδι θα σπασουν? Το insta, οι γονεις και οι αγαπουληδες να ειναι καλα
Αρχοντα την καλυτερη στιγμη γυρισες , αυριο μεθαυριο γυρναει και ο Αλεξ71
οχι βεβαια, χειροτερεψεΔεν έχει ΔΕΗτζήδες που παίρνουν τα τριπλάσια από το νευροχειρουργό στο κρατικό νοσοκομείο.
Ούτε συνταξιούχους του ΟΤΕ, που παίρνουν 2700€ σύνταξη στα 48 .....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δηλαδή τέλειωσε η κρίση τώρα ;;;;;;;
Μπουαχαχαχα
Έμαθα έχει πάει διακοπές από τις 27/8 μέχρι τέλη του μήνα ;
Κιμπάρικα πράγματα !
Αιδηψό ;;;
Λούτσα ;;;
Παραλία Ασπροπύργου ;;;
Λαύριο ;;;
Με το σαξό πήγε ;
ή πήρε ηλεκτρικό πατίνι ;;
Κάτσε .... είναι τόσο άπλας, που πλήρωσε οργανωμένο κάμπιγκ ;;;Ενα ΓΕΜΑΤΟ 3ημερο ,φουλαρε και αυτοκινητο και πηγε στο κοντινοτερο καμπινγκ
Ξέχασες τους νερουλαδες που γύριζαν με ένα ταφ στα χέρια και έχουν σύνταξη 2.500 €. Ολογράφως δυόμιση χιλιάδες ευρώ. Τι να πρωτοθυμηθω;Δεν έχει ΔΕΗτζήδες που παίρνουν τα τριπλάσια από το νευροχειρουργό στο κρατικό νοσοκομείο.
Ούτε συνταξιούχους του ΟΤΕ, που παίρνουν 2700€ σύνταξη στα 48 .....
Εισαι τρελος ;;Κάτσε .... είναι τόσο άπλας, που πλήρωσε οργανωμένο κάμπιγκ ;;;
Με καμπινέδες και ντουζ προδιαγρσφών στρατοπέδου ;;;
ή εννοείς ελεύθερο ;;;
Εισαι τρελος ;;
ελευθερο
με χεσιμο στην φυση
5 λεπτά να το φας και 5 δευτερόλεπτα να φύγεις για χέσιμοΤο μεσημέρι έφαγα ένα βαρβατο πρόβειο γιαούρτι που το κουτάλι μαγκωνε, ζοριζοταν λέμε να μπει μέσα.
Το ελουσα με άφθονο μέλι θυμαρίσιο που όταν ρέει στο λαρύγγι νομίζεις ότι είσαι στον παράδεισο με τέτοια γεύση και υφή. Μόνο τα καρύδια πήρα απέξω (και τα χρυσιπληρωσα) μέχρι την άλλη εβδομάδα που θα μου στείλουν τα σοβαρά, τα καλύτερα και φθηνότερα αντι των αρχιδιων εμπορίου. Κοίταξα το υπερμεγέθες πιατο μίγματος που κατεδάφισα σε μόλις 5 λεπτά και χαμογελασα διότι ήταν ζήτημα αν μου κόστισε 6 ευρώ όλο μαζί κι ήταν τεραστιο. Σε ανάλογη ποσότητα από το σουοερ θέλω 6 ευρώ μόνο για το νερομπουρμπουλο γιαούρτι!!! Και θα είναι και μπουρδέλο το μίγμα με σκατομελο χωρια τα γαμοκαρυδα.
1995: πιάσε 2 κιλά φέτα ρε.
2010: ένα κιλό φέτα παρακαλώ όχι περισσότερο.
2023: μπορείτε να μου βάλετε ένα τέταρτο λευκό τυρί;