Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.602
Πόντοι
5.506
καφες εχει γαμηθει ηδη...
εμενα ενας φιλος του θειου μου πηγε να παρει καφε και αντι να πληρωσει του δωσανε την κολομβια...ηταν σαμαρικος αλλα μετα απο αυτο θα υποστηριζει μητσοτακη

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.219
Πόντοι
12.756
εμενα ενας φιλος του θειου μου πηγε να παρει καφε και αντι να πληρωσει του δωσανε την κολομβια...ηταν σαμαρικος αλλα μετα απο αυτο θα υποστηριζει μητσοτακη
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και ας πινουμε καφε απο ρεβυθια

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
"Ο αγωγός IGB δεν είναι ένας απλός αγωγός, συνδέει τις ευρωπαϊκές χώρες που μοιράζονται τις αρχές της αλληλεγγύης και συνεργασίας"....αυτα ειπε σημερα ο αρχηγος........κατι δεν εχω καταλαβει μαλλον......ειναι οι αζεροι χωρα με αρχες αλληλεγγυης και συνεργασιας?...ποιος εκανε εισβολη περισυ στην αρμενια και σκοτωσε επτα χιλιαδες αρμενηδες..? ..μπερδευτηκα λιγο,τελικα δεν στηριζουμε αρμενια,σημερα ειμαστε αζερμπαιτζαν?.....συγκεντρωθειτε λιγο ρε ,μας μπερδευετε!
Πως δεν είναι; Φιλοι καρδιακοί οι Αζέροι μας.
Τωρα, αν ξεφτίλισαν την τελετή διαπιστευτηριων του πρεσβη μας και στόλισαν και βουλευτές μας ως σκουπίδια, μεταξύ άλλων, δε θα χαλάσουμε τις καρδιές μας.
Μικροπταίσματα είναι αυτά. Πεισματάκια μεταξύ φίλων.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.880
Πόντοι
9.297

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
188
Πόντοι
1
Ε δεν σου φταιει κανενας. Η 95αρα τι εχει δηλαδη?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οχι γιατι το πετρελαιο δεν με αφορα
Είμαστε στην πανίσχυρη Ευρώπη και στο ισχυρό Ευρώ και εσύ μας λες να βάλουμε το φθηνότερο καύσιμο; Χώρια που σε κάποια αυτοκίνητα ο κατασκευαστής λέει να χρησιμοποιείτε 98άρα. Ο Alex συγκρίνει την 100αρα ότι είχε 2.50 και τώρα παίρνει την 95άρα σαν τιμή αναφοράς και μας λέει έπεσε 0,65 λεπτά ....θρίαμβος!
Το πετρέλαιο δεν τον αφορά αλλά το κόστος για τον αγρότη έχει φτάσει το 2πλό για να του φτιάξει να φάει εκεί που κάθετε στην παχιά πολυθρόνα του! Κατά τ 'άλλα είναι δικηγόρος και ξέρει!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Είμαστε στην πανίσχυρη Ευρώπη και στο ισχυρό Ευρώ και εσύ μας λες να βάλουμε το φθηνότερο καύσιμο; Χώρια που σε κάποια αυτοκίνητα ο κατασκευαστής λέει να χρησιμοποιείτε 98άρα. Ο Alex συγκρίνει την 100αρα ότι είχε 2.50 και τώρα παίρνει την 95άρα σαν τιμή αναφοράς και μας λέει έπεσε 0,65 λεπτά ....θρίαμβος!
Τύπε, συνελθε. Η 95αρα ειχε 2.50. Οχι η κατοσταρα. Ησουν στην Ελλαδα πριν δυο μηνες?
Θελεις να μιλησουμε για αγρότες? Μην ανησυχεις, εχουν ενα σωρο ελαφρυνσεις. Στα καυσιμα, στις ζωοτροφες.
Τύπε εισαι παντελως ασχετος, συγνωμη.

Εσυ βεβαια πιθανον να εχεις φεραρι και να θελεις να βαζεις κατοσταρα. Αλλά αν εχεις κανενα χιουντάι του 2004, πιστεψε με, δεν υπαρχει λογος να μην βαζεις την απλη αμολυβδη. Εκτός αν εισαι τοσο ψώνιο, να κοστιζει η ετησια βενζινη σου πιο πολυ απο το αυτοκινητο που εχεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Και επιπλεον το παραμυθακι με τον αγροτη που κουραζεται για να τρωω εγω στον παχυ καναπε μου, να τελειωνει.
3 μηνες το χρονο ασχολουνται και αν. Και τις δουλειες τις κανουν κατι ταλαιπωροι που δεν ξερω αν τους δινουν και τιποτα. Ελα τωρα με τα μαρθα-βούρτσεια, ο καημενος ο αγροτης που βουτηγμενος στη λασπη ταΐζει εμενα τον δικηγορο στον καναπε. Ελα τωρα. Μεγαλα παιδια ειμαστε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
@ Alex 71

Ξεστραβωσου ψαρακα.. Σου απαντησα αμεσως.. Κοιτα τις προηγουμενες σελιδες..

Πιπα κολο εμπλοκη σε ολα τα γαλαζια τρολια... !
Ρε ασε τις μαλακιες. 26% αυξηση δεν εχει κανενας στα ασφαλιστρα. Ή έχεις κανει μαλακια, ή εχεις κανει ατυχημα. Οσο για αυτα τα "γαλαζια τρολια" μαθε να συζητας και μην μιλας σαν 12χρονο. Τα ξεστραβωσου να τα λες στους κολλητους σου. Ενταξει ειμαστε? Δεν φτανει που μπηκες και μας φλομωσες στις μπουρδες, παρεξηγιεσαι κιολας. Αντε τραβα παρακει

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Τύπε, συνελθε. Η 95αρα ειχε 2.50. Οχι η κατοσταρα. Ησουν στην Ελλαδα πριν δυο μηνες?
Θελεις να μιλησουμε για αγρότες? Μην ανησυχεις, εχουν ενα σωρο ελαφρυνσεις. Στα καυσιμα, στις ζωοτροφες.

Εσυ βεβαια πιθανον να εχεις φεραρι και να θελεις να βαζεις κατοσταρα. Αλλά αν εχεις κανενα χιουντάι του 2004, πιστεψε με, δεν υπαρχει λογος να μην βαζεις την απλη αμολυβδη. Εκτός αν εισαι τοσο ψώνιο, να κοστιζει η ετησια βενζινη σου πιο πολυ απο το αυτοκινητο που εχεις
και για τη cla200 ο κατασκευαστής 95αρα προτείνει...
αλλά ο έλλην θέλει γκάζια και μύτη-τακούνι :confused:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Και ο αλλος γιατι εχει ρε τύπε?
Ψεματα λεει ή τον τιμωρησε η ελλας νταιρεκτ επειδη δεν ψηφιζει Κουλη?
ειδικός αλγόριθμος του πιερρακάκη σε συνεργασία με τις ασφαλιστικές τιμωρεί τους αντιφρονούντες...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.409
Πόντοι
2.606

δεν εχω χιουνται του 4 ρε μορτη ,αλλα ουτε θελω να φλεξαρω τι αμαξι εχω...

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.856
Πόντοι
4.546
δεν εχω χιουνται του 4 ρε μορτη ,αλλα ουτε θελω να φλεξαρω τι αμαξι εχω...
Καλά δεν πουλάς μούρη με το να δηλώσεις τι αυτοκίνητο οδηγάς, αλλά όπως νιώθει κανείς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom