Alexis_cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 4.789
- Πόντοι
- 456
ευχαριστωTo εχω ξαναγραψει νομιζω. Το οικογενειακο ειναι καπου 150 χιλιαδες.
ευχαριστωTo εχω ξαναγραψει νομιζω. Το οικογενειακο ειναι καπου 150 χιλιαδες.
Τι να μη σφάξει τα ζωντανά ο άνθρωπος; Το φυραμα για τα πρόβατα απο 25 λεπτά το κιλο πηγε στα 60 λεπτά. Με το κόστος στο Θεό και με την τιμή στο γάλα κολλημένη, την καλύτερη δουλειά έκανε που τα πήγε στο σφαγείο.Καλα του κτηνοτροφουσ τους εχουν γαμησει .Εδω ειχα ενα παλικαρι ειχε καμια διακοσαρια προβατα κατσικια αλλα τα εσφαξε αλλα τα πουλησε και ησυχασε .Τι να λεμε ΟΤΑΝ το φυραμα για αυγαπαραγωγη στα εικοσιπεντε κιλα απο δεκαπεντε παει εικοσι γαμησετα Κουλα
To εχω ξαναγραψει νομιζω. Το οικογενειακο ειναι
Mαλιστα. Κατα τα αλλα, εγω κανω προπαγανδα. Εσυ ανακαλυψες συγγενη που ξερει οτι ο Υπουργος εχει φρικαρει επειδη πεφτει η κυβερνηση. Εσυ τι ακριβως προσπαθεις να καταφερεις? Να δωσεις καμια ελπιδα στους συριζαιους που κλαινε τη μοιρα τους που δεν μπορουν να ανεβουν πανω απο 25%? Οχι φιλαρακι, δεν βγαινει ο ηλιος απο τη δυση. Και κοιτα μην σε χασουμε μετα τις εκλογες. Γιατι ο Κουλης δεν θα πεσει. Δεν υπαρχει κανενας λογος να πεσει.
To εχω ξαναγραψει νομιζω. Το οικογενειακο ειναι καπου 150 χιλιαδες.
Τι "καταφεραμε" δηλαδη τύπε? Για δωσε ινφο γιατι δεν καταλαβαινω.Οχι φιλε δεν ειμαι ουτε Συριζα οπως υποψιαζεσαι αλλα ουτε κ NΔ οπως εσυ.
Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι στο Υπουργειο υπουργος,υφυπουργοι και λοιποι παρατρεχαμενοι της κυβερνησης Κουλη βρισκονται σε πανικο και τρεχουν πανικοβλητοι γιατι γνωριζουν πλεον οτι ελπιδες δεν εχουν να ξαναγινουν κυβερνηση.Δεν υπαρχει καμια περιπτωση,δυστυχως μαλλον και για σενα απ οτι φαινεται και απο αυτες τις ανοησιες και μπουρδες που μας πετας συνεχεια προσπαθωντας να μας πεισεις για πραγματα που δεν ισχυουν και σε εχουν παρει ολοι στο ψιλο.
Καλυτερα να το παρεις αποφαση οτι κυβερνηση για την επομενη 4ετια δεν γινεστε ετσι οπως τα καταφερατε.
Αυτα βεβαια, για υπουργους που τρεχουν απελπισμενοι (γιατι τρεχουν δηλαδη?) επειδη θα χασει η Ν Δ στις εκλογες, ειναι μονο στον υπνο σου
Τι "καταφεραμε" δηλαδη τύπε? Για δωσε ινφο γιατι δεν καταλαβαινω.
Αυτα βεβαια, για υπουργους που τρεχουν απελπισμενοι (γιατι τρεχουν δηλαδη?) επειδη θα χασει η ΝΔ στις εκλογες, ειναι μονο στον υπνο σου. Ολοι γνωριζουν οτι η μονη εννοια του κυβερνητικου στρατοπεδου, ειναι αν θα ξεπερασει κατα πολυ το 151 ή οχι στις δευτερες εκλογες. Και καποιοι κανουν κριτικη στον Κουλη γιατι δεν εφερε το παλιο μπονους των 50 εδρων να τελειωνουμε. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Εσυ εισαι αυτος που κανει προπαγανδα, με το προσχημα του "αντικειμενικου".
Ρε συ ο παληκαρης, υπάρχει ακόμα;Πρέπει να μετακομίσεις στας Σέρρας...καθημερινά δρομολόγια για Αθήνα έχει.Αν γουστάρεις τρένο έχει σταθμό .Σκέψου το...
Δεν βλεπω καμία οργή, γιατι δεν υπαρχει καμια οργη.Ακριβως αυτη η επαρση,η αλαζονεια και η σιγουρια θα σας φαει! Μα δεν βλεπεις πουθενα ολογυρα την λαικη οργη;
Έτσι πεστα όλος ο κόσμος ζει μέρες ευμάρειας η ανέχεια είναι πλέον παρελθόν η ανακαμψη ξεπροβάλλειΔεν βλεπω καμία οργή, γιατι δεν υπαρχει καμια οργη.
Τα τσογλανακια εδώ μεσα εγώ τα έχω σε αγνοηση, αλλά επειδή τυγχάνει να έρχομαι σε επαφή με πολιτικούς,Οχι φιλε δεν ειμαι ουτε Συριζα οπως υποψιαζεσαι αλλα ουτε κ NΔ οπως εσυ.
Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι στο Υπουργειο υπουργος,υφυπουργοι και λοιποι παρατρεχαμενοι της κυβερνησης Κουλη βρισκονται σε πανικο και τρεχουν πανικοβλητοι γιατι γνωριζουν πλεον οτι ελπιδες δεν εχουν να ξαναγινουν κυβερνηση.Δεν υπαρχει καμια περιπτωση,δυστυχως μαλλον και για σενα απ οτι φαινεται και απο αυτες τις ανοησιες και μπουρδες που μας πετας συνεχεια προσπαθωντας να μας πεισεις για πραγματα που δεν ισχυουν και σε εχουν παρει ολοι στο ψιλο.
Καλυτερα να το παρεις αποφαση οτι κυβερνηση για την επομενη 4ετια δεν γινεστε ετσι οπως τα καταφερατε.
Δεν βλεπω καμία οργή, γιατι δεν υπαρχει καμια οργη.
εσυ χανειςΤα τσογλανακια εδώ μεσα εγώ τα έχω σε αγνοηση
Έτσι πεστα όλος ο κόσμος ζει μέρες ευμάρειας η ανέχεια είναι πλέον παρελθόν η ανακαμψη ξεπροβάλλει
Αυτόν ψηφίζω. Πάντα. Ποτέ δεν το μετάνιωσα.Τζημερος μονο. Μετα το χαος
Αδερφος για αδερφο...Μας τα κανανε μπαλονια με την μπεντζινη,λες και δεν εχουν να βαλουν.Παρεμπιπτοντως το ντιζελ εδω και 1 μηνα ειναι κολλημενο στο 1,75-1,90(το ενισχυμενο) και το βαρελι κατρακυλησε στα 80+ ντολαρς.Α,απο σημερα καταργειται και η εκπτωση 15 λεπτων ανα λιτρο.Δηλαδη θα βαζουμε ντιζελ καπου στα 2 γιουρα με το βαρελι στα 80+.Αντε αδερφια να χτυπησει κανενα 130-140 το βαρελι να σταθεροποιηθει στα 3 ευρω το λιτρο. @koutavoulias Δεν πιστευω να μην σηκωνεις το τηλεφωνο αν σε παρω για δανεικα
Υγ Χθες ακουσα εναν να λεει"Ε σιγα ποσο ανεβηκαν δηλαδη τα πραγματα?Δεν εχει ο κοσμος λεφτα να αγοαρασει δηαλδη?". ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ oτι μπορει και να στηριζει τον Κουλη
Αρα τι να κανουμε τύπε?Eπειδή δεν θέλουν να πάρουν όλους τους μισθούς και τις συντάξεις του κόσμου φοβούμενοι μάλλον πανευρωπαϊκές αντιδράσεις, προκαλούν συνέχεια κερδοσκοπικό πληθωρισμό ολοένα μεγαλύτερο αυξάνοντας τις τιμές ακόμα και των βασικών τροφίμων υπέρογκα για να τα πάρουν από εκεί. Άντε ξυπνάτε λίγο γιατί θέλουν να βάλουν τους πάντες να πεινάνε για να τους ελέγχουν απόλυτα και να έχουν δημεύσει πιο πριν και τις περιουσίες τους. Όταν ο καπιταλισμός πηγαίνει για φουντάρισμα παίρνει τα κινητά και τα ακίνητα του κόσμου και μετά βάζει όλο αυτόν τον κόσμο να δουλεύει τσάμπα για να πάρει πάλι ο καπιταλισμός μπροστά.