Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 220K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
εκει η καβλα χτυπαει κοκκινο!
Σχετίζεται και με τον φοιτητικό πληθυσμο...βέβαια συνήθως μεταξύ τους την βρίσκουν...όμως οι πιθανότητες στατιστικά σαφώς είναι κάπως πιο καλές σε σχέση με πόλη όπου δεν υπάρχει φοιτητικός πληθυσμός.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
ενας φιλος του πατερα μου αντι να του ερθει η δεη του ηρθε ενα τσεκ 300 χιλιαδων εκατομμυριων ...αν και κεντροαριστερος μου ειπαε θα ψηφισει νεα δημοκρατια
σιγα τα ωα ,εχω ενα αλανι που ξερει ενα καφετζη που με τις επιστρεπτεες καταφερε να αναστησει το καφενειο του και τσουκου τσουκου εξαγορασε απο την νεστλε την νεσπρεσο ....και σκεφτεται σοβαρα να μπει στο νταου τζωνυ!

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Οκ τύπε, αποτυχια ειναι, επρεπε να αυξανονται ολα για να ειμαστε καλα
Ρε μας δουλεύεις,δουλειά τους είναι να παίρνουν μέτρα.Δηλαδη θα πω και μπράβο που κάνουν τη δουλειά τους;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
Σχετίζεται και με τον φοιτητικό πληθυσμο...βέβαια συνήθως μεταξύ τους την βρίσκουν...όμως οι πιθανότητες στατιστικά σαφώς είναι κάπως πιο καλές σε σχέση με πόλη όπου δεν υπάρχει φοιτητικός πληθυσμός.
τυπε ολη την ωρα στο μουνι εχεις το μυαλο σου...? ...για το βουβαλισιο κρεας στην κερκινη εγραψα οτι ειναι καβλα,συγκεντρωσου λιγο,μεινε μαζι μας!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ρε μας δουλεύεις,δουλειά τους είναι να παίρνουν μέτρα.Δηλαδη θα πω και μπράβο που κάνουν τη δουλειά τους;
Οχι τύπε μην πεις τιποτα. Γιατι να πουμε μπραβο σε καποιον που κανει καλα τη δουλεια του? Τι ειμαστε, τιποτα κωλοχαρακτηρες? Μονο για να βρισουμε ειμαστε προθυμοι αν κατι δεν παει καλα. Μην ξεχασεις αν βρεις εναν γιατρο που θα σε κανει καλα επειδη θα κανει καλα τη δουλεια του, να μην του πεις ευχαριστω, γιατι απλα τη δουλεια του εκανε.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
Καπως ετσι, με τη διαφορα οτι εγω εχω μαλλιά
κατι μου λεει οτι αν αυξηθουν τα σαμπουαν θα αρχιζεις να λες οτι εισαι καραφλος και δεν αγοράζεις τετοια πραγματα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
κατι μου λεει οτι αν αυξηθουν τα σαμπουαν θα αρχιζεις να λες οτι εισαι καραφλος και δεν αγοράζεις τετοια πραγματα
Αν αυξηθούν θα ξυρισω το κεφαλι μου τύπε, υπαρχουν λυσεις για ολα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
Αν αυξηθούν θα ξυρισω το κεφαλι μου τύπε, υπαρχουν λυσεις για ολα
τα ξυραφακια εχουν παει στον Θεό
κουρευτικη μηχανη καει ρευμα , δεν το θελουμε αυτο
θα σου προτεινα να τα καψεις
βαζεις λιγο απο την φθηνη βενζινη που αγοράζεις στην πλουσια κόμη σου και ενας αναπτηρας σου χρειαζεται , τσαμπα θα σου ερθει

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
τυπε ολη την ωρα στο μουνι εχεις το μυαλο σου...? ...για το βουβαλισιο κρεας στην κερκινη εγραψα οτι ειναι καβλα,συγκεντρωσου λιγο,μεινε μαζι μας!
Είναι παράσημο να μην έχεις στο μυαλό τις πουτινιες του Πούτιν και του Μογγολοειδους από απέναντι μας και την ακρίβεια αλλά να έχεις χώρο για άλλα πιο ευχάριστα πράγματα....σε ευχαριστώ!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
αν ξυρισεις το κεφαλι σου λογικα θα παρεις και εκπτωση εξτρα απο την ασφαλιστικη!
λογικο , γιατι εκμηδενίζονται οι πιθανοτητες να τρακαρει αν φυσηξει και τον τυφλωσει καμια τούφα του Βαμβακουλα που εχει

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Οχι τύπε μην πεις τιποτα. Γιατι να πουμε μπραβο σε καποιον που κανει καλα τη δουλεια του? Τι ειμαστε, τιποτα κωλοχαρακτηρες? Μονο για να βρισουμε ειμαστε προθυμοι αν κατι δεν παει καλα. Μην ξεχασεις αν βρεις εναν γιατρο που θα σε κανει καλα επειδη θα κανει καλα τη δουλεια του, να μην του πεις ευχαριστω, γιατι απλα τη δουλεια του εκανε.
Δεν είπα αυτό.Αλλά δεν θα πω και μπράβο με το παραμικρό.Τα πάντα είναι σχετικά.Δεν θα πω μπράβο στο γιατρό που θα με κάνει καλά από μια ίωση.Ευχαριστώ θα πω.Όχι όμως μπράβο.Αν εσένα είναι τα κριτήριά σου να λές μπράβο με το παραμικρό σε λίγο θα μας πεις να σου λέμε και μπράβο στη δουλειά σου αν καταθέσεις αγωγή ή έφεση ή τις προτάσεις σου εντός προθεσμίας.Έλεος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
βαζεις λιγο απο την φθηνη βενζινη που αγοράζεις στην πλουσια κόμη σου και ενας αναπτηρας σου χρειαζεται , τσαμπα θα σου ερθει
Ξυραφακια πηρα χθες απο το σουπερ μαρκετ σε προσφορα, 4+4 δωρο

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
Είναι παράσημο να μην έχεις στο μυαλό τις πουτινιες του Πούτιν και του Μογγολοειδους από απέναντι μας και την ακρίβεια αλλά να έχεις χώρο για άλλα πιο ευχάριστα πράγματα....σε ευχαριστώ!
παρακαλω,απλα να ξες μουνι ,μουνι ,μουνι ,θα καψεις φλαντζα,θελει και λιγο φαγακι στο ενδιαμεσο!ας πουμε με απλα λογια μουνι ,μουνι,φαι ,μουνι ,φαι ,μουνι....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
σε λίγο θα μας πεις να σου λέμε και μπράβο στη δουλειά σου αν καταθέσεις αγωγή ή έφεση ή τις προτάσεις σου εντός προθεσμίας.Έλεος.
Παντως οταν κερδισουμε την υποθεση, μπραβο μού λενε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
Τα ξυραφάκια μάλλον έχουν γίνει πανάκριβα εδώ και χρόνια γιατί έχω σιχαθει να βλέπω μουσατους λες και είναι τμήματα κατσαπλιαδων που κατέβηκαν για πλιάτσικο .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

παρακαλω,απλα να ξες μουνι ,μουνι ,μουνι ,θα καψεις φλαντζα,θελει και λιγο φαγακι στο ενδιαμεσο!ας πουμε με απλα λογια μουνι ,μουνι,φαι ,μουνι ,φαι ,μουνι....
Να ρίχνουμε και κανά στοίχημα κάπου κάπου...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
αν ξυρισεις το κεφαλι σου λογικα θα παρεις και εκπτωση εξτρα απο την ασφαλιστικη!
Παντως δεν ξερω αν παρατηρησες οτι ο αλλος με το 26% αυξηση στα ασφαλιστρα, οταν τον ρωτησα αν προκαλεσε κανενα ατυχημα και εχασε το bonus malus εξαφανιστηκε. Εχει χρεωκοπήσει φαινεται την ασφαλιστικη του να του πληρωνει ζημιες, αλλά του φταιει ο Κουλης που του φορτωσανε αυξηση.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
λογικο , γιατι εκμηδενίζονται οι πιθανοτητες να τρακαρει αν φυσηξει και τον τυφλωσει καμια τούφα του Βαμβακουλα που εχει
και αυτο ενδεχομενως...αλλα σκεφτηκα βεβαια...μολις τον δει ο ασφαλιστης κοντρα καραφλα σιγουρα θα τον βγαλει μια εκπτωσουλα απο οικτο και καπακι αν τον δουν στην εταιρεια θα του δωσουν το "πακετο δαλαι λαμα¨"...τερμα φουλ εκπτωσεις απο παντου!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.032
Πόντοι
5.506
αααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom